שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3

הנושא אקו א' - תגובה רשמית לגבי טופס 4 ממנהל הפרויקט

תגובה: אקו א' - תגובה רשמית לגבי טופס 4 ממנהל הפרויקט 15 שנים 8 חודשים ago #9852

כרגע חזרנו מהאתר ויש חדש..
כל השטח מול המשרדים יישרו את האדמה ונקי לגמרי( הוציאו את חומרי הבניין ועוד)... הביאו צמחייה לשטחים הציבוריים והתחילו לשתול...
דברנו גם עם הילל (מנהל הפיתוח מהחברה הכלכלית) צריכים לעבוד על מים וחשמל....
צריכים בין היתר עדיין אישור של מכבה אש, מים, מהנדס עירייה ועוד כמה אבל אנחנו קרובים...

לאחר שיחה עם גורמים: אין צורך במדרכה כדי לקבל טופס 4...(הם שמו מדרכה אבל ממול)..
הם מאד מקווים שבין שבוע לעשרה ימים יהיה טופס 4 ואז צריכים להזמין את חברת החשמל לבדיקה בכל בית ובית...

לחץ על גורמים אלה: חברת חשמל, מפעל המים, פיתוח יכול לעזור לכולנו...
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: אקו א' - תגובה רשמית לגבי טופס 4 ממנהל הפרויקט 15 שנים 8 חודשים ago #9853

• יריב
  • יריב's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • הזמר העברי
כל הכבוד על ההתקדמות
כשזה מגיע למקור כספים עובדים מהר מאוד
חשמל, מים, ארנונה

עכשיו הם יטוסו כשהם רואים את הכסף קרוב כל כך
שימרו על רוכבי האופניים

תגובה: אקו א' - תגובה רשמית לגבי טופס 4 ממנהל הפרויקט 15 שנים 8 חודשים ago #9876

לגבי המשך הזמנה לפרוטוקול ראשון ותיקונים בבתים שכבר נעשו, אילייה ציין שעצר הכל כי רוב התיקונים שייכים לאנשי האלומיניום , והם עצמם עדיין לא מוכנים עם החומר לתיקונים.... וזה מה שמעכב.

תגובה: אקו א' - תגובה רשמית לגבי טופס 4 ממנהל הפרויקט 15 שנים 8 חודשים ago #9879

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
אלומיניום בדירות (חלונות תריסים וכו') לא צריך לעכב את המסירה - אפשר לתקן גם אחרי.

תגובה: אקו א' - תגובה רשמית לגבי טופס 4 ממנהל הפרויקט 15 שנים 8 חודשים ago #9880

לא מדובר על לעכב מסירה. מה שמעכב מסירה זה טופס 4!!
מדובר על המשך הזמנה לפרוטוקול ותיקונים בדירות....מעבר לכך זו תשובתו של איליה ולא שלי!

תגובה: אקו א' - תגובה רשמית לגבי טופס 4 ממנהל הפרויקט 15 שנים 8 חודשים ago #9902

• איה
  • איה's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
חברים רציתי לשאול כמה מכם לא ביצעו שינויים בדירה?
למיטב ידיעתי ב-10/9/2010 יעברו 24 חודשים ממתן היתר הבנייה כלומר 21 חודשי חוזה + 3 חודשי גרייס ודיירים שלא ביצעו שינויים בדירה צריכים לקבל את דירתם.

מעבר לכך מישהוא יודע מהעירייה עד כמה קרוב טופס 4?
בתחילת יולי שמעתי שעד סוף יולי תחילת אוגוסט גג יקבלו טופס 4 והנה אנו כבר לקראת אמצע אוגוסט ולא ברור מתי יקבלו אותו.

החלום של לעבור דירה עד סוף אוגוסט הולך ונגוז לאט לאט לצערי.
אני בטוחה באומרי שדניה עשו מה שהם יכולים אולם ייתתכן וזה לא יספיק...

אשמח לשמוע חדשות טובות סוף כל סוף! B)

תגובה: אקו א' - תגובה רשמית לגבי טופס 4 ממנהל הפרויקט 15 שנים 8 חודשים ago #9917

• לאה
  • לאה's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו שלב א' בנין 1
הי איה

אכן בחודש ספטמבר יעברו 24 חודשים למתן היתר הבניה לפרוייקט אקו שלב א', אבל לפי החוזה שנחתם תאריך מסירת הדירות הוא 22 חודשים ממתן היתר הבניה כלומר תאריך מסירת הדירות הוא לא לפני חודש יולי 2010 ויש לקבלן עוד 90 יום לרקוד, אז מסירת הדירות יכול להתבצע עד לחודש אוקטובר 2010.

אומנם זה מבאס אבל צריך המון סבלנות.

תגובה: אקו א' - תגובה רשמית לגבי טופס 4 ממנהל הפרויקט 15 שנים 8 חודשים ago #9922

• איה
  • איה's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
B)
נכון לאה את צודקת לצערי...
חבל שבהתחלה הם הבטיחו בכל מאודם כי ימסרו את הדירות במאי ולאחר מכן כי הדירות יימסרו עד סוף אוגוסט.
אני בטוחה כי בדניה האמינו ורצו אבל זה השלה אותי שזה אכן יקרה וכתוצאה מכך החלטתי החלטות שהתאימו לתאריכים אלה ולכא למצב כמו שהוא נראה היום ואני בטוחה שאני לא היחידה.
בכל מקרה אני מקווה כי זה יסתיים במהרה.
איה

תגובה: אקו א' - תגובה רשמית לגבי טופס 4 ממנהל הפרויקט 15 שנים 8 חודשים ago #9923

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
מי שעשה שינויים (ומי לא עשה . . .) אז בהסכם שינויים כתוב שזה מאפשר עיכוב של שלושה שבועות נוספים - כך בכל מהדורת שינויים.
כלומר תיאורטית מי שיש לו 4 מהדורות שינויים זה עוד 12 שבועות עיכוב לגיטימי בחוזה ללא פיצוי.

תגובה: אקו א' - תגובה רשמית לגבי טופס 4 ממנהל הפרויקט 15 שנים 8 חודשים ago #9938

• Idit
  • Idit's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • אקו 7 (שלב ב')
זמן השינויים הוא אינדבידואלי. לנו יש עיכוב של 4 שבועות, והכל במהדורה אחת.

תגובה: אקו א' - תגובה רשמית לגבי טופס 4 ממנהל הפרויקט 15 שנים 8 חודשים ago #9983

• אירית
  • אירית's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
אריק, לא שזה מאוחר מדי אבל אני מזמן אמרתי שהיו צריכים לתגבר עם פועלים מפרוייקטים אחרים כדי לזרז את העבודות בפרוייקט שלנו אבל אנחנו לא רואים בראייה כוללת ויכול להיות שהיו שיקולים אחרים. אני שמחה לשמוע שתגברו בעובדים נוספים ומקווה לבנות את הסוכה במפרסת החדשה.

תגובה: אקו א' - תגובה רשמית לגבי טופס 4 ממנהל הפרויקט 15 שנים 8 חודשים ago #9985

• Tal
  • Tal's Avatar
את מזכירה לי את ההודעות שלי מלפני ארבע חודשים בערך, עוד אז שמתי לב שיש עיקוב בבנייה ומספר הפועלים קטן יחסית, וההתקדמות מאוד אטית, אך לצערי לא רק שלא שיתפו איתי פעולה (רציתי שביחד איתי יפעילו לחץ) אלה היו כאלו שמאוד התנגדו לדעתי, היום הרבה אנשים יותר מבינים את זה, אבל כמו שאת אומרת,,, מאוחר קצת.... לא נורא!!! בכל אופן הם גם הפסיקו להזמין דיירים לפרוטוקולים היות והם לא עובדים כרגע על הדירות אלא על שטחים ציבוריים כדי לקבל טופס ארבע, בדרך כלל מהיום שמזמינים אותך לפרוטוקול ראשון עובר כחודש עד לקבלת המפתח, פרוטוקול מסירה, אמנם אמרו, ומדגישה אמרו (גם אם יבטיחו לא יעזור) שיצמצמו את פרק הזמן בין הפרוטוקול הראשוני למסירה, יחד עם זאת קחי בחשבון שהם לא מוסרים את הדירות ביום אחד, הם יתקדמו לאט לאט ויתחשבו במועד המסירה הרשום בחוזה ומצב הדירה - לפי הבנתי יש דיירים עם תאריך ל - 10 ליולי ויש עם תאריך ל - 31.8, כמו כן לגבי מצב הדירה, הבנתי שעל הדירות העליונות יש להם יותר עבודה ולכן ימסרו מאוחר יותר... עכשיו אם באמת, אבל באמת!! העבודה זורמת עכשיו יותר הם לא ימסרו את הדירות , יותר נכון יתחילו למסור דירות בסוף ספטמבר, קחי בחשבון שיש חגים, שמה לעשות הם מעכבים הכל.
לגבי שינויים בדירה, מצאנו פסק דין שדן בסוגיה, האם תקופת השינויים חלה בתוך תקופת הגרייס.
אצלנו בחוזה רשום שהם יכולים להתעכב בעוד שלושה שבועות, תקופת הגרייס מסתיימת ב - 8 לאוקטובר - והם ממש לא רחוקים משם.
עריכה אחרונה: 15 שנים 8 חודשים ago על ידי Tal. Reason: תיקון
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3