שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
המלצות ספקים

הנושא מטבחי זיו מול מטבחי לוגת

מטבחי זיו מול מטבחי לוגת 15 שנים 8 חודשים ago #10800

• nir
  • nir's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
שלום לכולם,

אני בשלב של בחירת ספק מטבחים לפרויקט (קירת הירוקה)
קיבלתי הצעות דומות מלוגת (ספק קבלן) וזיו (פרטי)

עברתי על ההודעות השונות בפורום וסה"כ ראיתי שביעות רצון משתי החברות בשלב רכישת המטבח (גם אני מרוצה)

רציתי לשאול, בעיקר את הדיירים שכבר קיבלו מטבח ועבדו עם אחת מהחברות הללו, על החוויות שלהם לאחר הרכישה.

1. שביעות רצון כללית מעבודה עם החברה
2. שביעות רצון מטיב ואיכות המטבח (התקנה, חומרים, עמידה במפרט וכו..)
3. אחריות של החברות ועבודה איתן לאחר ביצוע ההזמנה וההתקנה
4. כל הערה והארה נוספת שיש לכם
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: מטבחי זיו מול מטבחי לוגת 15 שנים 8 חודשים ago #10801

יש לנו בדירה הנוכחית מטבח שעשינו עם מטבחי זיו, וגם בדירה החדשה בחרנו בהם. הם היו מדהימים לאורך כל הדרך. בהזמנה, בהרכבה, ואפילו עד היום, כמה שנים אחרי, אני לפעמים קופץ אליהם לקבל איזה קליפס שהילדים שברו ואני מקבל אותו מיד, והם באים לכוון דברים שדורשים כיוון תקופתי. פשוט שירות מעולה. במטבח במצב מצוין, גם העף, גם הציפוי של הדלתות,, גם הפירזול. נראה עדיין חדש לגמרי. גם בגלל כל זה וגם בגלל המחיר בחרנו בהם שוב.
מזכיר לכם שאתם יכולים לקבל הנחה נוספת של 1000 ש"ח אם תביאו שובר הנחה שיש ברשותי ואוכל להעביר לכם לקראת הסגירה שלכם שם.
בהצלחה

תגובה: מטבחי זיו מול מטבחי לוגת 15 שנים 8 חודשים ago #10805

• דורית
  • דורית's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • שבירו - בניין 7
אנחנו מאוד מרוצים מלוגת.
יש לנו היום מטבח שלהם. והכל היה מצויין. מהביצוע דרך השירות ועד העובדה שהמטבח נראה חדש אחרי 7 שנים.

גם לנו היתה אפשרות של לוגת דרך הקבלן. גם אנחנו בדקנו את זיו באופן פרטי (בזכות ההמלצות בפורום) והלכנו על לוגת.

לא ראינו שום יתרון ללכת על זיו שהציעו את אותו הדבר באותו המחיר רק שהיינו נאלצים להתעסק עם כל נושא המטבח אחרי הכניסה (עיכוב שיכול להיות משמעותי) ולתאם בעצמנו אינסטלציה, חיפוי קיר, ספק השיש ומי יודע מה עוד הקבלן מתאם שאנחנו לא מודעים אליו.

לזכות זיו אני חייבת להגיד שיש להם שיווק מעולה. רעיון השוברים גאוני וממש מספק להם אנשי שיווק בכל הפורום :)

תגובה: מטבחי זיו מול מטבחי לוגת 15 שנים 8 חודשים ago #10808

לגבי העיכוב, לא צפוי משהו מהותי. הם עושים את כל המדידות לפני, והכל מוכן, ובשניה שמקבלים מפתח, הם מרכיבים, במקביל להרכבה של מקלחונים, חדרי ארונות... לדעתי לא מדובר בעיכוב משמעותי ולנו יצא הרבה יותר זול לעומת ספק הפרוייקט. לדעתי מטבחי זיו יושבים באותו בניין כמו מטבחי זיו ברעננה (מרכז תיא, מול קניון רננים) אז אפשר לבדוק את שניהם ולהחליט על המקום (ולקבל שובר הנחה נוסף אם בוחרים בזיו). זיכרו שתוכלו להוזיל ב-1000 ש"ח נוספים על כל חבר שאתם תביאו. בהצלחה בכל מקרה. בטוח שתהיו מרוצים מכל בחירה שתעשו.

תגובה: מטבחי זיו מול מטבחי לוגת 15 שנים 8 חודשים ago #10809

דורית (קנינו בשכונה) כתב:
...רק שהיינו נאלצים להתעסק עם כל נושא המטבח אחרי הכניסה (עיכוב שיכול להיות משמעותי) ולתאם בעצמנו אינסטלציה, חיפוי קיר, ספק השיש ומי יודע מה עוד הקבלן מתאם שאנחנו לא מודעים אליו.

לא מכירה את לוגת או את זיו (בחרנו בסמל בכלל ;) ), אבל חייבת לציין שהעיכוב הזה הוא ממש לא משמעותי. בד"כ מדובר בעוד יומיים עבודה (אחד הובלה, אחד התקנה). מקסימום עוד יום להשלמות, וברור שאפשר לעשות את זה במקביל לעוד מלא דברים.
נהפוך הוא, אני יותר רגועה שהמטבח לא שם כשהסינים ישניפ שם או לא יודעת מה... :laugh:

אגב, בלחץ הזמן שישנו, קיבלנו היתר להתקין מטבח לפני קבלת מפתח (ממש בסמוך לו). B)

תגובה: מטבחי זיו מול מטבחי לוגת 15 שנים 8 חודשים ago #10810

• nir
  • nir's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
בהתחלה חשבתי שבאמת עדיף להתקין מטבח לאחר שכל הפועלים עזבו, אבל אז גם ניסיתי לראות מה יש לעשות בהתקנת מטבח מלבד מה שחברת המטבחים עושה ועד כה חשבתי על הדברים הבאים
1. התקנה שיש
2. התקנת וסידור נקודות חשמל ותאורות מיוחדות
3. התקנת כיור ואינסטלציה
4. הדבקה של אריחים על הקיר (במידה ומחליטים לעשות)

בטח ישנם עוד דברים... :(

האם למישהו יש ניסיון עם הרכבת מטבח לא מהקבלן, איך מסנכרנים את כל האלמנטים הללו והאם אני צריך לשלם לבעלי מקצוע באופן פרטי לבצע את זה או פשוט מתאמים את אנשי הקבלן לבצע?

תגובה: מטבחי זיו מול מטבחי לוגת 15 שנים 8 חודשים ago #10813

• Idit
  • Idit's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • אקו 7 (שלב ב')
השיש מתקינים את הכיור בדרך כלל. נשאר רק לדאוג להדבקת אריחים ונראה לי שזהו. לא ביג דיל.

תגובה: מטבחי זיו מול מטבחי לוגת 15 שנים 8 חודשים ago #10842

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
אני יכול להגיד באופן אישי שהניסיון שלי עם שירות של לוגת הוא גרוע במקרה הטוב. כתוצאה מהשירות בחרנו שלא להזמין דרכם את המטבח.

אני יודע להגיד שהנושא עלה כמה וכמה פעמים פה בפורום ולמיטב זכרוני עוד כמה אנשים התלוננו קשות על לוגת, בעיקר על בעיות באספקה/הרכבה. אני לא זוכר בדיוק באיזו נושא, לדעתי הנושא האחרון שדיברנו עליו היה "סרפק מטבחים" או "ספרק מטבחים" (השגיאה היתה במקור) נסה לחפש את הנושא הזה.

חפש את התכתובות העדכניות יותר ותראה מה המסקנות שאתה יכול להסיק.