יש כאלו, כמונו, שהיינו אמורים לקבל את הדירה ב - ְֲֲ10 ליולי - שזה כבר לא יהיה, אנחנו בתקופת הגרייס, דבר שני מפרוטוקול ראשוני עד לקבלת המפתח בדרך כלל עובר חודש, לפחות, כך שנגיע לחודש וחצי מתוך תקופת הגרייס וזה במידה ויזמינו אותנו לפרוטוקול ראשוני עוד שבוע, מה שלא יקרה!. ודבר נוסף, אני שמעתי על מישהי שהוזמנה לפרוטוקול ראשוני, מבניין 3, ֱ שהוא הכי מתקדם, להפך משלנו, בניין 1. ולכל בעלי דירות הגן והדופלקס, סיגל אמרה לי שהם בדרך כלל - ואני מדגישה בדרך כלל (שלא יאשימו אותי) אמורים לקבל את הדירה מאוחר יותר....
ונדייק בעוד נושא - כרגע הם נמצאים (מבחינתי) בהפרה של חוזה, לגבי התאריך, אך סיכמנו בחוזה שבגין שלושה חודשים ראשונים לא נקבל שיפוי. ויש אנשים שחושבים שכן ראוי שהקבלן, יזם, ימסור את הדירה בזמן, ולא יכנס לתקופת הגרייס, בעיקר כשמדובר בתקופה של תחילת שנה, לא לכולם גם מתאפשר מבחינה של חוזי שכירות וכאלה להמתין, מה בעוד שהם לא מדברים, לא מכינים אותנו מראש, להפך, אך הם כן הכינו אנשים להתארגן עם הכסף, להבדיל פרוייקטים אחרים שאני מכירה, בהם גם אם נכנסים לתקופת הגרייס או לא, מכינים אותם לתקופה המשוערת, שולחים להם מכתבים טלפונים וכו, ואצלנו, אם אנחנו לא מתקשרים, אנחנו לא יודעים כלום וגם מה שיגידו אם יגידו, גם בספק - ולכן יש אנשים ששואלים שאלות כאן,... אין להם ברירה אחרת, לצערנו.... אייל - זה שלך אין בעיה להיכנס לתקופת גרייס ולהמתין, לא אומר שזה מתאפשר לאחרים ולכן אני חושבת שיותר נכון לכבד את השאיפה של דיירים אחרים, ולנסות לברור את הנושא עם אחרים, ראיתי פשוט בהודעות חוזרות שאתה מדגיש את הנושא הזה, ומדבריך משתמע שזה לא בסדר לדרוש לקבל את הדירה בזמן ובתאריך המוסכם בחוזה, אך זה לא לדעת כולם, לדעתי למשל תקופת הגרייס נועדה לסגור פינות, ליקויים וכו' וגם החוזה שלך לא תואם את החוזה של אחרים שאמורים היו להיכנס ביולי