שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
פורום בנושא מיזוג אוויר ומזגנים - מנוהל על ידי ירון שדה מענק המזגנים כפר סבא

הנושא קו אוטובוס מתחת לחלון ברחוב לוונברג

קו אוטובוס מתחת לחלון ברחוב לוונברג 13 שנים 11 חודשים ago #19812

• שי
  • שי's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
שלום לכולם
אנחנו עוברים לקירת, מתחם 80. ראינו שיש לנו
תחנת אוטובוס שהיא תחנה סופית (!!!) מתחת לחלון שלנו. כמובן מדובר בירידת ערך לכל הבניין אבל גם יש תפיסת מפרץ חנייה שלם, זיהום אוויר לכל הרחוב (תחנה סופית של אוטובוס..) ובכלל ירידה באיכות החיים.
כיצד אפשר להתארגן יחד כולנו ולראות מה אפשר לעשות בכדי להזיז את התחנה הזו ממקומה ?
אשמח אם מי שרוצה יגיב פה או למייל - This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
אני מאוד נחוש בכדי לגרום לזה לקרות, ואשמח אם כמה שיותר תושבים באזור יתארגנו איתי יחד...

יום טוב
שי
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: קו אוטובוס מתחת לחלון ברחוב לוונברג 13 שנים 11 חודשים ago #19813

• נעם
  • נעם 's Avatar
שי שלום,
לאיזה בנין צמודה התחנה?
נעם

תגובה: קו אוטובוס מתחת לחלון ברחוב לוונברג 13 שנים 11 חודשים ago #19814

• gil
  • gil's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
אני גם שמתי לב לאוטובוס ברחוב לוונגברג. פניתי כבר למטרופולין בנוגע לקו הזה. הסברתי להם שהקו עובר ברחוב הפנימי (לוונברג) במקום שהוא צריך לעבור בכבישים שמקיפים את השכונה.
הם חזרו אלי ואמרו שהם יבדקו מה אפשר לעשות בנידון.

אני מציע לכול מי שזה מפריע לו גם לכתוב להם על הבעיה בכתובת: www.metropoline.com/he/sharon/contact
לספר להם בדיוק על אותה בעיה.

אני חושב שאם הרבה אנשים יספרו להם על אותה בעיה - אולי באמת הם יטפלו בנושא.

תגובה: קו אוטובוס מתחת לחלון ברחוב לוונברג 13 שנים 11 חודשים ago #19815

• נועה
  • נועה's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • ECO בנין 5 (שלב ב')
הי גיל ושי,

למעט המטרד הנהדר שעובר לנו מתחת לבית (אני גרה באהוד מנור וגם מולנו יש תחנת אוטובוס) במקום בכבישים ההיקפיים של השכונה, הצטיינו מרופולין בקביעתם תחנתצ אוטובוס על חשבון מפרצי חניה - שגם כך, איך נגיד זאת - יש מצוקת חניה ברחוב......

בקיצור, גם אני פניתי אליהם - נראה כיצד יגיבו.

תגובה: קו אוטובוס מתחת לחלון ברחוב לוונברג 13 שנים 11 חודשים ago #19822

• aromasca
  • aromasca's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • פרץ לוזון - בניין F
עברתי אתמול באהוד מנור טרם חתימת החוזה והייתי מזועזע לראות שתפסו שם מפרץ שלם לדעתי של חניות, מה שהיה שלשום חניות לאורחים שכמו שציינת נועה גם ככה כמעט ולא היו קיימות כעת משמשות לתחנת אוטובוס.
בשבילי אישית זה פחות משנה העובדה שהאוטובוסים עוברים ברחוב, בסה"כ זה מאוד נוח עבורי במיוחד שאני בדירה עורפית ללא כביש אבל אני יכול להבין אנשים שתחנת האוטובוס היא מתחת לחלונם ולכן במידה ויהיה תקדים להזיז את התחנות לנק' מרוחקות יותר שיפריעו פחות, אני אתמוך במהלך.

אגב, זה קצת מלוכלך לשים את התחנות ליד בניינים שנמסרו כבר, הרי ברור שמי שהתחנה קרובה לחלונו לא היה רוכש שם כ"כ מהר או שהמחיר היה בהתאם למיקום התחנה, מדובר בפגיעה בערך הנכס.

תגובה: קו אוטובוס מתחת לחלון ברחוב לוונברג 13 שנים 11 חודשים ago #19826

• Eyal
  • Eyal's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
  • אקו ג' בניין 9
אישית אני גם תומך בלהעביר את קווי האוטובוס לרחובות הראשיים. השכונה אינה גדולה, וכל הרחובות הראשיים במרחק כמה דק' הליכה. אין סיבה שהאוטובוסים יסעו ברחובות הקטנים, בסופו של דבר רוב האנשים שקנו דירות ברחובות לא ראשיים התכוונו שדירתם תופנה לרחובות שאין בהם הרבה רעש ותנועה (שלא לדבר על אוטובוסים ומסופי תח"צ) כמו גם עניין החניות שהועלה פה.

ב-28 למאי ישנה "חנוכת הקו" יחד עם ראש העיר ואני מניח שיהיה ניתן לעלות את העניין גם שם. מצורף מייל מועד השכונה כלשונו.

אייל (לא איל ולדמן)
תושבים ושכנים יקרים שלום,

אנא רשמו ביומניכם:
ביום שני, 28 במאי בשעה 17:30, תתקיים נסיעה בקו האוטובוס החדש שעובר בשכונות הירוקות. לסיור זה יגיע ראש העיר, שמעוניין לשמוע ממקור ראשון את התרשמות התושבים בעניין התחבורה הציבורית.
הסיור יצא מתחנת האוטובוס ברחוב אהוד מנור פינת שושנה דמארי. הסיור יערך כחצי שעה והחזרה תהיה לאותו מקום. הנסיעה, כמובן ללא תשלום.

אנו בועד, רואים זאת כהזדמנות פז של תושבים להיפגש עם ראש העיר ולהעלות בפניו טענות שקשורות לא רק לעניין התחבורה הציבורית, אלא גם שאלות שנוגעות לשכונה באופן כללי (למרות שרשמית זו לא מטרת הפגישה).

במאמר מוסגר יותר, אני יכול לומר כי אנו בועד, יודעים שישנם הרבה טענות להרבה אנשים בנוגע לשכונה. היענות רבה של משתתפים באירוע זה, תראה על רצינות שלנו כלפי העירייה. כמות רבה של משתתפים תוכל להעביר מסר חזק יותר לראש העיר מאשר מה שאנו בועד יכולים להעביר, עם כל הרצון הטוב.

נשמח לראותכם.

בברכה,
איל ולדמן
יו"ר ועד שכונת הזמר העברי (מתחם 60) כפ"ס
אייל

תגובה: קו אוטובוס מתחת לחלון ברחוב לוונברג 13 שנים 11 חודשים ago #19830

• הוד וקרן
  • הוד וקרן's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • פרץ לוזון- אהוד מנור 16
כל מי שהתעניין ברכישת דירה בראשיתה של השכונה זוכר שהבטיחו לו שלא יהיו בכלל כבישים בשכונה, אחר כך אמרו שיהיו רק כבישים לחנייה בלבד.
עכשיו אנחנו רואים שלא רק שהכבישים הם מעבר לחנייה גם יעבור בהם אוטובוס.

אני חושב שכולנו צריכים לתמוך בהזזת התחנות לכבישים הראשיים ובטוח לא תחנה סופית מתחת לחלון של פלוני אלמוני

כולכם מוזמנים להיכנס לפייסבוק של מטרופולין ולהביע דעתכם, אני עושה את זה מדי פעם והם מקשיבים לי.
www.facebook.com/metropolinebus

תגובה: קו אוטובוס מתחת לחלון ברחוב לוונברג 13 שנים 11 חודשים ago #19833

• שי
  • שי's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
אני הולך לגור ברחוב לוונברג 13, והתחנה הסופית של קו 8 מתחת לחלון שלי.
בכל מקרה - אני בקשר עם אנדריי - שהוא איש הקשר מטעם ראש העיר לשכונות הירוקות - ואמרתי לו שאני נחוש מאוד שהתחנה תזוז, ולא יהיה יום עד שהתחנה תזוז - שלא אפעל בכל דרך בכדי לעשות את זה !

הוא אמר לי גם על המפגש עם ראש העיר בשני הבא
אמר לי לכתוב מכתב לועדת התנועה של העיריה שמתכנסת אחת ל 3 חודשים ולשטוח בפניהם את הטענות שלי.

אעשה את זה ואת זה, כמובן אשמח מאוד שיפנו אלי כמה שיותר תושבים בשמות שלהם ובכתובות שלהם שאוסיף אותם למכתב.

באופן אישי אני מאמין שיש סכנת זיהום אוויר, מטרד רעש, בעיית חנייה וכמובן ירידת ערך של הבניין כולו ואולי גם של הבניינים לידו.
אני מתכוון להשתמש בכל האמצעים שאני, וגם אתם שכניי היקרים נוכל למצוא יחד בכדי להעביר את התחנה ממקומה.
שי

תגובה: קו אוטובוס מתחת לחלון ברחוב לוונברג 13 שנים 11 חודשים ago #19835

• gil
  • gil's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
עדכון:
חזרו אלי עכשיו ממטרופולין בנוגע לפניה שלי לגבי קו 8.
הם אמרו שאם אנשים נוספים יתלוננו על הקו אז יש סיכוי גדול יותר שהקו יוזז ממקומו.

לכן - אני ממליץ לכולם גם לכתוב על הבעיותיות של הקו הזה בכתובת: www.metropoline.com/he/darom/contact

שי - לגבי המכתב שלך לעייריה : אני בעד. אני אשלח לך מייל עם הפרטים שלי.

תודה.

תגובה: קו אוטובוס מתחת לחלון ברחוב לוונברג 13 שנים 11 חודשים ago #19839

• הוד וקרן
  • הוד וקרן's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
כל מי שרושם שיבהיר שהתחנות צריכות להיות לא על חשבון חנייה (גם ככה בעייתי), לא בצמוד לבתים ולא בכבישים פנימיים.
ואם הם נורא מתעקשים אני יכול לבנות להם אחלה מסלול ולא המסלול שהם בנו.

תגובה: קו אוטובוס מתחת לחלון ברחוב לוונברג 13 שנים 11 חודשים ago #19840

• guy-sh
  • guy-sh's Avatar
  • לא מחובר
  • Administrator
  • שבירו - בנין 1
  • Thank you received: 1
אבל אולי יש סיכוי שהאחלה מסלול שתבנה לא יעבור ליד הבית שלך, אבל יעבור ליד בתים אחרים ?
גיא שמואלי
מנהל האתר
כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

תגובה: קו אוטובוס מתחת לחלון ברחוב לוונברג 13 שנים 11 חודשים ago #19842

• הוד וקרן
  • הוד וקרן's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
זה שהוא יעבור בשכונה ברור, זה כל הפואנטה.
אבל אפשר לתכנן את הקו אחרת במינימום נזק.

ומכיוון שאתגרת אותי אז הנה הצעה מצורפת, צירפתי קובץ.
שיתחיל איפה שהקניון יוקם ליד קניאל - ימשיך מתחת לגשר למרכז המסחרי שיוקם ב-60 משם תחנה במשה סנה ושמאלה לבן יהודה.
כולם נהנים מהקו ואף אחד לא סובל ממנו.
kav8.jpg