אזהרה

Your session has expired. Please log in again.

שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3

הנושא ראו הוזהרתם- השירות הכי גרוע בפרויקט

ראו הוזהרתם- השירות הכי גרוע בפרויקט 14 שנים 6 חודשים ago #16781

• gal
  • gal's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
שלום לכולם,
קצת נתונים: דירת גן 6 חדרים בבניין מספר 4 באקו (גינדי זיתוני), דירת יוקרה.
השתלשלות האירועים של טיפול הגרוע ביותר שאפשר לטפל בלקוחות (אני יודע שאנחנו לא היחידים בבניין):
• נכנסנו לדירה באוקטובר 2010.
• מיום הכניסה לדירה, יש נזילה במזגן על תקרת הגבס.
• האינסטלאטור של הקבלן- אני לא חושב שיש איש מקצוע יותר גרוע ממנו אבל בכל זאת הוא היה בדירה בשביל לסדר את הבעיה עשרות פעמים, כמובן שהנזילה לא סודרה.
• לפני חודשיים אחרי שכבר אין לנו כוח להיות בבית כשהמזגן עובד, עם שלושה דליים בשביל המים שנוזלים וסמרטוטים על הרצפה, אנחנו מתקשרים לדניה סיבוס בשביל לפתור את התקלה לתמיד, שולחים מיילים משאירים הודעות, אף אחד לא עונה..
• בסוף, מצאתי בבניין מישהו שמטפל בבעיות, אני תופס אותו למטה, מביא איש מזגנים + האינסטלאטור המדובר והם רואים את הבעיה.
• מאז אף אחד לא עונה לטלפונים, מיילים בשביל לסדר כבר את הבעיה (ממש מתיש ולא נעים).
• אתם צריכים להבין אנחנו חיים עכשיו כמו במעברה דליים על הרצפה, התקרה מתפרקת (ראו תמונות מצורפות) לפני שבועיים חלק מהתקרה נפל על אחד מילדנו.
• לפני כשבוע אני מבין שאין יותר מה לעשות, אני מתקשר לזיתוני היזם, הרי ממנו קניתי את הדירה שלמתי לו ממיטב כספי, מי אם לא הוא יעזור לי, דיברתי עם כולם שם ואמרתי להם שאני לא רוצה לכתוב את המכתב הזה באתר ולא לשלוח מכתב תביעה, אבל אם לא יהיה לי ברירה אז... הם אמרו לי תן לנו עד סוף היום ואנחנו חוזים עם פתרון.
• כמו שאתם מבינים לא חוזרים ולא נעליים ולא פתרון.
לסיכום: אני יודע שאצל המתחרים באזור המצב הרבה יותר טוב, אם הייתי יודע שככה גינדי מטפל בלקוח זה היה משפיע על קנייה של דירה ממנו (כמובן שבקנייה אמרו לי שהשירות מעל הכול, ממש!!).
ד.א, זה רק חלק מהבעיות שיש בבית. אני לא מודע לעובדה שבבית חדש יש תקלות, אבל חבל שכל טיפול בבעיה צריך להיות מלחמה .
מי שרוצה עוד פרטים, ולראות את הדירה אני זמין בנייד 050-4666000
עריכה אחרונה: 14 שנים 6 חודשים ago על ידי gal.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: ראו הוזהרתם- השירות הכי גרוע בפרויקט 14 שנים 6 חודשים ago #16783

• Tamir
  • Tamir's Avatar
זה כבר השאיר חותם, בשיחות סלון, גינדי זיתוני נראים רע מאוד ואני מכיר מספר רוכשים פוטנציאליים ביניהם אני שלא ירכשו אצלהם

תגובה: ראו הוזהרתם- השירות הכי גרוע בפרויקט 14 שנים 6 חודשים ago #16785

• יריב
  • יריב's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • הזמר העברי
גל צהריים טובים וחג שמח

גם אנו גרים בפרוייקט של ECO שלב ב'

האם היתה כבר הבדיקה של בדק לאחר שנה?
ואם כן האם כל ההתנהלות הזו היא לאחר שנת הבדק?
שימרו על רוכבי האופניים

תגובה: ראו הוזהרתם- השירות הכי גרוע בפרויקט 14 שנים 6 חודשים ago #16790

• סיון
  • סיון's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • מנרב בניין B
אלו לא בעיות של דירה חדשה אלא בעיות של גינדי
אנחנו רצינו לקנות שם והיינו ממש קרובים לחתימה אבל חמי ממש אסר עלינו...
גם אנחנו כעת בדירת קבלן וחוץ מסדק 1 בקיר וכמה בלטות שבורות לא היה כלום בבדק הבית... טפו טפו
נקבע שגם כעת שנעבור יהיה כך....
העצה שלי לתבוע ואת כולם, אין סיכוי שלא תרוויח, עיתונות ופרסום שלילי, רק ככה תרוויח את שלך
משפ' קולנדר
עוברת לכפר סבא

תגובה: ראו הוזהרתם- השירות הכי גרוע בפרויקט 14 שנים 6 חודשים ago #16794

• gal
  • gal's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
היי,
טרם היתה בדיקה של שנת בדק.
אבל כשחושבים על זה, אנחנו גרים בדירה שנה ואף אחד לא יצר איתנו קשר לבדיקה, גם את זה אנחנו צריכים לבדוק עכשיו.

תגובה: ראו הוזהרתם- השירות הכי גרוע בפרויקט 14 שנים 6 חודשים ago #16804

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
גל אנחנו היינו בקשר עם דניה סיבוס וגם עם קבלני משנה שלהם לסירוגין במהלך כל שנה זו. כולל פגישה איתם שהיתה ב- 6 ביוני בה קיבלו רשימות תיקונים מדיירים.
אתה חושב שמשהו זז? ממש לא!
ממש חבל שכך נותנים שירות ועוד קבלן שבונה כאן לפחות רבע משכונה 60.

SNH - אני לא חושב שימחקו את ההודעה, הבן אדם הזדהה ואפילו השאיר טלפון. גם מכירים אותו. אם ירצו שיפנו אליו ישירות אין סיבה למנהל הפורום להתערב.
בכלל חבל שזיתוני או דניה סיבוס לא נותנים תשובות ענייניות על הודעות כאלו. היו אפילו יכולים להשתמש בפורום כמו שראיתי מנהלי פרויקטים אחרים שמעבירים כאן עדכונים על הפרויקט לרוכשים.
כנראה שצריך להגיע לכלבוטק.

תגובה: ראו הוזהרתם- השירות הכי גרוע בפרויקט 14 שנים 6 חודשים ago #16807

• gal
  • gal's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
שלום לכולם,
אריק- אתה צודק בשביל זה רשמתי את השם שלי, כתובת וטלפון.
בקשר לשירות- אני מבין את הבעיה.
גם לי יש חברה, עם אלפי לקוחות, אני מראה לכל העובדים שלי שאני אישית נותן שירות לאחרוני הלקוחות ולא בורח מהם.
מי שהבין למי אני מתכוון- אבי זיתוני, הוא לא מוכן לדבר עם לקוחות, אי אפשר להגיע אליו. מאוד חבל שאנחנו צריכים לעבור את כל זה, הרי הפתרון פשוט, תאמינו לי לא רציתי להגיע למכתב הנ"ל, ולמה שמר' זיתוני יקבל בתחילת שבוע הבא.
מי שמכיר אותי, יודע שאני לא אוהב וגם אין לי זמן להתעסק עם הדברים האלה, פשוט לא נשארה ברירה, אין הרבה פעמים משאני מרגיש שעושים ממני צחוק.
ד.א- יש לי בתיק עוד הרבה דברים שאפשר לעשות, אני מקווה שאני לא אצטרך
גל

תגובה: ראו הוזהרתם- השירות הכי גרוע בפרויקט 14 שנים 6 חודשים ago #16808

• Idit
  • Idit's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • אקו 7 (שלב ב')
גל, באופן אישי אני הייתי מתייעצת עם עו"ד כיצד ניתן לתקן את הבעיה בעצמי ולצרף את החשבונית לכתב התביעה. אם זה מגיע לתחושת מעברה (דליים) ולפגיעה בבטיחות ילדים, לא הייתי ממתינה לדניה / זיתוני שיפתרו את הבעיה.

תגובה: ראו הוזהרתם- השירות הכי גרוע בפרויקט 14 שנים 6 חודשים ago #16809

• gal
  • gal's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
את צודקת זה בבדיקה

תגובה: ראו הוזהרתם- השירות הכי גרוע בפרויקט 14 שנים 6 חודשים ago #16816

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
אריק,

אני לא אתפלא בכל מקרה אם יסירו. הם רוצים שמי שמחפש את הפרויקט בגוגל יקבל רק תוצאות טובות ולא פרסומים שליליים. אז במקום לתת שירות משתמשים בעורכי דין. גם שיטה...

תגובה: ראו הוזהרתם- השירות הכי גרוע בפרויקט 14 שנים 6 חודשים ago #16818

• עירד
  • עירד's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • The Garden בניין 13
חברים יקרים,

1. זה נורא כיף ומעניין שיש אקשן בפורום ומסירים הודעות, אנשים חוששים מראש שיסירו את המודעה שלהם או לא מפרסמים כדי שלא יסירו.
2. לדעתי (וזו דעתי בלבד, אם אני טועה אשמח שיתקנו אותי - עם סימוכין, ואם אני מטעה אני מתנצל מראש) לא היה שום דבר שמצריך הורדת הודעות וטוב שאנשים מוכנים ע"ג פורום לבטא את התחושות שלהן ולשתף.
3. יש דברים שלא ייעלמו אם ייסגרו פורומים או הודעות. אנשים מדברים בשכונה, ברחוב, במכולת, בסופר, בביה"ס, בגנים,בתחנות האוטובוס, בכניסה למרכזי מכירות, בבתים שלהם לאחר שנכנסו לגור ביחד עם כל הפועלים, במשך למעלה משנה כי עדיין מתקנים בעיות, במרכזי השירות, במוקדי קבלת הודעות והזמנות לשיפוצניקים לתיקון בעיות קבלן....

אני גר בדירה החדשה כבר שבוע, לא הכל מושלם, יש מה לתקן, אבל בינתיים השירות סביר ואף יותר, כל מקרה לגופו, כל קבלן לגופו, כל יזם לגופו, כל דייר...

שנה טובה
:)

תגובה: ראו הוזהרתם- השירות הכי גרוע בפרויקט 14 שנים 6 חודשים ago #16822

• הוד וקרן
  • הוד וקרן's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • פרץ לוזון- אהוד מנור 16
אהלן גל,
רק בשביל השיתוף- בדירה הקודמת שלי הייתה לי בעיה של נזילה מהמזגן שנמצא מעל התקרה הצפה די מההתחלה. האינסטלטור של הקבלן היה אצלנו כמה וכמה פעמים ותמיד הבעיה חזרה אחריי כמה שבועות.
אחריי כן הסתבר לנו מאיש של אלקטרה שהבעיה הייתה בכל הבניין.
בכל מקרה, תנסה זמנית לתפור פתרון טלאי:
תבדוק האם הצינור שעוזר להוציא את המים החוצה מהמזגן מזיע או לא, אם הוא בעצמו רטוב/לח אז משהו סתום בתעלות, יכול להיות מלכלוך או תריסים לא נקיים. תעשה לו כמה פוו ותרגיש האם יש המשכיות או סתום.
האם אותו צינור הוא מתוח או מתדלדל, מתדלדל זה לא טוב ואז תנסה לייצב אותו עם איזורליבנד.
ולבסוף- האם המזגן עומד יציב או שיש לו שיפוע, שיפוע זה לא טוב.

תכלס אני לא איש של מזגנים ואכלתי מרורים שנים מהמזגן (מדובשו ומעוקצו), אני מקווה שמה שכתבתי יעזור לך במעט עד לבוא התיקון האמיתי.
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3