שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

הנושא 7/12/2011 אקו שלב א' דוגמה לליקוי והשירות של דניה

7/12/2011 אקו שלב א' דוגמה לליקוי והשירות של דניה 14 שנים 4 חודשים ago #17796

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
בהמשך לשרשור הזה:
www.green-kfarsaba.co.il/forum/11
/17693
.html

ממשיך לפרט דוגמאות לליקויים מהדירה שלי והטיפול של דניה סיבוס.
אני נצמד לתיאור עובדתי קר ככל הניתן.

הליקוי עליו אדבר הפעם הוא שריטה בולטת החלון הממ"ד.
בבדיקה שלי במסירת הדירה זיהיתי שריטה בולטת בזכוכית חלון הממ"ד וכן ידית החלון רופפת.
ציינתי זאת בפרוטוקול המפורט שהכנתי בעצמי (מזכיר - אף אחד מדניה סיבוס או מטעם המוכר לא עבר איתי על הדירה במסירה. המהנדס איליה כתב אחר כך לפי הערותי כמה משפטים כלליים בעברית עילגת. מה שהצריך אותי להכין מיידית פרוטוקול מטעמי ולהעביר לזייתוני ודניה).

במהלך החודשים שלאחר מסירת הדירה ביקרו אצלי בבית אנשי האלומיניום לתיקונים שונים שטרם הושלמו. בכל פעם סירבו לגעת בחלון הממ"ד בטענה שזה לא הם אלא חברה אחרת.

הליקוי של שריטה בחלון הממ"ד וידית רופפת הופיע בציון הפניה לפרוטוקול המסירה גם ברשימה שמסרתי לנציג שירות הלקוחות פזי שפירא בביקור באקו שלב א' בתאריך 6 ביוני 2011 בו השתתפה בין היתר מנהלת שירות הלקוחות של דניה סיבוס הגב' ענת זילברבוש.

דבר לא תוקן.

בסוף ספטמבר בדו"ח חברת הבדק מטעמי שהעברתי לדניה סיבוס הופיע גם ליקוי זה בחלון הממ"ד. כתגובה לדו"ח הבדק שלי כפי שהסברתי, לא נשלח צוות תיקונים אלא המומחה החיצוני בשם קובי ברבן במטרה להכין חוות דעת נגדית.

לפני כשבועיים יצרו איתי קשר מחברת מיפרומאל שהסבירה שהם פעלו מטעם חברת האלומיניום בן סימון. חברת בן סימון פעלו מטעם דניה סיבוס כקבלן האלומיניום בפרויקט. הנציגה ממיפרומאל רצתה לתאם איתי תיקון של ידית חלון הממ"ד. שאלתי מה קורה עם השריטה ואיך מטפלים בזה? היא הסבירה ששריטה בזכוכית מצריכה החלפת החלון וכמו כן שזה לא מאושר להם כתיקון לביצוע. ביקשתי שתבדוק זאת לפני שאנו סתם מתאמים.

ימים ספורים לאחר מכן קיבלתי מדניה סיבוס את הדו"ח של חוות הדעת הנגדית.

כאן אצטט מה נכתב ביחס לשריטה בחלון הממ"ד בדוח הבדק ובחוו"ד הנגדית.

בדו"ח הבדק כתוב: חלון נגד גזים בממ"ד עם שריטה בולטת, נדרש החלפה.

בחוות הדעת הנגדית של קובי ברבן נכתב: חלון זכוכית בממ"ד: נצפתה שריטה על פרופיל. צוין בפרוטוקול. נדרש: תיקון צביעה נקודתי.

כלומר המומחה בבדיקתו לא ראה את השריטה בזכוכית אלא ראה שריטה בפרופיל בלבד והתיקון המוצע הוא תיקון צביעה נקודתי.

אני מזמין את כל מי שרוצה לבוא אלי לדירה ולראות האם כל-כך קשה להבחין בשריטה בחלון הממ"ד ואיפה יש בכלל שריטה בפרופיל.
האם זה אומר משהו על רמת המקצועיות של מומחה אם הוא לא יכול להבחין בשריטה כזו.

אריק
טלפון: 077-9101144
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: 7/12/2011 אקו שלב א' דוגמה לליקוי והשירות של דניה 14 שנים 4 חודשים ago #17799

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
זה כמו סיפור מתח בהמשכים.
מעניין מה יקרה בפרק בשבוע הבא?
אתה לא יכול להעלות צילום של השריטה?

תגובה: 7/12/2011 אקו שלב א' דוגמה לליקוי והשירות של דניה 14 שנים 4 חודשים ago #17800

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
זה קצת קשה לצלם חלון . . . אולי אנסה להעלות אבל זו שריטה באורך של כ- 5 ס"מ, רואים אותה בעין ממרחק של אפילו יותר משני מטר. יש לה עומק כזה גם.

אכן סיפור בהמשכים ויש לי לא מעט תחמושת לעשות את זה יומיומי, אז לפני שבוע הבא יש גם את ה- 8 לדצמבר.

אני ממתין לתגובת זייתוני על התנהלות זו של דניה סיבוס ואז אשקול הפסקת הפרסומים ואולי עריכת ההודעות שכבר פורסמו לפי שיקול דעתי. עד אז בסוף כל יום עסקים אפרסם משהו הזוי אחר (בלי נדר).

תגובה: 7/12/2011 אקו שלב א' דוגמה לליקוי והשירות של דניה 14 שנים 4 חודשים ago #17802

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
צילום מזווית על חצובה (אם יש לך) אולי יכול לתפוס את זה. שווה לנסות.

תגובה: 7/12/2011 אקו שלב א' דוגמה לליקוי והשירות של דניה 14 שנים 4 חודשים ago #17803

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
נכנע ללחצי הקהל ומצרף תמונה

081220111309.jpg

תגובה: 7/12/2011 אקו שלב א' דוגמה לליקוי והשירות של דניה 14 שנים 4 חודשים ago #17809

• סיון
  • סיון's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • מנרב בניין B
אויש
משפ' קולנדר
עוברת לכפר סבא

תגובה: 7/12/2011 אקו שלב א' דוגמה לליקוי והשירות של דניה 14 שנים 4 חודשים ago #17810

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
אריק נו באמת, ואני חשבתי שאתה מתלונן על דברים רציניים... :laugh:

צחוקים צחוקים, אבל שריטה זאת היא דרך טובה להוכיח שדוח הבדק הנגדי אינו אמין ואינו קביל.

תגובה: 7/12/2011 אקו שלב א' דוגמה לליקוי והשירות של דניה 14 שנים 4 חודשים ago #17821

דוח הבדק אולי הולך בכיוון הקבלן ובטח משרת אותו אבל לא נשכח שהשריטה יכולה להיות שלך. כתבתה על זה במסמך כשנכנסתם לדירה, המסמך שחותמים עליו, לא זוכר את שמו?

תגובה: 7/12/2011 אקו שלב א' דוגמה לליקוי והשירות של דניה 14 שנים 4 חודשים ago #17823

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
כתבתי שציינתי זאת בפרוטוקול מסירת הדירה.
כך שלא ניתן לטעון שהשריטה התרחשה לאחר מכן.

תגובה: 7/12/2011 אקו שלב א' דוגמה לליקוי והשירות של דניה 14 שנים 4 חודשים ago #17827

רשום לך בפרוטוקול של הדירה והקבלן לא טיפל? יש לך חבר מסמך משפטי ביד שמציין כי השריטה הייתה קיימת במהלך מסירת הדירה ואתה רוצה לומר כאן בפורום שהקבלן לא מתקן? אתה יכול לסרוק ת'פרוטוקול ושנראה? לדעתי הקבלן לא ידחה דבר כזה בחיים והקבלן הזה למיטב ההתנסות איתו תיקן לי 5 ליקויים שהיו בפרוטוקול כולל אלומיניום ומכה באמבטיה. אתה בטוח שזה רשום שחור על גבי לבן?סרוק ת'פרוטוקול לזיתוני ותראה שזה יטופל במידה וזה נכון.

תגובה: 7/12/2011 אקו שלב א' דוגמה לליקוי והשירות של דניה 14 שנים 4 חודשים ago #17829

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
אפריים שכני היקר, אם אתה באמת שכן שלי מבנין 1 אני מזמין אותך לקפה אצלי בדירה ואראה לך על מה אני מדבר. נקראתי למספר ימי מילואים עכשיו ואתה באמת מוזמן כשאסיים את המילואים.
בשרשור של תאריך 6/12/11 ציינתי שדניה סיבוס, לאחר קבלת חוות הדעת הנגדית, הוציאו מכתב נוסף המתייחס לחוות הדעת בו כתבו בין היתר לגבי ריצוף "אין מצוין בפרטיכל הדירה - נדחה". כמובן שגם לזה אין שחר והראתי צילומי מרצפות פגומות שניכר שהיו כך מלכתחילה וכך גם קבע המומחה מטעם חברת הדס פרטים נוספים בשרשור www.green-kfarsaba.co.il/forum/11
/17757-6122011
.html#17757
אותה טענה שלא דווח בפרטוקול המסירה כבר היו טורחים לציין מן הסתם גם לגבי חלון הממ"ד.
לגבי פניה לזייתוני שאתה מזכיר - הם נמצאים בלופ של התכתובות ועדיין לא קיבלתי מהם שום תגובה עניינית, למרות שאמרתי להם שבסופו של דבר אאלץ לפרסם בפורום דברים על מנת ליצור לחץ.

אתה מפספס את הנקודה היותר חשובה בכל מה שכתבתי בתחילת שרשור זה והיא: עד כמה היתה מקצועית ויסודית אותה בדיקתו של המומחה מטעם דניה סיבוס ועד כמה משקפת חוות דעתו את מצב הליקויים בדירה.
זגוגית חלון הממ"ד שרוטה זו עובדה.
עובדה שבחוות הדעת מטעמי שהוכנה על ידי הדס ביקורת מבנים כתב המומחה מטעמי שצריך להחליף את החלון ממ"ד בגלל זה.
חוות הדעת הנגדית של המומחה מטעם דניה סיבוס קובי ברבן המתייחסת לחוות של הדס כוללת ציטוטי סעיפים מחוות הדעת של הדס ובסמוך להם את התייחסותו של המומחה.
עובדה שבנוגע לחלון הממ"ד התייחסותו של המומחה היא שיש שריטה בפרופיל ונדרש תיקון צבע. האם המומחה לא ראה את הזגוגית השרוטה? מה זה אומר על הבדיקה שלו?
בין אם ראה ובין אם לא ראה – הוא נדרש לחוות דעת נגדית על מסמך בו כתוב משהו, הוא כותב משהו אחר ולא מסביר מדוע? לא מסביר איך במקום שריטה בזגוגית זה הפך להיות על הפרופיל? או איך זה שבמקום להחליף את החלון לדעתו מספיק רק צביעה (לא ברור לי איך אפשר לצבוע זכוכית).
העלתי בפורום רק חלק קטן מדוגמאות לנקודות בקשר לחוות הדעת הנגדית של המומחה והתנהלות הטיפול של דניה סיבוס עם ובלי קשר לחוות דעת נגדית זו.
יש לי עוד לא מעט דוגמאות נוספות מסוגים שונים ופרט לכך אציין, שאותו מומחה בשם קובי ברבן לא היה מודע לעובדה שאני מתעד את כל הביקור באופן צמוד. לאור השתלשלות האירועים מסתבר שזה היה צעד חכם מאד מצידי לעשות.