שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
מערכת החינוך וילדים
  • עמוד:
  • 1
  • 2

הנושא איך ניתן לפתוח גן יול"א באיזור השכונה הירוקה

איך ניתן לפתוח גן יול"א באיזור השכונה הירוקה 16 שנים 4 חודשים ago #5476

• איל
  • איל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו א'
שלום לכולם.
הרבה נאמר ונכתב על הגנים בכפ"ס ועל כך שאין גני יול"א בקרבת (הליכה) השכונה הירוקה. לי אישית יש שני ילדים שיעלו לגן חובה בשנה"ל תשע"א (השנה הבאה) וגם אני רוצה גן חובה יול"א במרחק הליכה (קנינו ב'אקו' שלב א').

אני שלחתי מכתב היום (19.1.10) לאנשים הבאים בעיריה במטרה לגרום להם להבין את הצורך בגן חובה יול"א במרחק הליכה מהשכונה החדשה. קיבלתי תשובה ממזכירת ראש העיר והיא אמרה לי שאני אקבל תשובה מאגף החינוך (ניתן לראות את המכתב שלי מצורף כאן):

ראש העיר
מנהל אגף החינוך
מחלקת גני ילדים
אגף החינוך
מנהלת מחלקת גני ילדים

בכל מקרה מה שאני חושב שצריך לעשות זה כדלקמן:
1. להרשם לגן חובה יול"א בטפסי ההרשמה. רק ביקוש על פי טפסי ההרשמה יגרום לפתיחת גן נוסף. לדעתי השיקולים נלקחים רק מתוך טפסי ההרשמה עצמם ולא משום דבר אחר. לאחר סיום ההרשמה בודקים הכל ורק אז מבינים איזה ביקוש יש לעומת ההיצע. חשוב לבקש בטפסי ההרשמה גן יול"א.
2. להוסיף את שמכם לעצומה בלינק הבא: www.atzuma.co.il/yula/1000/ - להזיק זה לא יכול
3. ניתן לשלוח מכתבים לעיריה באי-מייל, פקס או דואר עם בקשה לפתיחת גן יול"א בקרבת השכונה הירוקה – אבל לא להחליף את המכתבים לעירייה ברישום עצמו – זאת אומרת להירשם לגן יול"א.

לדעתי ככל שיהיו יותר נרשמים לגן יול"א כך יעלה הביקוש ולא תהיה ברירה לעירייה אלא למצוא פתרון שיבוא על ידי פתיחת גן יול"א נוסף בקרבת מקום.

Attachment __________________________.doc not found

קבצים מצורפים:
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:איך ניתן לפתוח גן יול"א באיזור השכונה הירוקה 16 שנים 4 חודשים ago #5481

• orit
  • orit's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
כל הכבוד !!

נקווה שתימצא אוזן קשבת וגן פתוח :)

תגובה:איך ניתן לפתוח גן יול"א באיזור השכונה הירוקה 16 שנים 4 חודשים ago #5483

• הילה
  • הילה's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • אקו בניין 4
מצטרפת לתקוות..
קצת חוששת לרשום גן יולא במרכז העיר, שכן ממש לא מתאים לי להסתכן בשיבוץ שם...
יש המלצות לגבי גן יול"א לטרום טרום?
יש לנו גם קושי עם שעת הסיום ביולא- שעה ארבע מוקדמת לנו, הייתי שמחה אם היתה מסגרת עד ארבע וחצי.
מסיכום הפגישה עם נציגי העירייה שפרסם גיא אני מבינה שאמורים לפתוח גנים לשנה הקרובה, כדאי לבדוק האם גם מחלקת הגנים מכירה בכך :P ואיזה גנים אלה אמורים להיות, רגילים או יולא.

תגובה:איך ניתן לפתוח גן יול 16 שנים 4 חודשים ago #5491

• Idit
  • Idit's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • אקו 7 (שלב ב')
המכתב שאני שלחתי טרם נענה.

תגובה:איך ניתן לפתוח גן יול 16 שנים 4 חודשים ago #5492

• orit
  • orit's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
גם המייל שלי טרם נענה - אבל הוא נשלח רק אתמול :)

תגובה:איך ניתן לפתוח גן יול"א באיזור השכונה הירוקה 16 שנים 4 חודשים ago #5507

• איל
  • איל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו א'
הי הילה,
אני רואה שגם אתם רכשתם בבניין 4. איזה דירה? אנחנו בדירה 4 וכמו שאמרתי יש לנו תאומים שעולים לגן חובה בשנה הבאה.

תגובה:איך ניתן לפתוח גן יול"א באיזור השכונה הירוקה 16 שנים 4 חודשים ago #5515

• הילה
  • הילה's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • אקו בניין 4
הי אייל,
אריק ואני בדירה 10, נעים להכיר :)
גם לנו בן שמיועד לגן חובה, טוב שיש שכנים באותו גיל, ואולי יהיו באותו גן..
יש לנו גם בן קטן יותר שמיועד לטרום טרום.
האם החלטתם לרשום ליול"א בדב הוז?
אני ממש מתלבטת מה לעשות, הייתי רוצה שהבנים יהיו בגנים קרובים יחסית, והכי קרוב לבית. גם שעת הסיום בעייתית מבחינתי וזה אומר שאני לא אוכל להוציא את הילדים מהגן, מה שאין לי בעיה אם זה ארבע וחצי. אני אנסה גם לבדוק בעירייה אם הם אכן מתכוונים לפתוח גנים בשכונה ואיזה גנים אלה יהיו.מה שבטוח אם יהיו גנים בשכונה, אני אעדיף שיהיו שם, לא משנה אם זה יול"א או רגיל.
(אני עדיין בהלם מכך שאין צהרונים מסודרים בגנים הרגילים,ובהלם קטן יותר מכך שאין ארוחות בוקר מסודרות של הגן, ושכל ילד צריך להביא מהבית... חשבתי שלפני כיתה א' אני לא אצטרך לעמול בהכנת כריכים בבוקר :P )

תגובה:איך ניתן לפתוח גן יול"א באיזור השכונה הירוקה 16 שנים 4 חודשים ago #5535

• orit
  • orit's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
בענין היול"א, גם לנו יול"א עד 16:00 בעייתי, נצטרך עד 16:30 .

תגובה:איך ניתן לפתוח גן יול"א באיזור השכונה הירוקה 16 שנים 4 חודשים ago #5537

• איל
  • איל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו א'
הי הילה. אכן נעים להכיר.
אנחנו (אשתי עינב, ואני) החלטנו לרשום לגן נורית. אני מסכים ששעה 16:00 היא בעייתית אבל אנחנו פשוט נחלוק בימים ונשלים שעות בעבודה בימים אחרים. בכל מקרה אני מלא תקווה ודי אופטימי שלנוכח הביקוש הרב לגן חובה יולא, העירייה תפתח או תסב גן נוסף לידנו לגן יולא, כך שבסופו של דבר נוכל כן לרשום את הילדים ליולא קרוב יותר לבית. אגב הנסיעה לגן נורית היא לא כזו ארוכה....בסה"כ משהו כמו 10 דקות.
לא משנה מה יגידו לך בעירייה היום. הם יוכלו, לדעתי, להחליט רק על סמך הביקוש בהרשמה עצמה. לכן אנחנו קצת במלכוד.

בכל מקרה אשתי ואני החלטנו שעדיף שאנחנו נוציא אותם ב 16:00 מאשר לרשום לגן קצר ואז להעביר אותם ברכב הסעות לצהרון פרטי. אנחנו לא רוצים שמישהו יסיע אותם, גם אם זו נסיעה קצרה. נשמע לי לא סימפטי.

בקשר לכריכים- זה כך בכל מקום בגן עירייה או מועצה.
דרך אגב, יש לי בת דודה שגרה בכפס והיא אמרה לי שלגן נורית יש המלצות והוא אמור להיות גן טוב.

הכל מקרה, אני מקווה שלא יהיה לכם יותר מדי קשה להחליט....:) וכנראה שניפגש מתישהו בעתיד...

תגובה:איך ניתן לפתוח גן יול"א באיזור השכונה הירוקה 16 שנים 4 חודשים ago #5546

• איל
  • איל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו א'
שימו לב ללינק הזה: www.green-kfarsaba.co.il/news/106-tashtit.html
כתוב שם:
"בתחום החינוך ציין מהנדס העיר כי קיימת תוכנית להקים שני גני ילדים במתחם 60 ושני גני ילדים במתחם 80 לקראת ספטמבר 2010, בהתאם לביקושים"

הכל בהתאם לביקושים - לכן הדבר הכי חשוב זה לרשום את מה שרוצים. רק ביקוש גבוה יאפשר לנו לקבל את מה שאנחנו רוצים.

להרשם לגן חובה יולא.

תגובה:איך ניתן לפתוח גן יול 16 שנים 4 חודשים ago #5552

לגבי ארוחת בוקר בגן- זה לא כך בכל מקום. בהוד השרון משלמים הזנה (60 ש"ח בחודש לילד, חלק מהתשלום לוועד) ובגן מתארגנת ארוחת בוקר של ירקות, ביצה, כריכים וכו'.
עריכה אחרונה: 16 שנים 4 חודשים ago על ידי שי ואפרת שחר.

תגובה:איך ניתן לפתוח גן יול"א באיזור השכונה הירוקה 16 שנים 4 חודשים ago #5556

• אביטל
  • אביטל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • THE GARDEN בניין 12
שלום, שני ילדי בגני יול"א בכפר סבא. על פי שידוע לי קיימת החלטה של העירייה לא לאפשר הזנה בגני יול"א, גם לא כזו שמאורגנת ע"י ההורים מול מכולת שכונתית.
  • עמוד:
  • 1
  • 2