שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

הנושא גינת הבנין - גנן שנתן שירות גרוע

גינת הבנין - גנן שנתן שירות גרוע 11 שנים 9 חודשים ago #26811

הזמנו גנן בשם "א.נ. גינון" בהנהלת ראג' גבארה טל. 052-3744500 . סיכמנו עם הגנן לבצע טיפול יסודי בגינת הבניין ושתילת צמחים לאחר שקיבלנו על המלצה. לאחר סיום העבודה התברר כי הגנן לא עמד בהתחייבויותיו כלפינו על פי הפירוט :
- מערכת השקיה לא טופלה, מצאנו שצנרת הטפטפות נחתחה במעדר במספר מקומות, קצוות צנרת פתוחים, צנרת לא מעוגנת למקומה. קטעי צנרת שלא משקים (השתילים החדשים - רובם התייבשו.
- ריסוס נגד מזיקים לא בוצע על פי הסיכום והשיח המדובר הולך ו"נגמר".
- עיגון גרוע של עמודי תמיכה לעצים.
- עישוב לא נעשה כהלכה - צמחי הבר לא נעקרו אלא נחתכו בלבד בחרמש חשמלי וממשיכים לגדול בקצב מואץ.
מאז ביצוע העבודה עברו כשלושה שבועות, שיחות טלפון עם הגנן לא מזיזות לו ואינו מוכן לבוא ולתקן הליקויים.

לתשומת לבכם מבקשי שירות בתחום הגננות, הסיקו מסקנות ועל פי התאור של מה שאנחנו עברנו תחליטו עם לאפשר לגנן הזה לבצע עבורכם עבודה בתחומי הגננות. אנו לא נזמין אותו יותר ושוקלים הגשת תביעה נגדו.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

גינת הבנין - גנן שנתן שירות גרוע 11 שנים 5 חודשים ago #26936

היי,

בעקבות פרסום התלונה על הגנן - הנ"ל צלצל אלי ובא בטענות על כך שהפרסום גורם לו נזקים. הקשבתי לטעוניו והסברתי לו את הטענות שלי כלפיו אחת לאחת. הצעתי לו להתנצל ובכך לסגור את העניין, אולם הוא אינו מוכן להתנצל וטען כי למעשה הוא מלא בדרישות עבודה ופרוייקטים ואינו מוכן להתנצל עבור הורדת המודעה . הדבר היחידי שהיה מוכן לעשות זה לפצות
את קופת ועד הבית על הנזקים ולהחזיר לנו את התשלום שקיבל. ראיתי בהצעתו לפצות אותנו כספית - הכרה והודאה מצידו על האיכות הירודה של עבודתו ואני רואה בכך שקיבל עונש הוגן למעשהו סוף לעניין. אני אסיר את המודעה בעוד מספר ימים על מנת לאפשר לציבור להתעדכן בנושא.
תודה. ועד הבית.

גינת הבנין - גנן שנתן שירות גרוע 11 שנים 4 חודשים ago #26997

בכל מקרה, מי שזקוק לגנן אחר - תמיד ממליצה להיכנס לאינדקסים ולחפש שם, לפי דירוגים של גולשים - זה הכי אמין היום מניסיון אישי שלי. הנה אחת האפשרויות: www.d.co.il/h-c11000-e0-p0-l0-city6900/

גינת הבנין - גנן שנתן שירות גרוע 11 שנים 4 חודשים ago #27000

• דודו
  • דודו 's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
הי,
האמת די הופתעתי לקרוא את התגובה לשירות הלקוי של ראגי.
אני יכול להגיד מנסיוני שהוא מטפל זה תקופה ארוכה בגינת בייתי ,בתים סמוכים וכגנן של ועד הבית.
אנחנו מאוד מאוד מרוצים והגענו אליו לאחר שקיבלנו המלצות .

בכל מיקרה שיהיה בהצלחה