שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

הנושא דחיית כניסה בוני התיכון

תגובה: דחיית כניסה בוני התיכון 14 שנים 7 חודשים ago #16554

• ירקרק
  • ירקרק's Avatar
קישור לאתר של חברת האחזקה nihul100.co.il/
גם לנו אין דירה ואנו גרים כרגע אצל ההורים ועדיין אם כל הלחץ לא הייתם צריכים להסכים לסכום הנ"ל.
בחוזה המכר חברת האחזקה צריכה לגבות 15% עמלה על כל התשלומים והשירותים. בחצי השנה הראשונה אין הוצאות על מעלית יש.
כך שבעצם ההוצאה העיקרית היא עבור ניקיון וחשמל.
מבחינתי אפשר לקבוע בלובי בניין A ביום שישי בשעות הבוקר פגישת דיירים ולעצור את השערוריה הזאת.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: דחיית כניסה בוני התיכון 14 שנים 7 חודשים ago #16556

• guy ash
  • guy ash's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
שלום לכולם ,
לא זכור לי שחתמתי בחוזה על הסכמה או אישור להתחייבות לחברת תחזוקה.האם אנחנו מחוייבים לקחת חברת אחזקה?

כמו כן ,העלות שצויינה היא גבוהה לבניין עם מעלית אחת .

בניין כמו שלנו עם 25 דירות מעלית אחת עלות חודשית לדירה צריכה להיות בין 180 ל-220 ש"ח

תגובה: דחיית כניסה בוני התיכון 14 שנים 7 חודשים ago #16557

• Chen
  • Chen's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
180-200 זה לא ממש ריאלי ,מנסיון של בניין דומה אלו העליות בערך..

חשמל - 2000 - 2400 בחודשיים
מעלית כ 1200 בחודש ( 6 חודשים ראשונים אין עלות אבל יש הרבה הוצאות אחרות חד פעמיות ראשוניות לבניין שמתקזזות עם זה )
נקיון - 3 פעמים בשבוע .... ( זה לא הרבה בטח בשנה הראשונה )החלפת נורות + תחזוקה שוטפת
גינון - פעמים בחודש
ועוד הוצאות קטנות מסביב (אחזקת קו טלפון מעלית , חומרי ניקוי , הדברה , ביטוח צד ג' , שתילות של פרחים עונתיים ....... )
בקיצור 6000- 7000 ש"ח בחודש לבניין בסדר גודל דומה ( גם מנהול ע"י חברת אחזקה.... )

מקווה שעזרתי במשהו .....

תגובה: דחיית כניסה בוני התיכון 14 שנים 7 חודשים ago #16561

• יפעת וג\'קי
  • יפעת וג\'קי's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
  • בוני התיכון בניין A
היי לכם,
המחיר בו הם נוקבים נשמע הזוי ומופרך, עלינו לבקש את הצעת המחיר מחברת הניהול ולראות עבור מה הם גובים סכום כזה, הרי מדובר בבניין אחד וב-25 דיירים בלבד כרגע והסכום הכולל הוא 9000 ש"ח לחודש, וזה עוד לפני ששלושת הבניינים האחרים מתאכלסים.
לאחר מכן עלינו לבקש הצעות מחיר מעוד מס' חברות ניהול ולהשוות,
לאחר שביררתי עם העו"ד שלי הבנתי שבמידה ותהיינה חברות ניהול אחרות המציעות את אותם שירותים במחירים נמוכים יותר, אז תהיה לנו עילה לביטול ההסכם(שנכפה עלינו אגב, מבלי לשאול את דעתנו).
אני שומעת שבפרוייקטים אחרים בשכונה החברות כינסו את כל הדיירים והם אלו שהחליטו אם תהיה חברת ניהול או שהם ינהלו עצמאית את הבניין.

תגובה: דחיית כניסה בוני התיכון 14 שנים 7 חודשים ago #16562

• לילך
  • לילך's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
אני פשוט לא מבינה את הדיון הזה. נושא חברת הניהול מופיע בחוזה בצורה ברורה ביותר. אנחנו פנינו לבוני התיכון טרם החתימה והם הסבירו לנו שזה סעיף שאינם מוכנים להתפשר עליו.
כששאלנו מה יהיו העלויות אמרו לנו סכום דומה מאוד לסכום שכעת מבקשים.
בנוסף כל עוד לא כל הדירות מאוכלסות ובמיוחד שמדובר על בניין חדש עדיף שחברת הניהול של הקבלן תהיה אחראית ולא נצטרך אנחנו במקרים של ליקויים להתעסק עם הקבלן.
עריכה אחרונה: 14 שנים 7 חודשים ago על ידי לילך.

תגובה: דחיית כניסה בוני התיכון 14 שנים 7 חודשים ago #16563

• ירקרק
  • ירקרק's Avatar
נכון חתמנו על החוזה שכולל בתוכו התקשרות לחברת ניהול
כאשר אני שאלתי מה ההערכה של העלויות כיונו אותי לסכומים שך 200-250 ש"ח.
אם יש לך כסף מיותר את מוזמנת לשלם

תגובה: דחיית כניסה בוני התיכון 14 שנים 7 חודשים ago #16568

• לילך
  • לילך's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
לא אני קבעתי את המחיר.. ואין לי כסף מיותר. אני רק חושבת שהחימום אחד של השני בפורום הוא מיותר..

תגובה: דחיית כניסה בוני התיכון 14 שנים 7 חודשים ago #16570

• יפעת וג\'קי
  • יפעת וג\'קי's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
  • בוני התיכון בניין A
לילך יקרה,
אף אחד לא מנסה לחמם, אבל זאת הדרך היחידה לתקשר בינינו,
שהרי לי לפחות אין מושג מי אלו השכנים שלי בבניין ומי האנשים שעומדים מאחורי השמות פה בפורום.
כאשר חתמנו על החוזה מול דני ועו"ד חברת בוני התיכון השערתם היתה שהסכום יעמוד על 200-250 ש"ח לחודש, אבל בטח לא 360 ש"ח,
על אחת כמה שבשנה הראשונה הבניין באחריות החברה והם אמורים לסדר כל רגקט ממש כמו בדירות, לכן נראה לי תמוה לשלם מחיר כזה.
הרי לא מדובר בפרויקט יוקרה, או שכן, אבל אני לא ראיתי שומר בכניסה ובריכת שחייה, אין מיזוג בלובי 24/7 והגינה היא בדיוק 2*2 מטר. אז על מה גובים מאיתנו 9000 ש"ח בחודש?

תגובה: דחיית כניסה בוני התיכון 14 שנים 7 חודשים ago #16574

• sveta
  • sveta's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
וואו, כמה פספסתי בערב אחד :). אתם יודעים אני שמחה שלפחות נושא של חברת ניהול הביא לכאן סוף סוף אנשים לפורום. בשנה וחצי אחרונות היו פה מלא התכתבויות של פרויקטים אחרים ובבוני התיכון בן אדם וחצי.
בקשר ללשפוט כל אחד כאן האם חתם,איפה גר, בלחץ או לא- לא רלוונטי. לכל אחד יש את החיים שלו ודעה שלו, וזכותו, אז בואו נחסוך את זה.
אני חושבת דיירים הראשונים כבר נכנסו לדירה (אנחנו בכל אופן נתחיל להתמקם כבר ביום שישי הזה). אם תרצו אפשר להפגש בבניין בשישי או בשבת ולעשות ישיבה בנושא. במידה ובכלל ניתן לשנות משהו מבחינת החוזה והתחייבות.

תגובה: דחיית כניסה בוני התיכון 14 שנים 7 חודשים ago #16578

• שלומי
  • שלומי's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
נפגשתי הבוקר בהליך מסירת הדירה עם נציג חברת האחזקה.לא הצלחתי להבין איפה ילך הסכום אותו מבקשים.קיבלתי תשובות לא מספקות, ולא כלכך הצלחתי להבין למה הסכום גבוה.ביקשתי שיעלה על הכתב את כל השירותים והעלויות שהם מתכוונים לתת והוא נענה בחיוב.
לא חתמתי על הסכם מולו וסירבתי לשלם.
עניין פגישה של הדיירים מכל 4 הבניינים ,הכרחית.
ניתן ליצור עימי קשר במייל לתאום פגישה.
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

תגובה: דחיית כניסה בוני התיכון 14 שנים 7 חודשים ago #16585

• sveta
  • sveta's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
טוב, כל מי שרוצה להגיע לפגישה על מנת לדון בנושא חברת החזקה אני ועוד כמה שכנים שלי :) מציעים להפגש בבניין A בשבת. תודיעו בבקשה אם יש כאן שומרי שבת. במידה וכן, נעשה את זה במוצ"ש, חצי שעה-שעה לאחר צאת שבת. אם בשבת נוח לכם אז ניתן במשך היום.תגיבו בבקשה שנדע אם יש התעניינות ומה מועד המועדף.

תגובה: דחיית כניסה בוני התיכון 14 שנים 7 חודשים ago #16586

• שלומי
  • שלומי's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
בשעה 19:30