שגיאה

COM_KUNENA_ERROR_TOKEN

שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
המלצות ספקים

הנושא שאלה לגבי סורגים

שאלה לגבי סורגים 14 שנים 10 חודשים ago #15202

• מירב
  • מירב's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
התחלנו לברר קצת לגבי סורגים (להגנה מפורצים).
קיבלנו ממסגרייה פרטית (ולא יקרה במיוחד) הצעת מחיר כפולה מזו של סורגי הפלדה טרילידור.
מישהו יודע אם מדובר באותו חומר? מה חזק יותר? האם יש לי סיבה לשלם יותר למסגרייה?
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: שאלה לגבי סורגים 14 שנים 10 חודשים ago #15208

• רואי
  • רואי's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
שאלה טובה שאלת,

מסגריה בד"כ מציעה לסורגים נגד פריצות סורגי ברזל עם פרופיל 20*20 מגולוון (אנטי חלד) - אני בדקתי מול מסגריה ידוע הממוקמת בחולון.

טרילידור מציעים מוצר נחות יותר, אך שעושה את העבודה, השאלה מה את צריכה?

1. הסורג מהמסגריה (בהנחה ומדובר בסוג שציינתי) אמור לעכב את הפורץ פרק זמן ממושך יותר ודורש ממנו כלי פריצה משוכללים יותר.
2. אם את צריכה הגנה רק מנפילות ילדים - הסורג היקר מהמסגריה מיותר. אם את מעוניינת גם בהגנה נגד פריצות, אז את צריכה להחליט לפי מידת הפחד שלך אם זה כדאי עבורך כלכלית להשקיע יותר כסף.
3. היות ואני לא יודע מה העלויות שקבלת, אני רק יכול לומר שההפרש אינו הגיוני. השוואתי הצעה קבוצתית שקבלתי מטרילידור אל מול הצעה לבודד במסגריה, ההפרש היה כ-15% לכל הדירה. 50% זה לא הגיוני.
אבל שוב אני לא יודע מה המחירים שקיבלת וגם מה סוג הסורג.

תגובה: שאלה לגבי סורגים 14 שנים 10 חודשים ago #15210

• מירב
  • מירב's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
היי רואי,
הגעתי לטרילידור דרך הקבוצה והוא אכן נתן לי את ההנחה שלכם, ואחרי התעקשות שלנו הוריד גם עוד קצת.
מדובר אצלנו רק בשלושה חלונות "מועדים לפורענות" שאני רוצה להגן מפורצים (לא רק הגנה על ילדים).
ההפרד יצא לנו 40% פחות בטרילידור (על סורגי פלדה).
אם אתה אומר שיש הבדל בין החומרים אז אולי שווה לי להשקיע בשביל השקט הנפשי...

תגובה: שאלה לגבי סורגים 14 שנים 10 חודשים ago #15211

• רואי
  • רואי's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
הי,

אם באת דרך הקבוצה אז אני יודע שקבלת בטרילידור מחיר מעולה. ואם הצלחת עוד להוריד אותו אז בכלל כל הכבוד.
לכאורה נראה כי המסגריה נתנה לך מחיר גבוה מדי. אבל אין לי מספיק נתונים בשביל לקבוע את זה.

המוצר של טרילידור ד"א מעולה, אם בטעות הובנתי אחרת, אבל כמו בכל דבר יש גם מוצרים ברמה גבוהה יותר ויותר, בסוף צריך לעצור בנקודה מסויימת.

על היסטריה משלמים :)

בהצלחה בבחירה

תגובה: שאלה לגבי סורגים 14 שנים 3 שבועות ago #19136

יש לי בשבילכם חדשות
נכון שסורגים מפרופילים הרבה יותר חזקים
ומיועדים יותר נגד פריצות והרתעה
ובכול זאת יש לי בשבילכם סורגים חזקים וזולים יותר
פרופילים מגולוונים עם דוגמאות יש לכם לינק למבצעים
כנסו עכשיו www.m-hasharon.co.il
מעלה תמונה של דוגמת הסורגים
383813_245299342194145_100001422423085_743727_74242915_n.jpg
אנו מתמחים בייצור סורגים מגולוונים ומעוצבים סורגים מתקפלים וקבועים קבלו הצעת מחיר עם המלצות המחיר הכי טוב זה אנכנו עם זאת ניתנת אחריות לסורגים למשך 5 שנים מיום...

תגובה: שאלה לגבי סורגים 13 שנים 11 חודשים ago #19592

סורגים יהלום 0522452982
אנו מתמחים בייצור סורגים מגולוונים ומעוצבים סורגים מתקפלים וקבועים קבלו הצעת מחיר עם המלצות המחיר הכי טוב זה אנכנו עם זאת ניתנת אחריות לסורגים למשך 5 שנים מיום...

תגובה: שאלה לגבי סורגים 13 שנים 11 חודשים ago #19613

• מיקה
  • מיקה's Avatar
היי ללא ספק ממליצה על ״״הניצרה״ חפשי בגוגל ותביני לבדך. היו אצלנו היום ואני ובעלי נדהמנו כיצד המתקין הצליח לפרוץ את התריס
לא הסכמתי לבעלי לשים סורגים,אינני רוצה לחיות בכלוב
מקווה שעזרתי

תגובה: שאלה לגבי סורגים 13 שנים 11 חודשים ago #19652

אני לא מבין מה כול כך מדהים אותך? הרי ברור לך שסורגים נועדו לשמור על הפתחים בבית למניעת פריצות וכול עוד אין סורגים ברור שקל יהיה לפרוץ לבית מה גם שהתחושה של להרגיש כלואה זה לא ממש הולך יחד עם ההגנה רק את יכולה להחליט מה טוב לך האם חשוב לך לחיות בתחושה של אם יפרצו לך מחר או האם הילדים מוגנים או שעדיף לך להרגיש לא כלואה כול זה עניין פרטי שלך בלבד עד להודעה אחרת.
גם אני רוצה לחיות בתחושה של ביטחון ללא השקעה בסורגים מול העיניים אבל זה לא אפשרי במצב של ימים אלה.
אגב לנו יש סורגים מאוד טובים ואיכותיים הרכבנו כבר בדירות השכונה שלכם לכמה אנשים והם מאוד מרוצים גם מהעיצוב וגם מהמחיר את מוזמנת לראות שזה לא ממש נורא להרכיב סורגים של מרכיבי השרון את מקבלת אפילו אחריות ל5 שנים על הסורגים וניראה לי את יכולה לקבל גם 10 שנים כי אנחנו יודעים שאצלנו המוצר הכי טוב אז את מוזמנת להתקשר
0522452982 או להיכנס לאתר:www.m-hasharon.co.il
עריכה אחרונה: 13 שנים 11 חודשים ago על ידי סורגים יהלום מרכיבי השרון. Reason: טעות כתיב