אירית,
ראשית, באיזה בניין את גרה? אני לא בטוח שאני מכיר אותך, ואני משתדל להכיר את שכני.
בקשר לגינדי/זיתוני:
אין ספק שהם חסכו בהוצאות שלהם על חשבון איכות הפרויקט בכל מיני מובנים. הפרויקט לא נבנה ברמה גבוהה כמו שהובטח ויש הרבה ליקויים. יחד עם זאת אנחנו (ועד בית 4 וועדי הבתים 1, 2 ו 3), עובדים כמעט ברמה יומיומית עם דניה סיבוס על מנת לתקן את כל מה שמצריך תיקון, ועם זיתוני על מנת לשנות ולשפר את כל מה שנבנה לפי התכנית ומצריך את האישור שלהם לשינוי. מה לעשות שאנחנו לא ממש מעניינים את דניה סיבוס והם בסך הכל עובדים בקצב שלהם. בקשר לקילופי טיח בחדר המדרגות ולנזילות מרפפות הגג לתוך חדר המדרגות, תהיי בטוחה שהם מודעים לזה, ולא נסכים לקבל מהם את השטחים המשותפים עד שהדברים הללו לא יתוקנו. יש לי רשימה שלמה של דברים לתיקון שידועה לדניה סיבוס היטב. אני מאמין שהכל יתוקן בסוף, רק שזה באמת עניין של זמן וסבלנות - שלנו כבר אין ממש. באשר לליקויים בתוך דירות, עם זה ועד הבית לא יכול ממש לעזור - כל דייר יצטרך להילחם לבדו בעניין.
באשר לפיתוח סביבתי:
ראשית, על כל דבר שלא נראה לך תתקשרי למוקד העירייה 106 ותפתחי קריאה. זה חשוב לתיעוד והם גם מחויבים לתת מענה.
כחבר בועד השכונה, אני יכול לומר לך שנושא הפיקוח העירוני כמו גם הביטחון והבטיחות שלנו עברו לידיעת מנכ"ל העירייה. גם נושא הבורות ברחוב יאיר רוזנבלום. ראיתי ש"כאילו" תיקנו משהו וזה לא מקובל עלי. אני אנסה לדאוג שיעברו שוב.
בשורה התחתונה:
חבלי הלידה קשים. למרות זאת אני לא מצטער שקניתי דירה בשכונה. אני יודע שבסוף הכל יסתדר. אנחנו לא גרים במעברה ולא בשכונת הארגזים. אני מאמין שהשכונה תהיה יפה וערך הדירות רק יעלה עם הזמן. צריך לחכות. זה יכול לקחת גם כמה שנים.
סבלנות.
איל ולדמן.