שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
המלצות ספקים

הנושא סקר: איזו חברת מטבחים בחרתם ?

תגובה:סקר: איזו חברת טבחים בחרתם ? 15 שנים 11 חודשים ago #8052

• שלומי
  • שלומי's Avatar
שלום לכולם
נשמח מאוד אם מי מיכם שממתחם 80 = שכונת ראשוני המושבה (השם של השכונה) שטרם נרשם לקבלת עדכונים ישלח מייל לכתובת המייל.
ההתארגנות חשובה לנו מאוד כדי לנסות ולשפר את איכות חיינו כשניכנס לפרוייקטים.
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

תודה
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:סקר: איזו חברת מטבחים בחרתם ? 15 שנים 10 חודשים ago #8361

• לילך ואבי
  • לילך ואבי's Avatar
במטבחי זיו ברמת גן / בני ברק ישנה מעצבת בשם מתי , מאוד מקצועית , בנוסף גם אדריכלית/מעצבת פנים (למי שמחפש גם מעצבת אפשר שניים באחד..).
אם עדיין לא בחרתם מטבח מומלץ בחום לתאם איתה פגישה, היא גם בסדר גמור במחירים.. נותנת הנחות איפה שרק אפשר..

תגובה: סקר: איזו חברת מטבחים בחרתם ? 15 שנים 8 חודשים ago #9986

• arik
  • arik's Avatar
רציתי לשתף אותכם בחוויה התראומתית שעברתי במטבחי סמל.
זה המכתב שנשלח לסמנכ"ל החברה ב 5.5.2010

שלום דוד
החלטתי לכתוב לך לאחר חוויה שעברתי בסניף סמל ברמת השרון.
רכשתי דירה בפרויקט בכפר סבא, ונאמר לי כי חברת סמל היא אחת החברות שמספקות את המטבח.
החלטתי להזמין את המטבח בחברת סמל היות וסידור המטבח של החברה הנוספת לא התאים לצרכי.
יצרתי קשר טלפוני עם הסניף ברמת השרון על מנת לתאם פגישה. נאמר לי שאם איני רוצה לשדרג את המטבח אין צורך בתאום פגישה. מאחר וזאת דירה להשקעה, החלטתי בשלב זה לקחת את המטבח הסטנדרטי.
לפני כשבוע הגעתי למשרדים ברמת השרון, אמרתי בכניסה מי אני ומאיזה פרויקט וכי אנחנו מעוניינים במטבח הסטנדרטי. אחת הנשים בכניסה אמרה שהיא תטפל בנו (בי ובאשתי).
היחס שהיא שידרה היה כל הזמן: נו תלכו כבר ואל תבזבזו את זמני: כל שאלה נענתה בקרירות ובלא שום ניסיון לתת מעט הסבר מעבר לנדרש. כששאלנו איזה ידיות נקבל היא הצביעה לכיוון של איזה שהוא לוח ידיות ושלחה אותנו לכיוונו, אפילו לא טרחה לקום ולהראות.
לא אמרנו מילה, מילאנו את הטופס שמציין את בחירתנו ושאלנו אותה האם ניתן לראות דוגמאות של אבן קיסר על מנת שנוכל לבחור את הצבע המתאים לצבע הארונות שנבחר. התשובה שבאה בצורת נזיפה כעסנית: "אנחנו לא מספקים את השיש". אמרתי שאני יודע, אך מאחר ויש לה כאן דוגמת הצבע הנבחר ומאחר וידעתי איזה דגמים הקבלן שלנו מספק רציתי לבדוק מי מהם המתאים ביותר. ושוב במאין חוסר רצון מופגן היא הצביעה לכיוון הארון ואמרה תסתכלו שם. ושוב ההרגשה שאנחנו מקבלים: לכו כבר אתם רק מפריעים לי. לא מצאנו את הדגמים שחיפשנו, ומששאלנו קיבלנו שוב תשובה בטון נוזף והחלטנו לוותר. ביקשנו שתיתן לנו דוגמת פורמייקה עם הצבע שבחרנו והתשובה שקיבלנו: "אין לי". תשובה שנשמעת הגיונית מאחר ולא תמיד יש דוגמא נוספת. אמרנו למי שטפלה בנו שתשיג ונבוא לקחת. תשובת המחץ הייתה אני לא יכולה!!.
כאן כבר סבלנותי פקעה, הרמתי את קולי, ניגשתי אליה ואמרתי לה שהיחס שאני זוכה לו הוא מביש ולמרות שאני לא משדרג את המטבח, אני חושב שמגיע לי יחס יותר טוב ממה שאני מקבל ממנה כלקוח, ואני מעוניין לדבר עם מנהל המשרד. התשובה הייתה: אני מנהלת המשרד (שמה – ברולה בן ששון).
אני מבין שאין לחברה כמעט רווח כאשר לוקחים את המטבח הסטנדרטי, וכי האינטרס הרגעי הוא: בוא ננסה לגרום לו לשדרג (מילה נרדפת להחלפת המטבח) ואם לא מצליחים נגרום לו שילך מכאן כמה שיותר מהר שלא יבלבל את המוח. אבל זה אינטרס צר וקצר טווח, כיוון שלקוח מרוצה ולקוח חוזר על אחת כמה וכמה, שווה הרבה בטווח הרחוק.
כפי שכתבתי בהתחלה, חשוב היה לי שתדע מה מרגישים חלק מלקוחותיך. לא יודע מה תעשה עם האינפורמציה אבל זה לשיקולך.

בכבוד רב

דרך אגב עד היום לא קיבלתי תשובה / ה

תגובה: סקר: איזו חברת מטבחים בחרתם ? 15 שנים 8 חודשים ago #9990

• רות
  • רות's Avatar
אריק שלום ... לצערנו את אותה החוויה עברנו בדקור וגם שם דיברנו עם מנהל המכירות בנוגע ליחסה הבלתי מקצועי והלא נחמד של המעצבת ריבי בחברת דקור בהרצליה . הם הבטיחו לתקן את הרושם בחוויה מתקנת אצל מעצב אחר.. אך ראו זה פלא בכל פעם שפנינו ,התקשרנו לקבוע מועד זה משום מה לא התאים להם ..עם יחס שכזה ?! הלו"ז שלהם עמוס.אז החלטנו שעם שדרוג או בלי אנחנו מטבח לא רוצים מהם..

תגובה: סקר: איזו חברת מטבחים בחרתם ? 15 שנים 8 חודשים ago #9991

מה שאתה כותב לא מפתיע בכלל, אריק. ואני לא מתייחסת לסמל (אנחנו דווקא בחרנו לעשות שם את המטבח ומהיחס היינו מאוד מרוצים).
מניסיוננו עם ספקי הדירה, אם אתה לא משדרג - אתה זוכה ליחס נוראי (או לאפטיות, במקרה הטוב).
כאילו לא מדובר בשוק תחרותי, כאילו ״שם״ של חברה זה לא משהו שבשלו כדאי לתת שרות טוב (רק $€₪...).

אגב, אולי אתה יכול לסניף אחר?

תגובה: סקר: איזו חברת מטבחים בחרתם ? 15 שנים 8 חודשים ago #9993

• יריב
  • יריב's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • הזמר העברי
אם כולכם לקחתם סטנדרט למה צריך ללכת לחברת המיטבחים?‏
שימרו על רוכבי האופניים

תגובה: סקר: איזו חברת מטבחים בחרתם ? 15 שנים 8 חודשים ago #9996

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
יריב כתב:
אם כולכם לקחתם סטנדרט למה צריך ללכת לחברת המיטבחים?‏

יש כל מיני דברים שצריך לבחור כמו שציין אריק:
סוג ידיות, צבע של ארונות המטבח.

תגובה: סקר: איזו חברת מטבחים בחרתם ? 15 שנים 8 חודשים ago #10095

• orit
  • orit's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
לגבי לוגת - עשו עלינו רושם טוב בפגישות שהיו לנו בחנות ברעננה ובעת ההזמנה אבל הצליחו לקלקל מאוד את הרושם לאחר מכן.

כיום אספקת המטבח שלנו מתעכבת בחודש וחצי מעבר ל- 60 ימי האספקה המובטחים, ו"הזרוע נטויה".
למרות שיחות ופניות רבות מדי מצידנו לכל הגורמים האפשריים בלוגת, איש לא יודע לומר מתי בדיוק יסופק המטבח (אם בכלל).

בינתיים הם מתנצלים.

העיכוב של לוגת, גורם לנו לעיכוב בהתקנת השיש ואריחי הקרמיקה במטבח, ויותר גרוע לעיכוב במסירת הדירה וההתקנות שממתינות לנו לאחר מכן.

בעוד שכנינו קיבלו ומקבלים בימים אלה את המפתחות והדירות, אנחנו לא רואים צפי לקבלת הדירה כי בלוגת לא ממהרים לספק את המטבח.

לסיכום, כפי שניתן להבין אנחנו מצטערים על ההזמנה מלוגת ומאוד לא ממליצים על החברה הנ"ל.

תגובה: סקר: איזו חברת מטבחים בחרתם ? 15 שנים 8 חודשים ago #10104

• דורית
  • דורית's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • שבירו - בניין 7
אורית,

ממש מצער לשמוע על עיכוב מסירת מטבח שלכם מלוגת.
מתי אישרתם את המטבח לייצור ?

אנחנו 4 חודשים ממועד המסירה המשוער והיום נותנים להם אישור סופי.
אני מקווה שזה לא מאוחר מידי...

תגובה: סקר: איזו חברת מטבחים בחרתם ? 15 שנים 8 חודשים ago #10106

• orit
  • orit's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
אני מקוה בשבילכם.
אנחנו אישרנו את המטבח לייצור ב - 17.5 והיו אמורים לספק אותו עד ה- 18.7 .
באותו יום התקשרנו אליהם והם מסרו שיש עיכוב של שבועיים, מאז אנחנו על בסיס שיחות כמעט יומיומי כשבכל פעם הם דוחים את האספקה בעוד שבוע ועדין אין להם מושג מתי יסופק המטבח.
כרגע דחו אותנו לתחילת שבוע הבא "יום ראשון, שני .. ?! אולי ".

אין עם מי לדבר בלוגת לרבות בדרג המנכ"ל מיכה פרוור.
הוא לא חוזר להודעות. המזכירה שלו משאירה לו הודעות ואומרת "תתקשרי מחר בבוקר" וכשאני מתקשרת, טוענת שהוא לא נמצא ואין לה מושג איפה הוא ומתי/א בכלל יחזור למשרד.

ה"שירות" שלהם מתחת לכל ביקורת והמבין יבין.

תגובה:סקר: איזו חברת מטבחים בחרתם ? 15 שנים 7 חודשים ago #10718

הי,
על איזה נגר הלכתה? כמה עלה לך בערך? האם הוא עשה לך את המטבח/מכיר מישהו שהוא עשה אצלו את המטבח?
אני הגעתי בינתיים רק לאחד הספקים - אביבי והזדעזעתי מהסטנדרט שלהם. זה מסודר בצורה הכי גרוע שרק אפשר- וגם המוכרת הודתה בזה. קיבלנו יחס גועל נפש- היא אמרה לנו שאפילו אם רוצים לשנות את הידיות צריך להחליף את כל המטבח ב20,000 ש"ח ואם אנחנו לא רוצים לשדרג אז פשוט לבחור צבעים וללכת משם.
אם מנסים לסובב לי את היד- אני מעדיפה בלאגן ולא לעבוד עם כאילו חברות. מצד שני אם מבטח בחוץ הוא יקר מידי אז יכול להיות שנאלץ להישאר עם הסטנדרט.
תודה,
יעל

תגובה:סקר: איזו חברת מטבחים בחרתם ? 15 שנים 7 חודשים ago #10719

הי שני,
תוכלי בבקשה לתת לי את הפרטים של הנגר שלך? קיבלת עליו המלצות מראש?
אני ובעלי הלכנו לאביבי והזדעזענו.
תודה,
יעל