הילה - אל תצאי בכאלה הצהרות נחרצות.
לכל המתלבטים:
לדעתי ככל שיהיו יותר נרשמים לגן יול"א כך יעלה הביקוש ולא תהיה ברירה לעירייה אלא למצוא פתרון שיבוא על ידי פתיחת גן יול"א נוסף בקרבת מקום.
אני רשמתי את שני ילדי לגן חובה יול"א ובתקווה שיפתח גן חובה יולא קרוב יותר מהקיים. - אני אופטימי.
שימו לב מה נאמר בפגישה של נציגי העירייה עם הדיירים:
"
בתחום החינוך ציין מהנדס העיר כי קיימת תוכנית להקים שני גני ילדים במתחם 60 ושני גני ילדים במתחם 80 לקראת ספטמבר 2010, בהתאם לביקושים"
הכל בהתאם לביקושים. וזה רק מחזק את הטענה שלי שאם נבקש - אולי נקבל. אם לא נבקש בטוח שלא נקבל. לכן מה שחשוב זה להירשם לגני יולא - היות ויש הרבה ילדים, יש סיכוי גדול שנקבל גן יולא בשכונה החדשה.
הנה הלינק המלא:
www.green-kfarsaba.co.il/news/106-tashtit.html
בכל מקרה מה שאני חושב שצריך לעשות זה כדלקמן:1. להרשם לגן חובה יול"א בטפסי ההרשמה. רק ביקוש על פי טפסי ההרשמה יגרום לפתיחת גן נוסף. לדעתי השיקולים נלקחים רק מתוך טפסי ההרשמה עצמם ולא משום דבר אחר. לאחר סיום ההרשמה בודקים הכל ורק אז מבינים איזה ביקוש יש לעומת ההיצע. חשוב לבקש בטפסי ההרשמה גן יול"א.
2. להוסיף את שמכם לעצומה בלינק הבא:
www.atzuma.co.il/yula/1000/ - להזיק זה לא יכול
3. ניתן לשלוח מכתבים לעיריה באי-מייל, פקס או דואר עם בקשה לפתיחת גן יול"א בקרבת השכונה הירוקה – אבל לא להחליף את המכתבים לעירייה ברישום עצמו – זאת אומרת להירשם לגן יול"א.