שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

הנושא שכטמן-מנהל עבודה חדש ובירור על הדלתות

שכטמן-מנהל עבודה חדש ובירור על הדלתות 15 שנים 5 חודשים ago #11947

• eyal
  • eyal's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • שכטמן
שלום לשכטמנים שהרבה זמן לא שמענו אף נציג שלהם.
היום הייתי באתר ושוב הוחלף מנהל העבודה. שמו עאטף והוא החליף את נביל.שאלתי אותו על נביל והוא אמר שהוא עזב מסיבות בריאותיות..
כידוע אנו מקבלים את הדלתות מאופן גלרי. שהיינו אצלם הם אמרו שאם אנחנו משדרגים את הדלתות אנו צריכים לשלם גם על הובלה וגם על הרכבה,ואם אנחנו לא משדרגים אז לא צריך לשלם על ההובלה וההרכבה.
זה נשמע הגיוני?האם גם לכם אמרו כך?הבנתי שאם אני לא רוצה את הדלתות אצלם ורוצה דלתות מחברה אחרת אז אני צריך להתקין את הדלתות אחרי קבלת המפתח.
עריכה אחרונה: 15 שנים 5 חודשים ago על ידי eyal.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: שכטמן-מנהל עבודה חדש ובירור על הדלתות 15 שנים 4 חודשים ago #12117

• Lior
  • Lior's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • שכטמן TOP1
אתמול הייתי בבנין ואטף אמר לי שהוא רוצה להתחיל להתקדם עם הדירות ולכן רוצה שהדיירים יחליטו לגבי הדלתות (כולל דלת הממ"ד) והרובה.

לפי מה שנאמר בעבר גם אם משדרגים אצל הספק של הקבלן לא נוכל לקבל את הדלתות אחרי זה אולם אטף אומר שלא תהיה בעיה.

מאחר והוא חדש אני לא בטוח מה התשובה הסופית. האם מישהו סגור מהי ההחלטה? אם מקבלים את הדלתות יותר מאוחר מהספק של הקבלן האם אני צריך לדאוג לגבי הפנאלים?

תגובה: שכטמן-מנהל עבודה חדש ובירור על הדלתות 15 שנים 4 חודשים ago #12121

• eyal
  • eyal's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • שכטמן
אני פגשתי את עומר (שהוא עצמו זה ע.ע.אבו ראס) והוא אמר לי שגם אם נשדרג את הדלתות הוא ידאג למשוך את כולם ולהתקין את הדלתות לפני קבלת המפתח.

מבחינת אופן גלרי זהו כמובן שדרוג ואז אתה צריך לשלם על הובלה והתקנה.

סמו עצמו אמר שהוא לא יאשר לשדרג דלתות אבל אם ע.ע. אבו ראס מוכנים לקחת את זה על עצמם אז מבחינתו אין בעייה-הוא פשוט לא מוכן לקחת אחריות.

לגבי הפאנלים אתה צודק-אם אתה משדרג אז אתה צריך לדאוג לפאנלים(לא משנה איפה אתה משדרג).

בגדול צריך להישאר לך קצת פאנלים כי תמיד לוקחים קצת יותר בקרמיקה ואז אתה יכול לקחת איזה איש מקצוע שידר לך את הפאנלים.