שגיאה

COM_KUNENA_ERROR_TOKEN

שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3

הנושא אקו א' - תגובה רשמית לגבי טופס 4 ממנהל הפרויקט

אקו א' - תגובה רשמית לגבי טופס 4 ממנהל הפרויקט 15 שנים 8 חודשים ago #9752

• איל
  • איל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו א'
שלום לכולם,
להלן תגובתו של אורי שרון, מנהל פרויקט אקו שלב א' מטעם דניה סיבוס, שהתקבלה ב- 4 באוגוסט, לגבי קבלת טופס 4 ומסירת הדירות. אני חושב שתגובתו די ברורה ועניינית. עם זאת יש לקחת בחשבון שכל מה שידוע היום יכול להשתנות. אז שכל אחד יסיק לעצמו את המסקנות שלו.
ציטוט התגובה:

שלום איל,

אנחנו באתר מודעים ללחץ של הדיירים לקבל את הדירות ופועלים במרץ על מנת שנוכל למסור את הדירות בזמן.

כפי שציינת, לא נוכל להתחיל למסור את הדירות לפני שנקבל טופס 4. לכן, מזה כשלושה חודשים אנחנו מרכזים מאמץ על מנת לעמוד בכל דרישות העירייה והרשויות הנוספות ולקבל טופס 4.

היות וטופס 4 מורכב מעשרות פרמטרים, קשה לאמוד בדיוק את מועד קבלתו. עם זאת אנחנו מצפים לקבל טופס 4 בשלושת השבועות הקרובים.

לגבי מסירת הדירות - הנוהל בד"כ הינו שני פרוטוקולים לפני מסירה. הנוהל הזה נועד לתעד את כל העבודות שנותרו בדירה לפני המסירה.

אני מניח שבגלל לחץ הדיירים ניתן יהיה לקצר את תהליך המסירה.

הזמן בין פרוטוקולים למסירה תלוי בכמות העבודה בדירה. בד"כ זה לא מסתכם ביותר משבוע. עם זאת, יש לזכור שלא כל הדירות יכולות להימסר במקביל וכי לא ניתן לנקות פרוטוקולים של 77 דירות בו זמנית. אני מאמין שבשלב הראשון תמסרנה הדירות הטיפוסיות ולאחר מכן דירות בקומות העליונות שהן מורכבות יותר ובהן יש יותר עבודה.

מקווה שעזרתי,

בברכה,
אורי.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: אקו א' - תגובה רשמית לגבי טופס 4 ממנהל הפרויקט 15 שנים 8 חודשים ago #9753

בקיצור, לא חידש כלום.
מעבר לעובדה שמישהו לפחות מתייחס לדיירים ונותן תגובה "רישמית".

תגובה: אקו א' - תגובה רשמית לגבי טופס 4 ממנהל הפרויקט 15 שנים 8 חודשים ago #9759

• Tal
  • Tal's Avatar
הי אייל,
תודה על האינפורמציה!!
רציתי לשאול אותך אם אתה יודע מה קורה עם הפרוטוקול הראשוני, אם הם מתקדמים עם זה או שזה "תקוע" מסיבות מסוימות. היות ופרוטוקול ראשון איננו תלוי בטופס 4, הם כן יכולים להתקדם לפחות עם זה, ואני לא שמעתי על הרבה אנשים שעברו פרוטוקול ראשון.

תודה
טל

תגובה: אקו א' - תגובה רשמית לגבי טופס 4 ממנהל הפרויקט 15 שנים 8 חודשים ago #9760

• איל
  • איל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו א'
הי טל,
אני מסכים איתך לגבי כך שהפרוטוקול הראשוני לא מצריך טופס 4. אני לא ממש יודע מה קורה עם הפרוטוקול הראשוני. מה שאני כן יודע זה שאני חושב שאם דירות היו מוכנות לפרוטוקול ראשוני אזי היו קוראים לנו לבוא לעשות אותו. הסיבה שלא מזמנים אותנו היא משום שהדירות עדיין לא מוכנות לפרוטוקול ראשוני.

מנהל העבודה שלנו (אילייה) כבר אמר לי לפני חודש כי הוא כנראה יזמן אותי לפרוטוקול ראשוני עוד שבועיים- בינתיים זה לא קרה. דיברתי איתו לפני יומיים, והוא אמר לי שהוא מקווה שזה יקרה בשבוע, 10 ימים הקרובים.

אין מה לעשות אלא להמתין ולחכות. זה יכול להידחות שוב ושוב.

אני רק יוצא מתוך נקודת מחשבה שהקבלן רוצה למסור את הדירות כדי לקבל את הכסף עבור הדירות, כסף שכרגע הוא לא יכול לנגוע בו - ומדובר בהרבה מאד כסף. אז אני כן מאמין שיש לו איזשהו אינטרס למהר ולמסור לנו את הדירות.

תגובה: אקו א' - תגובה רשמית לגבי טופס 4 ממנהל הפרויקט 15 שנים 8 חודשים ago #9761

• Tal
  • Tal's Avatar
משתמע מכך שמסירת הדירות לא מתעכבת רק בגלל טופס 4, אלא משום שהם לא סיימו את עבודתם כרגע...
ואני לא יודעת מה המטרה של הקבלן, יש מצב שהוא רוצה להחזיק עדין את הפרויקט כדי שהוא יוכל להחזיק ביותר עובדים זרים (המאושרים לפי מספר פרויקטים) ואז הוא יכול להשתמש בהם לקידום פרויקטים נוספים, יש בעיה עם עובדים זרים ולכן לא ניתן לדעת את סדר העדיפות של הקבלן...

תגובה: אקו א' - תגובה רשמית לגבי טופס 4 ממנהל הפרויקט 15 שנים 8 חודשים ago #9762

• איל
  • איל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו א'
טל,
השאלה שלי למנהל הפרויקט היתה רק בנוגע לטופס 4.
התיאוריה לגבי (אי) מוכנות הדירות לפרוטוקול ראשוני היא שלי.
האמת שלא חשבתי על מה שאת אומרת בקשר לעובדים הזרים. לא ידוע לי איך העובדים הזרים "נספרים" או אם יש בעיה להשיג או להעסיק אותם. אני לא אומר שאת לא צודקת, אבל אני באופן אישי לא מכיר בעניין.

אני רק יכול לקוות כי אכן נקבל את הדירות במהרה.

תגובה: אקו א' - תגובה רשמית לגבי טופס 4 ממנהל הפרויקט 15 שנים 8 חודשים ago #9764

אנחנו עשינו פרוטוקול ראשון כבר מעל שבועיים. לא היו הרבה ליקויים, למרות שיש מה לתקן, אבל מאז ועד היום הם בכלל לא נוגעים בתיקונים כי הם עושים את כל המאמצים כדי לסיים בחוץ. שזה מה שמעכב את טופס 4 חוץ מעניין החשמל, שאתמול ראינו מעבירים כבלים לכייון הפרויקט שלנו...
יש איזו בעיה והם לא אומרים מה!!!
טל, לא חושבת שעניין הפועלים הזרים זה מה שמעכב, ראינו השבוע הרבה פועלים תאילנדים שלא היו קודם ובכלל הרבה פועלים עובדים....
לדעתי יש לזיתוני הרבה להפסיד כל פעם שהוא מעכב מסירת דירה,,, יש כמה פרויקטים שלו שטרם נמכרו לגמרי ולעומתו יש את שבירו שמוסר דירות 3 חודשים לפני הזמן...
אותי מה שמדאיג היא מועד מסירת הדירות וכן מרגיז מרתיח חוסר הוודאות ואי מסירת פרטים מדוייקים, אפילו מכתב המידע שנכנסנו לתקופת גרייס לא קבלנו, אך כשנצטרך לשלם את היתרה נקבל מכתב במועד המדוייק ועם הצמדות מפורטות!!!
אבל, בנימה אופטימית, המתחם נראה כל פעם יפה יותר ונקווה שהשכונה לא תאכזב.

תגובה: אקו א' - תגובה רשמית לגבי טופס 4 ממנהל הפרויקט 15 שנים 8 חודשים ago #9767

• Tal
  • Tal's Avatar
יהיה בסדר.... אגב, היום החזרתי את נועה עם DVD היה מעולה!!

תגובה: אקו א' - תגובה רשמית לגבי טופס 4 ממנהל הפרויקט 15 שנים 8 חודשים ago #9768

אני שמחה! גם לך היה רגוע ובטוח בנסיעה ונועה נהנתה!

תגובה: אקו א' - תגובה רשמית לגבי טופס 4 ממנהל הפרויקט 15 שנים 8 חודשים ago #9788

• Tal
  • Tal's Avatar
היום היינו באתר, דיברנו עם איליה לגבי פרוטוקול ראשון וטופס 4 - אז לביניני 1 ו 2 אין מצב שיקראו לפרוטוקול ראשון בשבוע שבועיים הקרובים כי אולג בחופש!! וגם לא סיימו את העבודה.
לגבי טופס 4 איליה אמר שגם להם יש עוד עבודה וגם לעירייה, עד שלא יהיו פנסים ומדרכות לא נקבל טופס 4....

תגובה: אקו א' - תגובה רשמית לגבי טופס 4 ממנהל הפרויקט 15 שנים 8 חודשים ago #9790

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
גם אנחנו היינו היום באתר.
בזמן שהייתי בקראוון של איליה הגיעו שני פועלים סינים חדשים שדניה הביאו לתגבור שלב א'.
לשאלתי איליה אמר שהם גם מביאים תגבור של פועלים נוספים מעוד אתרים של דניה סיבוס, זאת לפי דרישתו.
איליה עושה רושם של בחור רציני.

תגובה: אקו א' - תגובה רשמית לגבי טופס 4 ממנהל הפרויקט 15 שנים 8 חודשים ago #9804

אכן אליה בחור רציני ומקצועי
לנו הוא אמר שטופס 4 יהי (אם הכל ילך בסדר) בעוד שבוע- 10 ימים...וגם אמר שעובדים על פיתוח וזה קשור לעירייה (אולי צריך ללחוץ עליהם!!)... לגבי חשמל אמר שאוליימצאו פתרון זמני כי עדיין יש בעיה עם החשמל כי עדיין לא העבירו כבלים... וזה קשור לחברת החשמל ועוד גורם????

אין ספק שיש תגבור של עובדים כנראה הלחץ שמפעילים הדיירים עוזר!!! אין סיבה שיהיה מחסור בעובדים בפרויקט שלנו והם מתקדמים בפרויקטים אחרים...
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3