שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

הנושא התייעצות לגבי שבירו מתחם 60

התייעצות לגבי שבירו מתחם 60 13 שנים 9 חודשים ago #21152

• אופיר
  • אופיר's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
שלום,

אני בודק רכישה אפשרית בפרויקט שבירו במתחם 60.
אחת ההתלבטויות שלי היא לגבי הקרבה של הפרויקט לכביש - אני יודע שאמור לקום מחסום אקוסטי אבל השאלה אם גם אז זה יהיה נוף מלבב או לא?
לגבי דירות שלא פונות לכביש, יש שם דירות שפונות לעבר הבניינים האחרים (ששדרה להולכי רגל ביניהם) - נראה לכם שזה מספיק מרווח?

ושאלה נוספת - כמה בלגן/רעש אתם חושבים שהבי"ס ליד יעשה?

אשמח לשמוע תגובות מכאלו שראו וקנו (וגם כאלו שראו והחליטו לא לקנות)

תודה,
אופיר
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: התייעצות לגבי שבירו מתחם 60 13 שנים 9 חודשים ago #21153

• יוסי
  • יוסי's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
לדעתי לגור מול הכביש - כמו שזה נשמע, ואין טעם להכביר במילים, ולא משנה איזה מחסום יקימו שם, אבל זו דעתי האישית בלבד.
דירות שמלפנים יש מרחק 'נורמלי' לדירות אחרות - יש לך רק במתחם שמול גן השעשועים (מה שהם מכנים - הפארק), והקבלנים שם - אם אני לא טועה - שבירו, אקו ודורון וגיא לוי. נראה לי שזה המיקום הטוב ביותר בשכונה. לגבי הבי"ס - אני לא רואה בלאגן/רעש, אלא אם אתה גר ממש ממול.

תגובה: התייעצות לגבי שבירו מתחם 60 13 שנים 9 חודשים ago #21156

• aromasca
  • aromasca's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • פרץ לוזון - בניין F
תבדוק את הפרוייקט של פרץ לוזון, יש שם דירות עם מרחק די רציני מהבניינים ממול של גינדי. כמו כן הפרוייקט של גיא ודורון לוי נשמע מעניין ושווה בדיקה.

אני התעניינתי בעבר לגבי שבירו ב60 בבניין שפונה אל הכביש, בסוף ירדנו מהעניין בין השאר בגלל המיקום שהיה בעייתי לטעמנו.
אגב לגור על הפארק זה נחמד בתיאוריה, בפועל בהרבה מקומות אחרים שיצא לי לראות פארקים כאלו הם הפכו למוקד נרגילות ושתייה בלילה, אז לא תמיד זה אידאלי.