שגיאה

COM_KUNENA_ERROR_TOKEN

שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
המלצות ספקים

הנושא לכל מי שרכש דירת 4 חדרים בשלב א' ו ב' - שאלה

לכל מי שרכש דירת 4 חדרים בשלב א' ו ב' - שאלה 16 שנים 1 חודש ago #7532

• eitan paz
  • eitan paz's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
ראשית מזל טוב על הרכישה.נקווה שאיכלוס הבניינים בכל השלבים יהיה מהיר ככל האפשר ושנגיע לנחלה במהרה.
רכשנו דירת 4 חדרים באקו שלב ב' ולפי הנראה התכנונים של שלב א' ו ב' זהים (עד כדי קבוע...:-)).
אנו מנסים לתכנן נכון את החלל של הסלון והבעיה היא שהקוי התיחום של הסלון נפגשים מעט עם קוי התיחום של המטבח לכן מעניין אותי לדעת מה אנשים אחרים עושים... (לי כבר יש רעיון מסוים אבל עדיין מעניין לשמוע הצעות אחרות).
אשמח לקבל הצעות כלשהן לעיצוב חלל הסלון (כלומר ליטרלית - איך אתם מתכננים להניח את הספות כך שגם תהיה חפיפה קטנה ככל האפשר עם הכניסה למטבח וגם תהיה יציאה נורמלית למרפסת השמש)
אני מדבר על דירות ה 4 חדרים עם המטבח בגודל 3X3 וסלון בגודל 6.80X4.05
תודה רבה לכל מי שיגיב
:laugh:
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:לכל מי שרכש דירת 4 חדרים בשלב א' ו ב' - שאלה 16 שנים 1 חודש ago #7535

• eitan paz
  • eitan paz's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
אוסיף ואמר בהזדמנות זו שאנו מעלים נושא זה כרגע משום שהצורך בהוספה/שבירה של קירות רלוונטי לשלב הנוכחי של הבנייה שכן לאחר הנחת ריצוף העניין יהיה הרבה יותר בעייתי...

תגובה:לכל מי שרכש דירת 4 חדרים בשלב א' ו ב' - שאלה 16 שנים 1 חודש ago #7555

• Tal
  • Tal's Avatar
הי איתן
אנחנו בשלב א' ולקחנו אדריכל לשלב התכנון, אצלנו בקומה 4, מהכניסה לדירה שמנו את הסלון, דרכו אפשר להכנס למרפסת, ומאחוריו נציב את הפ. אוכל שתשתלב עם המטבח, את המטבח הפכנו מבחינת ההצבה של הדברים, את המקרר שמנו בזוית הפוכה, ממול, וסגרנו עם קיר גבס, וזאת על מנת שנכנס לדירה לא יופיע לנו מקרר מול הפנים, המטבח כולו יהיה בצורה של מ כאשר נסגור את המטבח עם דלפק לשני כיסאות.
היותר חשוב הוא באמבטיה, הזזנו קצת את הדלת שמאל, ואת הפתיחה של הדלת הפכנו לכיוון האמבטיה, ואז בצד ימין שמנו את הארון אמבט, זה מאפשר להכניס ארון יותר גדול, בנוסף, את הדלת לחדר שרות נתקין כשהפתיחה תהיה לתוך הח. אמבטיה, זה מאפשר נוחות בתוך החדר שרות שהוא גם כך צפוף.
עוד משהו טוב, בחדר הורים סגרנו כך שדלת הכניסה תסגור חלק מהמסדרון, זה מאפשר ארון, נישה בצד ימין כשנכנסים לחדר הורים והכניסה לחדר מקלחון של ההורים לא תהיה מתוך החדר אלא, מול דלת הכניסה, ואז זה פותח אפשרויות יותר מרווחות ונעימות בחדר הורים.
אני יודעת שההסבר יכול לבלבל מאוד אבל אין לי כאן דרך אחרת לתאר,אתה מוזמן להיכנס לדירה שלנו, אנחנו, בניין 1 דירה 12, קומה 4. אולי תפגוש אותנו באחד מימי השישי ונוכל להסביר לך בדיוק מה הולך להיות.

בהצלחה
טל

תגובה:לכל מי שרכש דירת 4 חדרים בשלב א' ו ב' - שאלה 16 שנים 1 חודש ago #7557

• eitan paz
  • eitan paz's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
ראשית תודה רבה על תגובתך. אני מאחל לכם שיצא לכם התכנון הכי מוצלח שיש ושתהנו מהדירה.
אני באמת לא כל כך הבנתי איך תכננתם את החלל במקומות שונים בבית ונראה לי גם שאנחנו לא מדברים על אותו מבנה של דירה (יש שני סוגי דירות 4 חדרים) אם יש לך שרטוט כלשהו מאוד אשמח אם תשלח לי ואם לא פשוט אקפוץ לשם ביום שישי הקרוב ואנסה להתרשם בשטח ממה שניסית להסביר לי
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
בכל אופן תודה רבה ושתהיה שבת שלום