שגיאה

COM_KUNENA_ERROR_TOKEN

שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
המלצות ספקים

הנושא אביזרי אמבטיה

אביזרי אמבטיה 13 שנים 10 חודשים ago #19961

• noat
  • noat's Avatar
שלום לכולם,

לפני חודש הגעתי לסמרה בכדי לבצע הזמנה של אביזרי אמבטיה ושל מקלחון, השירות היה אדיב ונעים - וצפנת שהיא אחת מבעלי העסק, עזרה לי מאוד והייתה מאוד נעימה. אבל..........

הובטח לי שאביזרי האמבטיה יגיעו תוך ארבעה ימים, דבר שלא קרה בפועל... רק אחרי טלפונים בלתי פוסקים... ומענה בלתי אדיב בעליל!! קיבלתי את אביזרי האמבטיה- שאיכותם מאכזבת מאוד, אחד מהמעמדים לנייר הטואלט נשבר מהר מאוד ויש חלודה באחד מכלי האחסון למברשת השירותים... שכמובן שהובטח לי שהאיכות מדהימה.... אבל הנה... אפשר לראות שלא ממש...

כמו כן, חודש ויום אחרי... אני אולי אזכה מחר לקבל את המקלחון שהייתי אמורה לקבל כבר לפני שבועיים... וגם זה אחרי ריבים בלתי פוסקים...

לגבי השירות האדיב בזמן המכירה- הוא נעלם כלא היה... קיבלנו התנהלות מאוד לא מכבדת (בלשון המעטה!!)

חשוב לי לציין שאני לא מסוג האנשים רבים וצועקים... בסה"כ רציתי לקבל שירות על מוצרים ששילמתי עליהם במיטב כספי, וקיבלתי התנהלות פוגענית ולא מכבדת בעליל (ניתוק טלפון בפנים, מילים לא מכבדות - בסגנון "אנחנו עושים לך טובה"- טובה על מה ???

בסה"כ ביקשתי שיעמדו בהסכם שחתמו עליו ויביאו לי את המוצרים בזמן!!וכדומה)- אני שוקלת להגיש נגדם תביעה בבית משפט לתביעות קטנות...

חבל!!
עריכה אחרונה: 13 שנים 10 חודשים ago על ידי guy-sh.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד