שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
מערכת החינוך וילדים
  • עמוד:
  • 1
  • 2

הנושא פגישה מ24-05 עם מקבלי ההחלטות בעיריה לגבי מתחם 80

תגובה:פגישה מ24-05 עם מקבלי ההחלטות בעיריה לגבי מתחם 80 15 שנים 11 חודשים ago #8170

• Chen
  • Chen's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
גם אני מעדיף לשלוח את ילדיי לסורקיס ולא להעביר אותם שוב לבית ספר חדש בעוד שנתיים - אבל לא זו הסוגיה פה (בסופו של דבר כל אחד ילחם על העקרונות שלו מול העירייה לכשיפתחו בתי הספר ), הסוגיה היא נושא השקיפות ואיחוד הכוחות בשכונה - שני דברים שלא קורים בהתבסס על ההודעות האחרנות בנושא....

לא כך ??
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:פגישה מ24-05 עם מקבלי ההחלטות בעיריה לגבי מתחם 80 15 שנים 11 חודשים ago #8171

לא בהכרח. לפני מספר חודשים פניתי לוועד או לנציגים של מתחם 60 וביקשתי עזרה באיסוף נתונים מהקבלנים לגבי איכלוס צפוי כדי להגיע לעירייה עם נתונים מהשטח ולהבין את תוכנית העירייה להקמת בתי הספר. לא זכיתי לשיתוף פעולה מספיק מצד אנשי 60. לא נורא, כי שלומי עבד קשה ואסף נתונים עבור שני המתחמים מהחברה הכלכלית והמשיך לעבוד מול העירייה להבין את תוכניתה. למרות כל המאמצים לאחד כוחות ולפעול יחד, לא תמיד זה הולך, כי יש לעיתים אינטרסים שאינם משותפים בכל הרמות. זו תמימות לחשוב אחרת.

תגובה:פגישה מ24-05 עם מקבלי ההחלטות בעיריה לגבי מתחם 80 15 שנים 11 חודשים ago #8172

• rambo
  • rambo's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
כתושב 80 מעניינת אותי סיבת החשאיות. הרי כל תושב 60 יכול לשלוח אימייל פיקטיבי ולקבל את המידע. להיפך, מה שאתה עושה פה זה גורם אנטיגוניזם וכנראה שהרבה מהנרשמים לרשימת התפוצה שלך עכשיו לא יהיו רק תושבי 80 אלא גם תושבים אחרים ומשתמשי פורום אחרים שמעוניינים לקבל את המידע.
www.shatefot.com
שתף אותי - דילים לוהטים, קופונים וצרכנות

תגובה:פגישה מ24-05 עם מקבלי ההחלטות בעיריה לגבי מתחם 80 15 שנים 11 חודשים ago #8176

לא יודע אם הייתה כוונה להיות חשאיים. צריך לשאול את שלומי ושאר החברה שהיו בפגישה (ואני מודה להם על המאמץ הרב שהם שמקיעים). אין באמת יכולת להיות חשאיים בכל מקרה, אבל עדיין יש הבדל בין לפרסם בראש חוצות משהו שברור שלא כולם יסכימו לו לבין לעדכן ברשימת תפוצה יותר מצומצמת (ולראייה הדיון שנערך כאן...).

תגובה:פגישה מ24-05 עם מקבלי ההחלטות בעיריה לגבי מתחם 80 15 שנים 11 חודשים ago #8177

• הברפלד
  • הברפלד's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
  • בוני התיכון
עכשיו אחרי ששלומי הוכתר לאדם הרע בסיפור -
תגידו לי אתם מה בדיוק עשיתם כדי שלילדים שלכם יהיה בי"ס
או מתנ"ס או צהרון או גינה ציבורית או הגנה כשהם משחקים למטה
(בין גבעות החול לגבעות אשפת בניה).

הסודיות זה מה שמדאיג אתכם?
תשלחו מייל ותקבלו פירוט של הפגישה.

הדאגה העיקרית שלכם צריכה להיות שנחיה בשכונה שנראית כמו שכונה
עם מדרכות, תאורה, גידור, ירוק וכל מה שהובטח.

אם לא הצלחתם להבין את זה עד עכשיו -
זה לא יהיה בשנים הראשונות.
יהיה אתר בניה! וזהו!

אז שלומי מטריד אתכם?

תגובה:פגישה מ24-05 עם מקבלי ההחלטות בעיריה לגבי מתחם 80 15 שנים 11 חודשים ago #8179

• לילך ואבי
  • לילך ואבי's Avatar
באמת הגזמתם!!!!
יושבים בבית ומשמיצים אדם שעובד ימים ולילות (אני יועדת כי חלק מהימים והלילות גם אני נכחתי), פשוט לא יאומן!!!
המידע יעבור למי שזה מעניין אותו , ואם יש משהוא כזה שלא יתעצל וישלח מייל , זה הכל!
למה לשמיץ , למה להגזים...

תגובה:פגישה מ24-05 עם מקבלי ההחלטות בעיריה לגבי מתחם 80 15 שנים 11 חודשים ago #8180

• אורית
  • אורית's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
אני רק רוצה להודות למתנדבים שמשתדלים לקדם את אינטרסים המשותפים שיש לנו.
נושאים ששלומי מעלה הם רלוונטיים לכולם (60 ו80).

לכל המתמרדים כנראה אין מה לעשות, באמת!

תגובה:פגישה מ24-05 עם מקבלי ההחלטות בעיריה לגבי מתחם 80 15 שנים 11 חודשים ago #8189

• rambo
  • rambo's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
תוכן הפגישה פורסם בפוסט אחר על ידי תושב בודד שכנראה לא הוחתם על הצהרה לשמירת סודיות (-:

אין שם שום דבר שאמור להרגיז את תושבי מתחם 60 אז אני ממש לא מבין למה היה צורך בכל הסיפור כדי לפרסם את התוכן.

בכל מקרה, אני רוצה להודות למשתתפי הפורום שמתדבים לשפר את איכות החיים שלנו במתחם.
www.shatefot.com
שתף אותי - דילים לוהטים, קופונים וצרכנות
עריכה אחרונה: 15 שנים 11 חודשים ago על ידי rambo.

תגובה:פגישה מ24-05 עם מקבלי ההחלטות בעיריה לגבי מתחם 80 15 שנים 10 חודשים ago #8200

• מיכל
  • מיכל's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
  • פרוייקט VIEW השכונה הירוקה
שלום לכולם - תושבי מתחם 60 ו-80 לעתיד,

כמי שנכחה בפגישה המדוברת, ומי שעבדה בצמוד לשלומי ולילך, שטרחו יום וליל על מנת להביא את הדברים בצורה ראויה לשבח בפני נציגי העירייה, הריני מזכירה לכם כי לא מדובר במידע חסוי וסודי.

כל המעוניין יכול לפנות במייל ולקבל את המידע, שבין כה וכה כבר פורסם בפורום על ידי אחרים...

יתרה מכך, אין כל חובת הזדהות במייל, כי אם רק בקשה.

הסיבה לכך שלא רצינו לפרסם את כלל תוכן הפגישה לא נבעה מניגוד אינטרסים ו/או כל טענה משמיצה הזויה אחרת, כי אם רק במטרה ליצור ערוץ תקשורת אחיד ונוח לכלל המעוניינים, כמו גם שלא להעיק לעירייה עצמה סיכום פגישה ערוך מטעמנו.

פורום לטעמנו, הפתוח לכלל הציבור ובכללם גם מי שאינו מתעתד לגור בשכונה הירוקה, אינו יכול לענות על הצרכים האמיתיים של פנייה משותפת לנציגי העירייה בדרך קבועה ומסודרת.

ויובהר, אנו פועלים בשם מתחם 80 ולא 60, משום שאלה התאגדו ופנו אלינו, ואף נערכה פגישה עם חלקם, בעוד שממתחם 60 לא עלה דבר וחצי דבר בנושא.

זאת ועוד, מכך שאנו פנינו, לא עולה כל איסור ו/או הגבלה על כל אחד אחר מכל מתחם שלא יהא, לפנות אישית לעירייה ולקבל מענה, בין במייל, בטלפון או בפגישה, כפי שקורה מדי יום ביומו, ממה שנמסר לנו מהעירייה.

אנו רואים עצמנו כנציגי מי שפנה במייל וביקש להירשם ורק בשמו אנו מדברים.

מי שרוצה להשיג על כך - מוזמן לפנות בעצמו, להכין מצגות, לאסוף נתונים, להתחנן לפגישה, להגיע אליה ולטעון כדין וכו' וכו' וכו'.
כל שנותר לנו לעשות הוא לעמוד לרשות מי שמעוניין בכך ולא מי שלא.

כולנו כאן למטרה אחת, והיא הבטחת איכות חיינו בשכונה.

בהזדמנות זו, אני מבקשת להודות ללילך ושלומי על הרצינות וההשקעה ומקווה שנמשיך לעבוד יחד במטרה לקדם את פיתוח התשתיות המוקדם ככל האפשר - שהינו היעד הבא וכמובן שצ"פ ראויים לילדנו.

שיהיה המשך יום נעים
מיכל

תגובה:פגישה מ24-05 עם מקבלי ההחלטות בעיריה לגבי מת 15 שנים 10 חודשים ago #8206

• שלומי
  • שלומי's Avatar
מיכל ולילך
תודה

אני אמשיך בפעילות למרות כל ההערות שהיו בפוסטים האחרונים.

שלומי:)

תגובה:פגישה מ24-05 עם מקבלי ההחלטות בעיריה לגבי מתחם 80 15 שנים 10 חודשים ago #8207

• לילך ואבי
  • לילך ואבי's Avatar
ברור שתמשיך, לא ניתן לך שלא..:)
  • עמוד:
  • 1
  • 2