שלום לשכנים בשכונת הזמר העברי,
כמו שחלקכם יודעים, בשכונה הזמר העברי (הידועה גם כתב"ע 60), על פי מקורות מהעירייה, יפתחו בשנה"ל הבאה שני גני ילדים:
1. גן ילדים אחד לשנתון טרום חובה שיהיה גן עד שעה 17:00 כחלק מפיילוט להארכת שעת הגן מ- 16:00 ל- 17:00 (עניין שהרבה הורים, ואני מביניהם, דרשו)
2. וגן חובה קצר עד שעה 13:30
אני אישית רשמתי את שני ילדיי לגן חובה יול"א לשנה הבאה בתקווה ואמונה, שיהיה מספיק ביקוש לגן כזה בשכונה ושאכן גן כזה יפתח. לדאבוני נאמר לי שלא הייתה דרישה מספקת לגן חובה יול"א והיות והעירייה לא מחויבת לגן חובה יול"א אז גן כזה לא נפתח בשכונה. מי שביקש גן חובה יול"א שובץ לגן ברחוב הרצפלד 8 שבשנה הבאה יהיה גן חובה יול"א אשר ישרת גם את התושבים בשכונת הזמר העברי.
אני מאוד מאוכזב מהסידור הזה ומכך שהגן לילדים שלי לא יהיה בשכונה.
אני יודע על עוד 2 אנשים לפחות שגם הם ביקשו גן חובה יול"א ושובצו לגן בהרצפלד – מחוץ לשכונה.
שימו לב, על מנת שאפשר יהיה באמת לשנות, אני צריך לבוא עם שמות ומספרים. אז אנא מי מכם שרוצה, נא לשלוח לי את שם הילד עצמו.
אני חושב שאולי יש עוד אנשים כמוני, שרוצים גן חובה יול"א בשכונה, ואולי יש אנשים שלא חשבו שהעירייה תפתח גן כזה, ואז, למרות שהם רוצים גן יול"א, הם ביקשו גן חובה קצר כדי לא להיות משובצים ליול"א מחוץ לשכונה – מה שבדיוק קרה.
הייתי רוצה לדעת:
1. כמה אנשים בשכונה ביקשו גן חובה יול"א, ושובצו לגן ברחוב הרצפלד
2. כמה אנשים, מתוך אלו, ששובצו לגן החובה הקצר שיפתח בשכונה, יעדיפו שהגן יהיה בעצם גן יול"א
אני לא מנסה לפגוע באף אחד או לחתור תחת אף אחד. אני הייתי רוצה שכולם יצאו מרוצים. לדעתי אם יש ביקוש מספיק לגן יול"א אולי אפשר לפתוח עוד גן יול"א נוסף. הייתי רוצה לאסוף כמה שיותר שמות כדי שיהיה לי מומנטום מספיק לבוא עם דרישות כאלו לגורמים הרלוונטיים בעירייה.
אם אתם הייתם רוצים גן חובה יול"א בשכונה אשמח אם תעזרו לי. אפשר להגיב בפורום, אפשר גם לשלוח לי מייל: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.