שגיאה

COM_KUNENA_ERROR_TOKEN

COM_KUNENA_ERROR_TOKEN

שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3

הנושא מנרב הירוקה- חוות דעת

מנרב הירוקה- חוות דעת 17 שנים 15 שעות ago #287

• אמיר
  • אמיר 's Avatar
חברים שלום, אשמח לשמוע דעתכם על הפרוייקט של מנרב. תודה
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:מנרב הירוקה- חוות דעת 17 שנים 13 שעות ago #300

• דירה2011
  • דירה2011's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • קירת שלב א'
מביקור קצר במשרד המכירות כשהוא נפתח ורפרוף באתר שלהם שעלה לאויר ממש לאחרונה, להלן רושם ראשוני. סה"כ רוב הפרוייקטים די דומים, אז רשמתי רק את מה ששונה מפרוייקטים אחרים:
- הבניין גבוה יחסית (9 קומות כולל הפנטהאוזים). יש בזה יתרונות וחסרונות
- מנרב היא חברה גדולה ומוכרת, אם כי אין לי מושג לגבי היציבות הפיננסית שלה (אבל נדמה לי שהיא חברה ציבורית שמניותיה נסחרות בבורסה, אז אפשר לבדוק). בזמן שהיינו במשרד המכירות עוד לא נבחר קבלן מבצע, אבל נאמר לנו שיש סיכוי טוב שזה יהיה "מנרב הנדסה", חברה אחות של החברה היזמית. לדעתי יש יתרון שהיזם והמבצע באים מאותו "בית"
- אין לי מעקב מסודר על כל המחירים של כל הפרוייקטים, אבל מהצצה במחירון במשרד המכירות קיבלתי את הרושם שהם טיפה יותר זולים. כפי שאכתוב בהמשך, לא בלי סיבה
- המגרש נמצא במקום מרכזי בשכונה 80, קרוב לבית ספר, למרכז המסחרי ולכניסה לשכונה. זה אמור להיות יתרון אבל לדעתי הוא קרוב מדי. המגרש יושב על כביש די רחב, והבניין הראשון שמשווק צמוד גב את גב לבית הספר שיקום, מה שאומר רעש לקומות הנמוכות (ומכאן כנראה התמחור בהתאם). באותו מגרש מתוכנן עוד בניין זהה מצפון מזרח לבניין הראשון, שלדעתי ההעמדה שלו יותר מוצלחת. מצד שני, אני בטוח שגם מנרב יודעים את זה ויתמחרו אותו בהתאם. מתוכנן גם בניין שלישי בצד המזרחי של המגרש שלהם. מדובר בבניין קטן של דירות בוטיק. לא ראיתי תוכניות שלו אבל זו הדירות אמורות להיות "מיוחדות" (גדולות ו/או מרפסת גדולה). אם הבנתי נכון את ההעמדה שלו, הוא פונה מזרחה ומשקיף על שכונת עליה, שזה כיוון לא מוצלח.
הדברים האחרונים שכתבתי הם מזכרוני המעורפל, והייתי ממליץ ללכת למשרד המכירות ולהסתכל על הדגם של הפרוייקט כדי להתרשם במדויק.

תגובה:מנרב הירוקה- חוות דעת 17 שנים 12 שעות ago #303

• היליטל
  • היליטל's Avatar
רק לגבי "החוסן" של מנרב- בבדיקה מול חברה למידע עסקי היא יציבה וללא כל בעיות המסתמנות כרגע לעין.

תגובה:מנרב הירוקה- חוות דעת 17 שנים 8 שעות ago #319

• guy-sh
  • guy-sh's Avatar
  • לא מחובר
  • Administrator
  • שבירו - בנין 1
  • Thank you received: 1
מנרב חברה ציבורית גדולה ומבוססת.
בונה ומבצעת פרויקטים בתחומים רבים - כולל תשתיות וכו'
גיא שמואלי
מנהל האתר
כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

תגובה:מנרב הירוקה- חוות דעת 16 שנים 11 חודשים ago #333

• MrGreen
  • MrGreen's Avatar
הי
אני מאוד אהבתי את הפרויקט של מנרב.
הוא ללא ספק בין הכי טובים בשכונה הזאת.
יש לו מפרט עשיר יחסית לשאר, יש שם לובי כפול ושתי מעליות.

אם תקראו עליהם תגלו שיש להם הרבה כסף נזיל והדוחות שלהם מצוינים (למרות שזה נכון לרגע זה ולא ניתן לנבא מכך את עתידם, אבל זה גם משהו)

לא אהבתי את העמדת הבניינים הצפופה יחסית (10 או 15 מטרים בין שני בנייני ה 9 קומות. ניתן יהיה ממש ללחוץ ידיים מהמרפסות של הבניינים השונים)

התכנית של הדירה (4 חד') ממש לעניין
יש להם גם היתר לבניין הראשון

בקיצור - ממליץ
עריכה אחרונה: 16 שנים 11 חודשים ago על ידי MrGreen.

תגובה:מנרב הירוקה- חוות דעת 16 שנים 11 חודשים ago #388

• יוגב
  • יוגב's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
  • קירת 2035 בניין A
אנחנו ממש לא התלהבנו ממנרב.
אומנם הלכנו כשמשרד המכירות רק נפתח, אבל הרושם הראשוני לא היה טוב.
מבחינת מפרט, אין בו משהו מיוחד מול שאר הפרויקטים בשכונה (לפחות ב-80). ודרך אגב, גם בקירת יש לובי כפול ושתי מעליות.
המחירים אומנם יותר זולים ביחס לפרויקטים אחרים, אבל זה כניראה גם פונקציה של המיקום, שלדעתנו נחות, יחסית (בכניסה לשכונה וקרוב לכביש).

תגובה:מנרב הירוקה- חוות דעת 16 שנים 11 חודשים ago #473

• tzurl
  • tzurl's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
האם עוד אנשים התרשמו ממנרב?
עד כמה המחיר הוא פונקציה של מיקום והאם המיקום באמת לא נוח?

תגובה:מנרב הירוקה- חוות דעת 16 שנים 11 חודשים ago #489

• קובי
  • קובי's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
  • גמל זה סוס שתכננה ועדה.....
היליטל כתב:
רק לגבי "החוסן" של מנרב- בבדיקה מול חברה למידע עסקי היא יציבה וללא כל בעיות המסתמנות כרגע לעין.

רק רציתי להזכיר לכם חברים, במיוחד לגבי חברות בורסאיות, שגם אם אתם רואי חשבון עם תואר שני בכלכלה וקראתם את כל שמונת הכרכים של פירסומי החברה לתוצאות העיסקיות בבורסה והכל שם דבש, אין זה אומר שמצבם טוב/יציב או קרוב לזה, ראו את המפולת הכלכלית האחרונה, חברות ענק עם חוסן כלכלי שאין לו אח ורע בעולם קרסו ונסגרו ביום אחד.
אז מה קרה שם? איך יכול להיות שאם הם חברות ציבוריות לא ראו את זה לפני כן? איך לא ראו את הסיכונים מגיעים ולחצו על הברקסים? הרי הנתונים מפורסמים כל רבעון וכל סוף שנה.

לפעמים חברה בינונית שלא מפרסמת בבורסה דוחות ועובדת רק בישראל בעלת חוסן גבוה יותר מחברה גדולה בין לאומית (ראה מקרה אפריקה ישראל ואיך השקעותיה בחו"ל השפיעו עליה פה בישראל).

אני לא רוצה להפחיד אף אחד אבל גם לא להטעות, אישתי בעלת תואר שני בראיית חשבון וכלכלה וגם אנחנו בדקנו חברות לפני הקנייה ואני חייב לומר שאף אחד לא יודע מה מצב החברה ומה ישפיע עליה מבחוץ אלא רק האנשים מבפנים (במיוחד הכספים), אז אל תתנו לפירסומים חיצוניים לחזק אצלכם את תחושת הביטחון.

קובי

תגובה:מנרב הירוקה- חוות דעת 16 שנים 11 חודשים ago #490

• קובי
  • קובי's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
רק שכחתי לציין שהתגובה הקודמת שלי אינה לגבי מנרב ספציפית אלא לגבי כל חברה בכלל (לא רק קבלנים).

תגובה:מנרב הירוקה- חוות דעת 16 שנים 11 חודשים ago #491

• guy-sh
  • guy-sh's Avatar
  • לא מחובר
  • Administrator
  • שבירו - בנין 1
  • Thank you received: 1
חשוב להדגיש שהתגובה בנושא היציבות היא כללית ואינה עוסקת במנרב ו /או בכל חברה אחרת ספציפית.
מנרב חברה יציבה מאוד על פי כל הדוחות והנתונים.
חשוב לסייג את הדברים !
גיא שמואלי
מנהל האתר
כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

תגובה:מנרב הירוקה- חוות דעת 16 שנים 11 חודשים ago #493

• MrGreen
  • MrGreen's Avatar
למרות כל מה שנאמר אני מעדיף חברה שנקודת ההתחלה שלה חזקה יותר ולא ההיפך. אני מעדיף חברה שיש לה נסיון עתיר בבניה ולא להיפך. חברה עם הון עצמי גדול וכסף נזיל למקרים מיוחדים ולא להיפך.

ואם יש לי אפשרות לבחור - אז למה לא?

תגובה:מנרב הירוקה- חוות דעת 16 שנים 11 חודשים ago #494

• קובי
  • קובי's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
guy-sh כתב:
חשוב להדגיש שהתגובה בנושא היציבות היא כללית ואינה עוסקת במנרב ו /או בכל חברה אחרת ספציפית.
מנרב חברה יציבה מאוד על פי כל הדוחות והנתונים.
חשוב לסייג את הדברים !

מסכים 100% איתך גיא ואם לא הייתי מספיק ברור בהודעה הקודמת אז אני מתנצל, לא התכוונתי למנרב כלל וכלל או לכל קבלן במתחם אלא באופן כללי בלבד.
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3