אישית אני גם תומך בלהעביר את קווי האוטובוס לרחובות הראשיים. השכונה אינה גדולה, וכל הרחובות הראשיים במרחק כמה דק' הליכה. אין סיבה שהאוטובוסים יסעו ברחובות הקטנים, בסופו של דבר רוב האנשים שקנו דירות ברחובות לא ראשיים התכוונו שדירתם תופנה לרחובות שאין בהם הרבה רעש ותנועה (שלא לדבר על אוטובוסים ומסופי תח"צ) כמו גם עניין החניות שהועלה פה.
ב-28 למאי ישנה "חנוכת הקו" יחד עם ראש העיר ואני מניח שיהיה ניתן לעלות את העניין גם שם. מצורף מייל מועד השכונה כלשונו.
אייל (לא איל ולדמן)
תושבים ושכנים יקרים שלום,
אנא רשמו ביומניכם:
ביום שני, 28 במאי בשעה 17:30, תתקיים נסיעה בקו האוטובוס החדש שעובר בשכונות הירוקות. לסיור זה יגיע ראש העיר, שמעוניין לשמוע ממקור ראשון את התרשמות התושבים בעניין התחבורה הציבורית.
הסיור יצא מתחנת האוטובוס ברחוב אהוד מנור פינת שושנה דמארי. הסיור יערך כחצי שעה והחזרה תהיה לאותו מקום. הנסיעה, כמובן ללא תשלום.
אנו בועד, רואים זאת כהזדמנות פז של תושבים להיפגש עם ראש העיר ולהעלות בפניו טענות שקשורות לא רק לעניין התחבורה הציבורית, אלא גם שאלות שנוגעות לשכונה באופן כללי (למרות שרשמית זו לא מטרת הפגישה).
במאמר מוסגר יותר, אני יכול לומר כי אנו בועד, יודעים שישנם הרבה טענות להרבה אנשים בנוגע לשכונה. היענות רבה של משתתפים באירוע זה, תראה על רצינות שלנו כלפי העירייה. כמות רבה של משתתפים תוכל להעביר מסר חזק יותר לראש העיר מאשר מה שאנו בועד יכולים להעביר, עם כל הרצון הטוב.
נשמח לראותכם.
בברכה,
איל ולדמן
יו"ר ועד שכונת הזמר העברי (מתחם 60) כפ"ס