שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
המלצות ספקים

הנושא סקר: איזו חברת מטבחים בחרתם ?

תגובה: סקר: איזו חברת מטבחים בחרתם ? 14 שנים 2 חודשים ago #18530

• משה.ג
  • משה.ג's Avatar
אנחנו סגרנו בזיו - מאד מרוצים עד כה מהשירות ומהיחס.
למי שמעוניין נשארו לי תלושי הנחה למי שקונה אצליהם מטבח.

משה
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: סקר: איזו חברת מטבחים בחרתם ? 14 שנים 2 חודשים ago #18536

• אורנה
  • אורנה's Avatar
בוקר טוב

אני רכשתי בינוב ועשיתי במטבחי הדקל שהם לא היו של הקבלן קיבלתי שרות מעולה עבודה מדהימה אפס תקלות ותיקונים.
עצה אישית לני שבוחרים על איזה חברה ללכת תיכנסו לאותה חברה ותשבו כלקוח פרטי לתכנן מטבח וקבלו הצעת מחיר ההבדל יכול להיות בין הצעה של פרטי להצעה של מישהו שבא דרך קבלן משמעותית ביותר.

אורנה

תגובה: סקר: איזו חברת מטבחים בחרתם ? 14 שנים 2 חודשים ago #18577

• יעקב
  • יעקב's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • קאלש
נשמח לקבל תלושי זיו,
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

תגובה: סקר: איזו חברת מטבחים בחרתם ? 14 שנים 2 חודשים ago #18580

גם בלי תלוש, תיגשו לזיו רעננה, תבקשו פגישה עם דיאנה המעצבת המדהימה, היעילה והמנוסה ותגידו לה שאפרת ושי שחר שעשו אצלה מטבח שלחו אתכם ותקבלו הנחה של 1000 שח נוספים. בהצלחה!

תגובה: סקר: איזו חברת מטבחים בחרתם ? 14 שנים 1 שבוע ago #19364

חייבת לשתף אתכם בחוויות המטבח שלנו...
קנינו אצל שבירו, הספקים שלנו הם סמל , הדקל וטופז. בעקבות ההמלצות כאן הלכנו גם לזיו ברעננה.... ובכולם קיבלנו אותו מחיר (מופקע) כלומר אפילו עם זיכוי קבלן או בלי זיכוי יוצא אותו מחיר (כמובן שמדובר על מפרט זהה). תכלס קצת מרגיש כמו איזה קרטל מחירים. מעבר לזה העניין של ספקים שלא מוכנים לזוז סנטימטר מהסטנדרט אשר מונע את האפשרות לקחת אותו והתמחור היקר והלא ברור הזה דיי מבאס ומביא אותך להוצאות עצומות.
מהניסיון שלכם יש משהו לעשות? לנסות לדבר עם הקבלן? נראה לי שיכולת המיקוח מול חברות המטבחים דיי נמוכה או שיש לכם רעיונות אחרים... אגב, איך בסוף בוחרים הכל נראה אותו הדבר?
תודה!

תגובה: סקר: איזו חברת מטבחים בחרתם ? 14 שנים 1 שבוע ago #19367

• אפרת
  • אפרת's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
אנחנו גם קנינו בשבירו ודווקא חוויות המטבח שלנו שונות לחלוטין.
הספקים השונים התחרו בינהם וירדו למחירים שפשוט לא יאמנו.
לבסוף סגרנו בסמל שעד כמה שהתדמית שלהם יוקרתית דווקא הם אלו שירדו הכי הרבה וגם נתנו הכי הרבה.
ודרך אגב, כשיורדים לפרטים רואים שלא הכל אותו הדבר, סמל נותנים איכות וחומרים ופרזול שאף אחד מהספקים לא יכול להתחרות בו. (מגירות "אינטיבו זכוכית לבנות" שדקל וטופז ביקשו תוספת רבה של כסף על כל מגירה כזו).

תגובה: סקר: איזו חברת מטבחים בחרתם ? 14 שנים 1 שבוע ago #19369

• רואי
  • רואי's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
דפנה,

התמחור היקר והלא ברור הזה, דווקא מאוד ברור למי שנמצא בענף.
כל מי שמשדרג אצל ספקי הקבלן צריך לסבסד את כל מי שאינו משדרג.
לאחרונה, בשל יוקר המחירים ובשל כמות המשקיעים הגבוהה רוכשי דירות רבים מעדיפים לבחור בסטנדרט, מה שמכביד עוד יותר על חברות המטבחים מורשות הקבלן.
שאת מקבלת זיכוי בגובה של 4000 ש"ח או 8000 ש"ח זה בדיוק המחיר שהקבלן משלם על מטבח הסטנדרט.
את יכולה להיות בטוחה שהם מפסידים כסף על מטבח כזה.
לא רק זה כשאת משדרגת, יש קבלנים שגם גוזרים קופון על השדרוג שאת מבצעת.
למה מטבחי זיו שאינם ספק בפרויקט יצאו שווי מחיר לספקיות בשדרוגים, זה כדאי לבדוק.
כשאני בדקתי את אחד התמחורים של זיו מול סמל מצאתי שבפינה שלקחתי בזיו היה פרזול שנקרא "צלעות" ואילו בסמל פרזול אחר, כי לא היה להם את ה"צלעות" האלה.
ותגלי מה רק ברכיב הזה הפער במחיר הסופי היה למעלה מ3,000 ש"ח.
אני מניח שזה אולי יכול להסביר.
מצד שני שבררתי על היי גלוס, בסמל זה היה יותר זול, אז יכולים להיות הרבה הסברים להפרשים במחיר.

קשה מאוד להשוות תפוחים לתפוחים בעולם המטבחים, אבל עם חקירה מעמיקה של הנושא, ניתן לפחות להגיד מה ההבדלים.

אם בכל זאת תהיי מעוניינת לבדוק שוב מחיר ב"מטבחי זיו" בסניף רעננה אני מוכן לעשות זאת עבורך.

יום טוב,
רואי

תגובה: סקר: איזו חברת מטבחים בחרתם ? 14 שנים 1 שבוע ago #19371

אנחנו קנינו בOPEN, ומטבח במטבחי הדקל בהוד השרון(נעמי).
היינו מאוד מרוצים מהם בקנייה הראשונית (קיבלנו לפני 5 חודשים, לפני שבוע ניגשנו אליהם ורצינו להוסיף עוד ארון והמחיר היה מופקע לחלוטין). הם הסכימו להשתמש בסטנדרט ורק לשדרג את מה שרצינו.
המחיר היה רבע ממה שרצו במקומות אחרים.
אציין רק הבהרה קטנה- אפשר לקנות בלי בעיה מגירות נשלפות למטבח בזול בIKEA/ יעד פרזול ועוד כל מיני מקומות אחרים- אבל תוודאו מראש שהארון שלכם מתאים בדיוק לגודל הסטנדרטי שיש להם במלאי. לנו יש הפרש של 5 ס"מ ואכלנו אותה בגדול עם זה. ארון תחתון ללא מגירות נשלפות זה סיוט בתור מזווה וכנראה שנצטרך לקחת נגר שיסדר לנו משהו ולא בדיוק נחסוך מכל הסיפור.

תגובה: סקר: איזו חברת מטבחים בחרתם ? 14 שנים 1 שבוע ago #19372

תודה על התגובות.
ברור לי שהשוואה ממש מעלה פערים ואכן ערכנו את ההשוואה ואנחנו מודעים לפער אבל עדיין כולם מסתובבים סביב אותו הסכום וזה אחרי שהלכנו לסניף אחר של אחד הספקים וביקשנו לקבל הצעה לשיפוץ מטבח וללא קשר לקבלן וגם קיבלנו את אותו המחיר.
נראה לי מוזר ולא הוגן.
אפרת - אני לא מרגישה שהחברות מתחרות ביניהם עלינו אלא מקפידות להגיד שהם לא אותה רמה כמו השני, זה כן. אני מניחה שפניה נוספת אל אחת מהן אולי תביא לעוד ירידה קטנטנה במחיר (כי בכל זאת איפה שהוא צריך לסגור) אבל שוב אני ממש מופתעת מרמות המחירים.
רואי - אשמח לשמוע לגבי זיו אם יש עוד מה לבדוק...

תגובה: סקר: איזו חברת מטבחים בחרתם ? 14 שנים 1 שבוע ago #19373

• אפרת
  • אפרת's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
צר לי לומר לך שבפניה נוספת הצלחנו להוריד כמה וכמה אלפי שקלים....

תגובה: סקר: איזו חברת מטבחים בחרתם ? 14 שנים 1 שבוע ago #19374

• רואי
  • רואי's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
אפרת צודקת, ברב מיקרים פניה נוספת עשויה להוריד משמעותית את המחיר.
הכל מתייחס לנקודת המוצא הראשונית איתה התחלת וחשוב שהיא כשלעצמה תהיה
אטרקטיבית. לא לכולם נעים להתמקח וזה באופי שלהם,
אבל מה לעשות ככה זה עובד.
תשלחי אלי מייל ל This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ואני אבדוק עבורך
את הנושא בצורה מעמיקה.

תגובה: סקר: איזו חברת מטבחים בחרתם ? 14 שנים 1 שבוע ago #19375

• אפרת
  • אפרת's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
חשוב לי לציין שבמסגרת בדיקותי מטבחי זיו היו מדהימים ואני התרשמתי מהם מאוד (ביחוד מאשת המכירות דיאנה).
בסופו של דבר סגרתי בסמל כי סמל הסכימו להתחרות במחיר הכי נמוך שירדתי עם זיו על אותו מטבח וביחוד מכיוון שהם אחד מספקי הקבלן.
אני מכירה אנשים שקנו במטבחי זיו והיו מאוד מרוצים הן מהשירות והן מהאיכות של מטבחי זיו.