שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות
  • עמוד:
  • 1
  • 2

הנושא הרהורי בוקר - אכזבה מאקו (מגינדי & זיתוני & דניה)

תגובה: הרהורי בוקר - אכזבה מאקו (מגינדי & זיתוני & דניה) 15 שנים 6 חודשים ago #10834

• מירב ופבלו
  • מירב ופבלו's Avatar
שמתם לב לנושא הסיפון של כיור המטבח??

לפי המפרט שבחוזה, מגיע לנו כיור בהתקנה שטוחה במטבח.

אנחנו החלפנו את הכיור לכיור קצת יותר טוב (צריך גם שנגב ירוויחו)אבל עדיין בהתקנה שטוחה.

ביום שישי הודיע לי אביחי שאני צריך לקנות סיפון אמריקאי כי הם מספקים כיור חרסה ולכן לא מספקים סיפון לכיור שאנחנו שידרגנו.

"זה רק 50 ש"ח".

עכשיו אני צריך לבוא עם החוזה לויקטוריה לספר לה את כל הסיפור ולשכנע אותה שמגיע לי סיפון לפי המפרט. אח"כ היא צריכה לשכנע את דניה לספק לי את הסיפון(שמגיע לי לפי החוזה). יוצא מזה שעדיף לי כבר לקנות הסיפון ולחסוך לי את הסיוט מול ויקטוריה.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: הרהורי בוקר - אכזבה מאקו (מגינדי & זיתוני & דניה) 15 שנים 6 חודשים ago #10836

באזור המחסנים הסמוכים לחדר משאבות בבניין 3 יש ריח נוראי של רטיבות ותיקונים על הקיר וריצוף... עשיתי ביום שישי סיבוב עם סיוון (מסרה שטחים ציבוריים) והראתי לה והיה גם בקבלן. הוא טען שזה בגלל העבודות שהיו ששואבים מים ושאין רטיבות (אני ממש לא בטוחה!!!). סיוון בקשה שאחתום ובפרוש אמרתי שאני רוצה שמישהו שמבין יראה את זה ולא חתמתי לה ... אשמח אם מישהו שמבין יבדוק את האזור הזה ומי שהמחסן שלו בסמיכות יראה מה קורה שם!!!!
לגבי הסיפון האמריקאי הסיפור היה גם אצלינו וממש ירדנו מהויכוח וקנינו והתקנו... יש דברים שממש חבל על האנרגיות שלנו, יהיו מספיק דברים לשים עליהם לב.
עכשיו אנחנו רואים שיש כמה דלתות קצרות (יש מרווח בין הדלת לרצפה משמעותי!!)
אבל בסך הכל הדירה ממש יפה. חדר ההורים עם המבואה שלו משרה מראה מאד מיוחד ותחושת פרטיות והוא ממש אטום לרעשים . סגירת כל הדלתות אטומות. יש קצת בעיה עם האלומיניום (שרואים רק כשסוגרים תריסים ומהצד החיצוני- יש מן מכות על התריסים).
תכנון הבית לדעתי הוא טוב מאד ואנחנו ממש נהנים ממנו.
שבוע טוב

תגובה: הרהורי בוקר - אכזבה מאקו (מגינדי & זיתוני & דניה) 15 שנים 6 חודשים ago #10844

• יריב
  • יריב's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • הזמר העברי
בתור רוכש דירה של ECO אני "שמח" לשמוע איפה נקודות הטורפה של הפרוייקט.
טוב שאתם מעלים את הנקודות הללו בכדי שאנו נדע על מה לשים את הדגש כשאנו נגיע למועד קבלת הבניין והדירה
כמובן שאני מקווה שאצלנו זה לא יהיה או לפחות מעט טוב יותר.
שימרו על רוכבי האופניים

תגובה: הרהורי בוקר - אכזבה מאקו (מגינדי & זיתוני & דניה) 15 שנים 6 חודשים ago #10847

• KC
  • KC's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • THE GARDEN
בוקר טוב,
ממש עצוב לקרוא את השרשור הזה. אני מקווה שבפרוייקט שלנו זה יהיה אחרת (עד כה הרושם הוא בהחלט חיובי מאוד מנוה גד - פרוייקט פארק שאול).
ממצב הדברים שאתם כותבים עולה שאתם חייבים לפעול בצורה חזקה מול הקבלן. כיחידים לא נראה שמישהו "סופר" אתכם. כולכם עם אותם בעיות פחות או יותר ולכולכם אין עם מי לדבר...
גינדי כעת בתנופת השקעות אדירה (ראו פרוייקט השוק הסיטונאי לדג') וההנחה היא שהם לא ירצו פרסום שלילי על אופן התנהלותם. אם אכן הדברים שאתם מעלים הנן כפי שהם, הוא ממש לא ירצה שזה יתפרסם ברבים וזה נראה כ"שוט" היחידי שלכם מולו (למעט ניהול הליכים משפטיים וכו'...)
בהצלחה

תגובה: הרהורי בוקר - אכזבה מאקו (מגינדי & זיתוני & דניה) 15 שנים 6 חודשים ago #10849

• אירית
  • אירית's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
טוב, אם עד היום גילינו איפוק, אני רוצה להגיד שהתאכזבתי מאוד...
כמו כל דבר במדינה הזו, גם נושא הבנייה, יזמים, קבלנים, כולם ארוזים באריזת מתנה יפה ומהודרת מבחוץ אבל במיקרו, בתכלס, סתם שם, בסופו של דבר צריך פועל טוב שיבצע את העבודה וזהו, לא קבלן עם שם ולא נעליים.
  • עמוד:
  • 1
  • 2