שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
מערכת החינוך וילדים

הנושא גן יול"א באיזור סביוני הכפר/שיכון ותיקים/הירוקה

תגובה:גן יול 16 שנים 3 חודשים ago #5384

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
guy-sh כתב:
את יכולה לפתוח הודעה בפורום ולבקש ממי שמעוניין בגן יול"א בספטמבר 2010 שיצרף את שמו...
האנשים ממילא נמצאים כבר בפורום.
גיא

היתרון של העצומה הוא שרואים את הרשימה מול העיניים.
בנוסף (זה אני מקווה אך לא יודע - היליטל תגיד) למי שהקים את העצומה יש גם את האי-מייל של כל מי שחתם ויכול ליצור רשימת תפוצה.
זה דברים שהפורום פחות תומך בהם טכנית. אבל אפשר גם וגם.
www.atzuma.co.il/yula/
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:גן יול"א באיזור סביוני הכפר/שיכון ותיקים/הירוקה 16 שנים 3 חודשים ago #5386

• היליטל
  • היליטל's Avatar
אכן אפשר להפיק קובץ אקסל עם המיילים של מי שחתם.

נראה לי שכדאי שננסה לפעול גם להארכת שעות הפעילות של הגנים לשעה 16.30, כמו בערים השכנות.

תגובה:גן יול"א באיזור סביוני הכפר/שיכון ותיקים/הירוקה 16 שנים 3 חודשים ago #5387

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
אני בעד, השאלה כמה העיריה תשתף פעולה.
הקליקו על העצומה כדי שהיא תקודם בגוגל.
מי שמחפש "גני יול"א כפר סבא" בלי שמכיר את הפורום כבר רואה את זה בעמוד הראשון למטה.
www.atzuma.co.il/yula/
עריכה אחרונה: 16 שנים 3 חודשים ago על ידי אריק.

תגובה:גן יול"א באיזור סביוני הכפר/שיכון ותיקים/הירוקה 16 שנים 3 חודשים ago #5388

• הילה
  • הילה's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • אקו בניין 4
בערים אחרות יש צהרונים בגנים שמופעלים עד ארבע וחצי. גני היול"א למיטב ידיעתי הם עד שעה ארבע גם בערים אחרות.

לגבי ההרשמה לגן יול"א הקרוב לאיזור מגורנו, קצת מפחיד אותי, מאחר והגנים באמת רחוקים, ואם לא יהיו מספיק ילדים לפתיחת גן, לא יכולה לקחת הסיכון שילדי ישובצו בגנים רחוקים. מעדיפה לבקש גנים רגילים קרובים יותר ולחפש צהרון אם אין ברירה.

תגובה:גן יול"א באיזור סביוני הכפר/שיכון ותיקים/הירוקה 16 שנים 3 חודשים ago #5389

• הילה
  • הילה's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • אקו בניין 4
ולגבי העצומה, כדאי לרשום בכמה ילדים מדובר ולאיזה שכבת גיל, כי הרי מה שחשוב הוא מספר הילדים לפתיחת גן ולא מספר המשפחות.

תגובה:גן יול 16 שנים 3 חודשים ago #5390

• היליטל
  • היליטל's Avatar
לכן חשוב שנפעל כמה שיותר מהר בענין, ברור שבכל מקרה נרשום לגן יול"א.
מדהים איך הצהרונים הפרטיים בעיר משגשגים, לא נראה לי שיש עוד עיר כזאת.
לעניות דעתי,המצב הנ"ל לא תקין. העיריה, כמו עיריות אחרות, צריכה לספק לנו שירות שיתאים לצרכי רוב תושביה, אם השעה 16.00 היא שעה מוקדמת לשעת סיום הגן אז עליה לעזור לנו בנושא (או לפתור את בעית הפקקים...)

תגובה:גן יול"א באיזור סביוני הכפר/שיכון ותיקים/הירוקה 16 שנים 3 חודשים ago #5391

• היליטל
  • היליטל's Avatar
לידיעתכם מצ"ב שעות סיום של צהרונים בגני ילדים בערים נבחרות-
נתניה 16.30
קרית אונו 16.30
פתח תקוה 16.30
מתן(אני יודעת שזאת לא עיר) 16.30
נס ציונה 17.00
רעננה 16.30
הוד השרון 17.00
רמת גן 16.30
הרצליה 16.30

תגובה:גן יול"א באיזור סביוני הכפר/שיכון ותיקים/הירוקה 16 שנים 3 חודשים ago #5392

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
כן אבל אלה לא גני יול"א.
מדובר על צהרונים שמופעלים בתוך הגנים על ידי מפעילים חיצוניים שאושרו על ידי העיריה.
כפי שהבנתי בכ"ס אין דבר כזה, וגני היול"א ממשיכים לפעול עד שעה 16:00 על ידי חלק מצוות הגן.
הפתרון היחידי בכ"ס למסגרת שנמשכת אחרי שעה 16:00 זה צהרון פרטי (או לגילאים הצעירים יותר גן פרטי).

תגובה:גן יול"א באיזור סביוני הכפר/שיכון ותיקים/הירוקה 16 שנים 3 חודשים ago #5394

• מאיה הירוקה
  • מאיה הירוקה's Avatar
היליטל , אני מוכנה לעזור בלה"ריץ" את העניין מול העירייה.
תוכלי ליצור איתי קשר This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

תגובה:גן יול 16 שנים 3 חודשים ago #5395

• היליטל
  • היליטל's Avatar
תראה, לי, כתושבת או כאמא, לא משנה למה. רק שתדע שהבנתי שהסייעות ביול"א בעיר כן עובדות עד 16.30 אבל מכיוון שאין ביטוח לילדים אז הם מסיימים ב-16.00 (קצת הזוי). העיריה, אם הבנתי נכון, צריכה להגיע לאיזשהו הסדר עם גננות היול"א. קרוב לוודאי שזה יעלה לנו קצת יותר אבל ללא ספק עדין ישתלם כלכלית. הרעיון של הסעות לצהרון פרטי לילדים בני 4 או 5 לא הכי סימפטי ובטוח עולה יותר. גן פרטי עולה כ-600-1000 יותר לחודש.

תגובה:גן יול 16 שנים 3 חודשים ago #5396

• Idit
  • Idit's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • אקו 7 (שלב ב')
אני אישית לא אתן לילדה שלי לנסוע בהסעות לצהרון, גם אם זה יצריך אותי למצוא מישהו שיוציא אותה מהגן כל יום.

אף אחד מהגנים האלה לא קרוב לשכונה? שמות הרחובות לא אומרים לי כלום.

www.kfar-saba.muni.il/?CategoryID=877&ArticleID=865

תגובה:גן יול 16 שנים 3 חודשים ago #5397

• היליטל
  • היליטל's Avatar
הכי קרובים נמצאים מעברו השני של רחוב טשרניחובסקי. קצת מאבד מהפואנטה לגור בשכונה שאחד היתרונות שלה הוא היציאה המהירה בבוקר מהעיר ולעמוד בבוקר בפקקי העיר בשביל להכניס את הילד לגן.