שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
מערכת החינוך וילדים
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3

הנושא גן חובה יול"א בשכונת הזמר העברי

גן חובה יול"א בשכונת הזמר העברי 15 שנים 11 חודשים ago #8079

• איל
  • איל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו א'
שלום לשכנים בשכונת הזמר העברי,
כמו שחלקכם יודעים, בשכונה הזמר העברי (הידועה גם כתב"ע 60), על פי מקורות מהעירייה, יפתחו בשנה"ל הבאה שני גני ילדים:
1. גן ילדים אחד לשנתון טרום חובה שיהיה גן עד שעה 17:00 כחלק מפיילוט להארכת שעת הגן מ- 16:00 ל- 17:00 (עניין שהרבה הורים, ואני מביניהם, דרשו)
2. וגן חובה קצר עד שעה 13:30

אני אישית רשמתי את שני ילדיי לגן חובה יול"א לשנה הבאה בתקווה ואמונה, שיהיה מספיק ביקוש לגן כזה בשכונה ושאכן גן כזה יפתח. לדאבוני נאמר לי שלא הייתה דרישה מספקת לגן חובה יול"א והיות והעירייה לא מחויבת לגן חובה יול"א אז גן כזה לא נפתח בשכונה. מי שביקש גן חובה יול"א שובץ לגן ברחוב הרצפלד 8 שבשנה הבאה יהיה גן חובה יול"א אשר ישרת גם את התושבים בשכונת הזמר העברי.
אני מאוד מאוכזב מהסידור הזה ומכך שהגן לילדים שלי לא יהיה בשכונה.
אני יודע על עוד 2 אנשים לפחות שגם הם ביקשו גן חובה יול"א ושובצו לגן בהרצפלד – מחוץ לשכונה.

שימו לב, על מנת שאפשר יהיה באמת לשנות, אני צריך לבוא עם שמות ומספרים. אז אנא מי מכם שרוצה, נא לשלוח לי את שם הילד עצמו.

אני חושב שאולי יש עוד אנשים כמוני, שרוצים גן חובה יול"א בשכונה, ואולי יש אנשים שלא חשבו שהעירייה תפתח גן כזה, ואז, למרות שהם רוצים גן יול"א, הם ביקשו גן חובה קצר כדי לא להיות משובצים ליול"א מחוץ לשכונה – מה שבדיוק קרה.

הייתי רוצה לדעת:
1. כמה אנשים בשכונה ביקשו גן חובה יול"א, ושובצו לגן ברחוב הרצפלד
2. כמה אנשים, מתוך אלו, ששובצו לגן החובה הקצר שיפתח בשכונה, יעדיפו שהגן יהיה בעצם גן יול"א

אני לא מנסה לפגוע באף אחד או לחתור תחת אף אחד. אני הייתי רוצה שכולם יצאו מרוצים. לדעתי אם יש ביקוש מספיק לגן יול"א אולי אפשר לפתוח עוד גן יול"א נוסף. הייתי רוצה לאסוף כמה שיותר שמות כדי שיהיה לי מומנטום מספיק לבוא עם דרישות כאלו לגורמים הרלוונטיים בעירייה.

אם אתם הייתם רוצים גן חובה יול"א בשכונה אשמח אם תעזרו לי. אפשר להגיב בפורום, אפשר גם לשלוח לי מייל: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:גן חובה יול"א בשכונת הזמר העברי 15 שנים 11 חודשים ago #8183

• איל
  • איל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו א'
הקפצה -
מה, נושא כזה חשוב, ואף אחד לא מגיב?
אף אחד לא רשם / לא רוצה גן חובה יולא בשכונה שלנו?

תגובה:גן חובה יול"א בשכונת הזמר העברי 15 שנים 11 חודשים ago #8190

• Chen
  • Chen's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
נושא בהחלט חשוב , אך כנראה שאין מספיק ילדים בגיל חובה..

תגובה:גן חובה יול"א בשכונת הזמר העברי 15 שנים 11 חודשים ago #8191

• מירב ופבלו
  • מירב ופבלו's Avatar
הי,
לנו יש ילד בגיל של גן חובה, נרשמנו בעיקרון לגן קצר אבל נשמח אם יפתח גן יול"א בשכונה.

הבן שלנו הוא יליד פברואר 2006

מקווה שתצליח להזיז משהו בעירייה, מהשיחה שהייתה לי עם מחלקת החינוך לא נראה שיש על מה לדבר.

מירב

תגובה:גן חובה יול 15 שנים 11 חודשים ago #8194

• orit
  • orit's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
אנחנו מעוניינים בגן טרום חובה - חובה (דו-שנתי) יול"א בספטמבר הקרוב (עד 17:00).

נשמח אם העיריה תחליט לפתוח גן נוסף במתכונת הזו לאור עודף הביקוש לגן שעתיד להיפתח השנה.

תגובה:גן חובה יול"א בשכונת הזמר העברי 15 שנים 10 חודשים ago #8204

• איל
  • איל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו א'
מירב ופבלו ואורית:

מירב ופבלו,
אם אתם הייתם רוצים גן יולא (או לא מפריע לכם שהגן הקצר יהיה יולא) אז למה נרשמתם לגן קצר מלכתחילה? למה לא ביקשתם רישום לגן חובה יולא?

אורית,
את אומרת שתשמחי לגן ט. חובה-חובה יולא לשנה הבאה. לאיזה גן נרשמת? מה ביקשת ברישום?

תגובה:גן חובה יול"א בשכונת הזמר העברי 15 שנים 10 חודשים ago #8205

• מירב ופבלו
  • מירב ופבלו's Avatar
הי איל,
לא נרשמנו לגן יול"א כי ידעו להגיד לי ברישום מה הסיכוי שאכן יפתח גן כזה בשכונה ולכן העדפתי להירשם לגן קצר שקיבלתי עליו המלצות.
אבל עכשיו כאשר כבר ידוע שיש מספיק ילדים בגיל זה ויפתח גן בשכונה, מאד כדאי שזה יהיה גן יול"א.

מירב

תגובה:גן חובה יול"א בשכונת הזמר העברי 15 שנים 10 חודשים ago #8225

• דורית
  • דורית's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • שבירו - בניין 7
הי,
אנחנו , מאותם שיקולים של מירב, נרשמנו לגן מומלץ קצר בסביוני הכפר.
בתנו ילידת מאי 2006 (היום בדיוק יום הולדת :) ) ורצינו גן טרום חובה-חובה יול"א עד 17:00. מכיוון שלא היה כזה בשכונה ובטח לא יול"א עד 17:00 נרשמנו לגן קצר + צהרון פרטי.
ברור שמעוניינים בגן טרום חובה - חובה (דו-שנתי) יול"א בספטמבר הקרוב (עד 17:00).

דורית ושלומי

תגובה:גן חובה יול"א בשכונת הזמר העברי 15 שנים 10 חודשים ago #8231

• ענבל
  • ענבל's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
  • ינוב בניין C
אנחנו גם נהיה בגן סביון בשנה הבאה, והאמת שיצא לנו טוב כי זה צמוד לבית שלנו היום (עוברים רק בסוף שנה"ל הבאה).

כמה הבהרות לגבי דברים שכתבתם פה-
גם אם יהפכו את גן החובה בשכונה ליול"א, רוב הסיכויים שהוא יהיה עד 4 כי בפיילוט של גנים עד 5 משתתפים רק 4 גנים בכפר סבא ולא יוסיפו עוד גנים.

אין כזה דבר גן דו שנתי. יש גן חובה ויש גן טרום חובה. לגן חובה יכנסו בשנה הקרובה ילדי שנתון 2005 וחלק מילדי שנתון 2006. בכל מקרה, לפי ההגדרה, לא מכניסים לגן חובה ילדים קטנים מארבע וחצי.

אם אתם רוצים לשנות את ההרשמה מגן רגיל לגן יול"א כדאי שתפנו לעירייה בהקדם כי השיבוצים לגני יול"א נשלחו כבר ובקרוב ישלחו גם השיבוצים לגנים הרגילים ואחרי זה כבר יהיה מאוחר מדי לשנות משהו...

תגובה:גן חובה יול"א בשכונת הזמר העברי 15 שנים 10 חודשים ago #8233

• יריב
  • יריב's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • הזמר העברי
ענבל מוזר מה שאת אומרת
היום ביתי הקטנה נמצאת בגן דו שנתי יול"א
טרום חובה-חובה
ואנו תושבי כפר-סבא
שימרו על רוכבי האופניים

תגובה:גן חובה יול"א בשכונת הזמר העברי 15 שנים 10 חודשים ago #8234

• ענבל
  • ענבל's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
  • ינוב בניין C
כנראה שלא הסברתי את עצמי טוב. הגן הוא בהגדרה לגילאי טרום-חובה וחובה, אבל לא יכניסו לגן כזה ילדים קטנים מארבע וחצי, ככה שילידי מרץ 2006 והלאה פחות או יותר, יצטרכו ללכת לטרום חובה בשנה הקרובה ולחובה בשנה הבאה.
אלא אם כן אתה מתכוון לגן שהיה השנה טרום חובה ועקב ביקוש גדול הפך להיות חובה בשנה הבאה. אבל זה לא משהו שמוגדר מראש ושהעירייה מתחייבת אליו.

תגובה:גן חובה יול"א בשכונת הזמר העברי 15 שנים 10 חודשים ago #8239

• יריב
  • יריב's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • הזמר העברי
כמו שאמרתי הגן מלחתחילה היה תרום חובה - חובה
ברור שבשיבוץ הולכים מהילד הגול ביותר לצעיר ביותר לפי מספר המקומות
כך היה גם עם ביתי הגדולה
הגן מכיל בתוכו את שתי הקבוצות
חוסך מעבר בין גנים כל שנה