שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
מערכת החינוך וילדים
  • עמוד:
  • 1
  • 2

הנושא פגישה מ24-05 עם מקבלי ההחלטות בעיריה לגבי מתחם 80

פגישה מ24-05 עם מקבלי ההחלטות בעיריה לגבי מתחם 80 15 שנים 11 חודשים ago #8146

• שלומי
  • שלומי's Avatar
שלום לכולם
אתמול קיימנו פגישה עם פורום מקבלי ההחלטות בעיריית כפר סבא.
מצידה של העירייה נכחו:
מהנדס העיר, מנכ"ל החברה הכלכלית כפר סבא, מנהל מחלקת החינוך, אדריכל העיר והגזבר.
בישיבה נדונו ענייני חינוך ותשתית במתחם .
תוצאות הפגישה נשלחו למי שנרשם במייל של מתחם 80.
הכתובת:
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

שלומי
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:פגישה מ24-05 עם מקבלי ההחלטות בעיריה לגבי מתחם 80 15 שנים 11 חודשים ago #8147

• eyal
  • eyal's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • שכטמן
שלומי כתב:
שלום לכולם
אתמול קיימנו פגישה עם פורום מקבלי ההחלטות בעיריית כפר סבא.
מצידה של העירייה נכחו:
מהנדס העיר, מנכ"ל החברה הכלכלית כפר סבא, מנהל מחלקת החינוך, אדריכל העיר והגזבר.
בישיבה נדונו ענייני חינוך ותשתית במתחם .
תוצאות הפגישה נשלחו למי שנרשם במייל של מתחם 80.
הכתובת:
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

שלומי
למה שלא תפרסם את זה בפורום? אני ממתחם 60 ורוצה לדעת מה נאמר בפגישה. כמו כן אני סמוך ובטוח שכל החברים של מתחם 60 רוצים לדעת מה היה בפגישה.

תגובה:פגישה מ24-05 עם מקבלי ההחלטות בעיריה לגבי מתחם 80 15 שנים 11 חודשים ago #8148

• rambo
  • rambo's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
מה זה מועדון חברים אקסקלוסיבי? מידע לחברים בלבד? שלא תתחיל לגבות תשלום חברות חודשי.
www.shatefot.com
שתף אותי - דילים לוהטים, קופונים וצרכנות
עריכה אחרונה: 15 שנים 11 חודשים ago על ידי rambo.

תגובה:פגישה מ24-05 עם מקבלי ההחלטות בעיריה לגבי מתחם 80 15 שנים 11 חודשים ago #8156

• Chen
  • Chen's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
חברים , הגזמתם , אתם טורחים ונפגשים עם מקבלי החלטות , אתם טורחים לכתוב פה שנערכה פגישה ומגבילים את המידע רק למי שרשום במיילים שלכם ?

תגובה:פגישה מ24-05 עם מקבלי ההחלטות בעיריה לגבי מתחם 80 15 שנים 11 חודשים ago #8160

• שלומי
  • שלומי's Avatar
אתה במתחם 60 נכון?
לא דיברנו עליכם

תגובה:פגישה מ24-05 עם מקבלי ההחלטות בעיריה לגבי מתחם 80 15 שנים 11 חודשים ago #8161

• הברפלד
  • הברפלד's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
  • בוני התיכון
:woohoo:

תגובה:פגישה מ24-05 עם מקבלי ההחלטות בעיריה לגבי מתחם 80 15 שנים 11 חודשים ago #8162

• ענבל
  • ענבל's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
  • ינוב בניין C
לא דיברתם עלינו?
לא ביקשתם שבית הספר הראשון יהיה אצלכם ולא אצלנו כמו שציינת לא פעם שאתה מתכוון לבקש?
יש פה מעיין הרגשה שאתם מקימים איזו מאפיה של מתחם 80 כנגד מתחם 60 במקום לפעול ביחד למען אינטרסים משותפים.
אז אל תתחיל להצטדק, לא אכפת לך מטובת הכלל אלא רק מטובתך שלך.

תגובה:פגישה מ24-05 עם מקבלי ההחלטות בעיריה לגבי מתחם 80 15 שנים 11 חודשים ago #8164

• Chen
  • Chen's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
יצא המרצע מן השק.....
זה הסיפור..... לכן אתם לא משתפים בו את כל הפורום אלא רק את חברי הרשימה האקסלוסיבית שלכם ...

במקום לאחד כוחות אתם מפצלים אותם
שיהיה לכם בהצלחה

נ.ב
לא כולם מחממים מקלדות - אל תשכחו את זה....;)

תגובה:פגישה מ24-05 עם מקבלי ההחלטות בעיריה לגבי מתחם 80 15 שנים 11 חודשים ago #8166

• לאה
  • לאה's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו שלב א' בנין 1
לפי דעתי אתם לא פועלים נכון, מצד אחד אתם רוצים שנתאחד ושנהיה שכונה אחת מאוחדת אשר נפעל למען אינטרסים משוטפים ומצד שני אתם מגבילים את המידע רק לשכונה אחת. אל תשכחו שבפגישת הועד שהיתה למתחם 60 רציתם גם להשתתף.

תגובה:פגישה מ24-05 עם מקבלי ההחלטות בעיריה לגבי מתחם 80 15 שנים 11 חודשים ago #8167

לא קצת נסחפנו?
אני מאוד מסכימה עם זה שיש צורך בעבודה משותפת של שני המתחמים - אבל אני בטוחה ששלומי לא התכוון לייצר מאפיה או לנסות לבצע מהלך סמוי שתושבי מתחם 60 לא יידעו ממנו...

תגובה:פגישה מ24-05 עם מקבלי ההחלטות בעיריה לגבי מתחם 80 15 שנים 11 חודשים ago #8168

• לאה
  • לאה's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו שלב א' בנין 1
זה מה שהוא השיג.

תגובה:פגישה מ24-05 עם מקבלי ההחלטות בעיריה לגבי מתחם 80 15 שנים 11 חודשים ago #8169

אי אפשר להתעלם מזה שיש לעיתים אינטרסים מנוגדים בין שני המתחמים ואפילו בתוך המתחמים. שמעתי למשל על תושבים מ-60 שבכלל לא רוצים שיוקם בי"ס יסודי ב-60 ומעדיפים להמשיך ולשלוח לסורקיס, לעומת תושבים ב-60 שכן רוצים שיוקם בי"ס ב-60, או ב-80, וכדומה. יש לעבוד ביחד על כל מה שאפשר אבל גם להיות ריאליים.
  • עמוד:
  • 1
  • 2