בהמשך לשרשור הזה:
www.green-kfarsaba.co.il/forum/11
/17693
.html
ממשיך לפרט דוגמאות לליקויים מהדירה שלי והטיפול של דניה סיבוס.
אני נצמד לתיאור עובדתי קר ככל הניתן.
הליקוי עליו אדבר הפעם הוא שריטה בולטת החלון הממ"ד.
בבדיקה שלי במסירת הדירה זיהיתי שריטה בולטת בזכוכית חלון הממ"ד וכן ידית החלון רופפת.
ציינתי זאת בפרוטוקול המפורט שהכנתי בעצמי (מזכיר - אף אחד מדניה סיבוס או מטעם המוכר לא עבר איתי על הדירה במסירה. המהנדס איליה כתב אחר כך לפי הערותי כמה משפטים כלליים בעברית עילגת. מה שהצריך אותי להכין מיידית פרוטוקול מטעמי ולהעביר לזייתוני ודניה).
במהלך החודשים שלאחר מסירת הדירה ביקרו אצלי בבית אנשי האלומיניום לתיקונים שונים שטרם הושלמו. בכל פעם סירבו לגעת בחלון הממ"ד בטענה שזה לא הם אלא חברה אחרת.
הליקוי של שריטה בחלון הממ"ד וידית רופפת הופיע בציון הפניה לפרוטוקול המסירה גם ברשימה שמסרתי לנציג שירות הלקוחות פזי שפירא בביקור באקו שלב א' בתאריך 6 ביוני 2011 בו השתתפה בין היתר מנהלת שירות הלקוחות של דניה סיבוס הגב' ענת זילברבוש.
דבר לא תוקן.
בסוף ספטמבר בדו"ח חברת הבדק מטעמי שהעברתי לדניה סיבוס הופיע גם ליקוי זה בחלון הממ"ד. כתגובה לדו"ח הבדק שלי כפי שהסברתי, לא נשלח צוות תיקונים אלא המומחה החיצוני בשם קובי ברבן במטרה להכין חוות דעת נגדית.
לפני כשבועיים יצרו איתי קשר מחברת מיפרומאל שהסבירה שהם פעלו מטעם חברת האלומיניום בן סימון. חברת בן סימון פעלו מטעם דניה סיבוס כקבלן האלומיניום בפרויקט. הנציגה ממיפרומאל רצתה לתאם איתי תיקון של ידית חלון הממ"ד. שאלתי מה קורה עם השריטה ואיך מטפלים בזה? היא הסבירה ששריטה בזכוכית מצריכה החלפת החלון וכמו כן שזה לא מאושר להם כתיקון לביצוע. ביקשתי שתבדוק זאת לפני שאנו סתם מתאמים.
ימים ספורים לאחר מכן קיבלתי מדניה סיבוס את הדו"ח של חוות הדעת הנגדית.
כאן אצטט מה נכתב ביחס לשריטה בחלון הממ"ד בדוח הבדק ובחוו"ד הנגדית.
בדו"ח הבדק כתוב: חלון נגד גזים בממ"ד עם שריטה בולטת, נדרש החלפה.
בחוות הדעת הנגדית של קובי ברבן נכתב: חלון זכוכית בממ"ד: נצפתה שריטה על פרופיל. צוין בפרוטוקול. נדרש: תיקון צביעה נקודתי.
כלומר המומחה בבדיקתו לא ראה את השריטה בזכוכית אלא ראה שריטה בפרופיל בלבד והתיקון המוצע הוא תיקון צביעה נקודתי.
אני מזמין את כל מי שרוצה לבוא אלי לדירה ולראות האם כל-כך קשה להבחין בשריטה בחלון הממ"ד ואיפה יש בכלל שריטה בפרופיל.
האם זה אומר משהו על רמת המקצועיות של מומחה אם הוא לא יכול להבחין בשריטה כזו.
אריק
טלפון: 077-9101144