הודעה חדשהקטגוריותנושאים אחרוניםעזרהחיפוש שלום, אורח שם משתמש סיסמא זכור אותי שכח את הסיסמה? שכח את שם המשתמש שלך? יצירת חשבון פורום כפר סבא - השכונות הירוקות המלצות ספקים - כפר סבא הירוקה המלצה על חשמלאי המלצות ספקים Threaded Indented הנושא המלצה על חשמלאי המלצה על חשמלאי 13 שנים 9 חודשים ago #20649 abraham לא מחובר Fresh Boarder Posts: 9 אני ממליץ בחום על חשמלאי בשם עופר.טל.052-3870968. הוא התקין אצלינו 4 מאווררי תקרה ועוד כמה התקנות של דברים אחרים. הוא מקצוען,אדם נחמד ועובד נקי. הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד תגובה: המלצה על חשמלאי 13 שנים 9 חודשים ago #20659 טל וקסמן לא מחובר Fresh Boarder Posts: 15 אם אפשר לדעת אילו מאווררי תקרה רכשתם והיכן? מתלבטת בין סטאר למשהו פשוט יותר. כמו כן האם ניתן לתלות כל מאוורר במרפסת? או שצריך משהו מוגן ממים? תודה טל הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד תגובה: המלצה על חשמלאי 13 שנים 9 חודשים ago #20664 abraham לא מחובר Fresh Boarder Posts: 9 מדובר במאווררי תקרה סטר.מכוון שהמאווררים ישמשו אותנו להרבה שנים כדאי לקנות משהו טוב.(בבית הישן שלנו גם היו לנו מאווררי תקרה סטר)לא התקנו במרפסת,לכן אני לא מבין בנושא. הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד Threaded Indented קטגוריות פורום כפר סבא - השכונות הירוקות - פרויקטים וקבלנים - כפר סבא הירוקה - תשתיות, פיתוח ואיכות הסביבה- כפר סבא הירוקה - עיצוב ואדריכלות פנים - מיזוג אוויר - כפר סבא הירוקה - מערכת החינוך וילדים - כפר סבא הירוקה - דיווח מפגעים - פורום דרושים ויד שניה - היכרות דיירים ונושאים כללים - כפר סבא הירוקה - צילומים - כפר סבא הירוקה - יעוץ משפטי - כפר סבא הירוקה - המלצות ספקים - כפר סבא הירוקה פורום כפר סבא - השכונות הירוקות המלצות ספקים - כפר סבא הירוקה המלצה על חשמלאי Powered by Kunena