שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3

הנושא עוד מישהו באקו/שלב א' קיבל התראה לקבלת מפתח ביוני?

תגובה:וואלה, מצטערת שכבר כתבתי... 16 שנים 1 חודש ago #6711

• איל
  • איל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו א'
לא התכוונתי לפגוע. בכל מקרה יכול להיות, שבמקרה בדירה שלך עדיין לא עשו חיפוי קירות בחדרים הרטובים. חוץ מזה נראה לי שמצבכם פחות או יותר אותו הדבר כמו כל השאר. אני לא ראיתי שהתקינו אסלות באף דירה עדיין ובכל מקרה אסלות מתקינים בשלב מאוחר.
האם התקשרת למנהל העבודה, אילייה, לשאול אותו למה זה מתעכב?
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:וואלה, מצטערת שכבר כתבתי... 16 שנים 1 חודש ago #6712

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
אילייה התקשר אלינו באופן יזום ונפגשנו איתו בדירה לעבור על דברים שצריך לבצע. מעניין אם התקשר לאנשים מבניינים אחרים או שהוא מתחיל קודם עם אלה מבנין 4. זה גם יכול להיות סימן . . .

תגובה:וואלה, מצטערת שכבר כתבתי... 16 שנים 1 חודש ago #6714

• לאה
  • לאה's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו שלב א' בנין 1
לכל בנין בפרויקט אקו יש את מנהל העבודה שלו - מנהל העבודה של בנין 1 שמו בישראל אולג.

שאלנו את מנהל העבודה בקשר למטבחים ולכלים הסניטריים בדירה
הוא אמר לנו שעד שלא מורידים את הפיגומים ומרכיבים את החלונות בבנין, הם לא מרכיבים שום דבר מפני שהעובדים נכנסים לחדרים דרך הפיגומים והם מפחדים שהכלים ישברו.

וההגיון אומר שכמו שהביאו את הריצוף ל-4 הבניינים ביחד אז הם יביאו גם את הכלים הסניטריים ביחד.

עשיתי יוגה לפני שלחצתי על "הגש" (סתתתתתם בצחוק)

תגובה:עוד מישהו באקו/שלב א' קיבל התראה לקבלת מפתח ביוני? 16 שנים 1 חודש ago #6745

• אירית
  • אירית's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
אייל, לשאלתך אם אתה מפספס אז כן, משכנתא ניתן לקחת רק כאשר אתה משעבד את הנכס ואם לא קבלת אותו מהקבלן או שלא שילמת מהון עצמי אתה לא יכול למשכן את הנכס לכן, ייתכן מאוד שהם לא שילמו את מרבית הסכום.
בביקורנו בשבוע האחרון ראיתי שיש עוד המון עבודה, כל הפיניש בבתים ומחוץ לבניין עוד לא התחילו כך שלדעתי, נראה לי שמדובר בהרבה זמן. מה אתה אומר?

תגובה:עוד מישהו באקו/שלב א' קיבל התראה לקבלת מפתח ביוני? 16 שנים 1 חודש ago #6748

• איל
  • איל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו א'
לאה,
לפי מה שאמר לי אילייה, הוא המנהל עבודה של בנינים 3 ו- 4, ואולג מנהל את בנינים 1 ו- 2. לפני כן אולג ניהל את כולם ולפני כן גיל.
מה שהוא אמר לגבי הפיגומים והכלים הסניטריים זה נכון.

אירית,
על פי חוזה המכר שלי אני אמור לקבל את הדירה ב 31 באוגוסט 2010. לכך יש להוסיף 3 חודשי "גרייס". מבחינתי כל תאריך קבלת דירה לפני סוף נובמבר יהיה נהדר - וכן אני מכוון את עצמי למקרה הגרוע, על מנת לא להתאכזב.

למרות שיש עוד הרבה זמן, יש עוד הרבה מה לעשות. הפינישים האלה לוקחים הרבה זמן כמו גם קבלת כל הטפסים והאישורים מהרשיות המקומיות וחברת החשמל וכו' וכו'.

אריק,
יפה שאילייה יזם אתכם שיחה. האמת היא שאני משתדל לבקר בדירה כל ששי ואם יש בעיות אני מדבר איתו עליהם, כך שאין לא כל כך מה ליזום איתי שיחה, אבל זה יפה שהוא עשה את זה.

תגובה:עוד מישהו באקו/שלב א' קיבל התראה לקבלת מפתח ביוני? 16 שנים 1 חודש ago #6749

אילייה יזם פגישה גם איתנו (בנין 3,3).
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3