בעת רכישת הדירה - קרי החוזה ,נרשמת הערת אזהרה בטאבו לטובת הקונה , מכיוון שמדובר בשלב הזה רק במגרש ועדיין לא נעשתה פרצלציה ולא נעשה רישום של בית משותף (ניתן לרשום רק לאחר שהבניין עומד ) זכאי כל אחד מהרשומים בטאבו בחלק היחסי שלו במגרש וכן בחלק היחסי של כל מה שנבנה, זו היא זכות יסודית של כל רוכש (לא כל הקבלנים ממהרים לרשום - עורך דין טוב לא יתן לך לחתום על חוזה בלי זה ) , אני מודע לכך שבקבוצות רכישה סדר הדברים הוא אחר (אני מבין את זה גם מהתשובה של אייל ) - בכלל בקבוצות רכישה כל הפרוצדורה מעט שונה , ופה כנראה נמצא חלק מהחסרון ( לעומת לא מעט יתרונות ).
אייל - איך מובטוחות הזכויות שלכם בקרקע ?
הקבוצה הרי אינה כפופה לחוק המכר (או שכן תקן אותי אם טועה ) אזי גם הערבויות שאתם מקבלים הן מוגבלות .......
בכל מקרה לרועי - כמו שכתבתי בפעם הקודמת שדאגת פה - או שתלך ותהפוך שם שולחנות בעבור תשובות - או שתמתין בסבלנות - 18 חודשים הם המון זמן ואם לוקחים בחשבון את הגרייס אז מדובר בתקופה שאפשר להרים בה שני בינינים ולא אחד , אני מבין את התסכול שלך על מה שקורה מסביב - באמת כולם עובדים בקצב אבל אתה חייב סבלנות............... ו 10 דירות זה לא רע (40 % ) אני דדוקא כן ראיתי איזה פרסום שלהם בו הם מודיעים על פתיחת המכירות בבניין השני ( עם אותו תאריך מסירה כמו של של הבינין הראשון ).