שגיאה

COM_KUNENA_ERROR_TOKEN

COM_KUNENA_ERROR_TOKEN

שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
המלצות ספקים

הנושא מטבחי הדקל - המלצה !! (לדיירי שבירו)

מטבחי הדקל - המלצה !! (לדיירי שבירו) 16 שנים 7 חודשים ago #3549

• מאיה
  • מאיה's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
מזל טוב!:) היום סגרנו בשעה טובה מטבח !!
לאחר סקר שוק שכלל את 3 ספקי המטבחים + 2 נגרים פרטיים עולים הממצאים הבאים:

2 ספקי המטבחים הנוספים - באחד מהם היתה מעצבת לא מקצועית במיוחד, אדישה, ללא מעוף וללא רעיונות יצירתיים, הציעה מטבח "לקוני" ללא פתרונות לצרכים בסיסיים (כגון אוורור למגירת בצל ותפוחי אדמה:P ) בספק השני - היתה מעצבת, מעט "שחצנית", זלזלה בצורה לא יפה במטבח הקבלני ולא רצתה להראות אותו למרות שביקשתי מספר פעמים, על כל הצעה שלה שלא קיבלתי או רציתי פתרון פשוט יותר וזול יותר היא הגיבה בזלזול ובפרצוף עקום...

2 הנגרים הפרטיים הציעו הצעת מחיר גבוה בהרבה משל הספקים (למעלה מ-40 אלף ש"ח)

לעומתם... במטבחי הדקל יש מעצבת בשם ענבל שב-2 הפגישות שלנו איתה היתה מקצועית ברמה גבוהה ביותר, שולטת לחלוטין בחומר, בתוכנת העיצוב, זריזה, מבינה עניין , אדיבה מאוד וסבלנית ביותר לכל שאלות המציקות (והיו לנו הרבה...:blink: ), בעלת מעוף ויצירתיות (למשל מגירת תפוחי אדמה עם אוורור נסתר:woohoo: ), על כל בעיה ישר הציעה מספר חלופות לפתרון. בסופו של דבר במטבחי הדקל מקבלים גם פינוקים כמו: פח נשלף, נשלף לחומרי ניקוי, חלוקת סכו"ם ועוד פינוקים שגורמים להרגיש טוב עם ההחלטה.
שלומי - מנהל הרשת היה אדיב ביותר, התאמץ מאוד שנהייה מרוצים ובסופו של דבר סגר איתנו על מחיר אטרקטיבי נמוך בכמה אלפי שקלים מההצעות של 2 הספקים הנוספים !!!!

בקיצור - אנחנו ממליצם בחום !!!!!
עריכה אחרונה: 16 שנים 7 חודשים ago על ידי מאיה.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:מטבחי הדקל - המלצה !! (לדיירי שבירו) 16 שנים 7 חודשים ago #3552

• אייל
  • אייל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • ק. רכישה מתחם 60
אני רק מקווה שאיכות החומר שלהם תהיה טובה.
מנסיון העבר שהיה לי איתם, איכות החומרים שקיבלתי לא היו איכותיים, והלייסט מסביב לחלק גדול מהדלתות התחיל להתפרק לאחר מספר מועט של חודשים.
כמו כן, הרכיבו לי תחילה את המטבח ללא ידיות או אביזרים שונים (כדי שלא יגנבו), ואמרו לי שיתאמו לי התקנה נוספת לכל הפריטים (כולל הבאה לדלת נסתרת למדיח).
כל פעם הגיעו עם חלק חסר, עשו טובה שהגיעו וכו'. הייתי צריך ממש להתחנן שיביאו לי דלת למדיח כל פעם אמרו שזה לא בהזמנה ולקח לי שעות להוכיח שזה כן בהזמנה.
מה שכן, המתקין שלהם היה מאוד מקצועי, ולאחר מספר פעמים שהגיע אלי התיידדתי איתו, והוא סיפר לי שזה היום האחרון שלו כי הוא עוזב את החברה הזו ועובר לחברה מקצועית יותר.
צר לי על דברי אבל זה האמת !

תגובה:מטבחי הדקל - המלצה !! (לדיירי שבירו) 16 שנים 7 חודשים ago #3558

• מאיה
  • מאיה's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
לגבי החומרים - מדובר בגוף ארון סנדוויץ' ובדלתות MDF בצבע אפוקסי בתנור (זהה למה שהוצע לי אצל הספקים הנוספים) לגבי איכות החומר - אני לא מומחית בתחום ונותר לי רק לקוות שמדובר בחומר איכותי.

אכן מצער לקרוא כאלו דברים ומעט מדאיג לשמוע שהייתם מאוכזבים מהתוצר הסופי ומהשירות שניתן.
כפי שכבר אמרתי, עד כה אנחנו מרוצים מאוד מהשירות שניתן לנו וכולי תקווה שנמשיך להיות מרוצים מהם גם בעתיד ונוכל להמשיך להמליץ עליהם.

תודה בכל מקרה על המידע החשוב

תגובה:מטבחי הדקל - המלצה !! (לדיירי שבירו) 16 שנים 7 חודשים ago #3586

• avishay
  • avishay's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
אני חייב להגיד שאנחנו לא התרשמנו ממטבחי הדקל לא מהשירות ולא מהמחיר....