שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
מערכת החינוך וילדים

הנושא היכרות ילדים שילכו לגני ילדים או בית ספר ב-2010

תגובה:היכרות ילדים שילכו לגני ילדים או בית ספר ב-2010 16 שנים 6 חודשים ago #3943

• אורית
  • אורית's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
חברה שלי גרה בהוד השרון בשכונה שלכם (אני מאמינה :)). אני שמעתי ממנה איזה צרות יש עם ההסעות האלה.... :dry: יש לה ילד בכיתה ד' וא'. ד' זה כבר בסדר, אבל א' זה הרבה בלגן!!!!

אתה בדקת שמרחק לבית ספר סורקיס מחייב עירייה לספק לנו הסעות?
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:היכרות ילדים שילכו לגני ילדים או בית ספר ב-2010 16 שנים 6 חודשים ago #3945

כיתה א' כנראה גם אני לא אתן לילד ליסוע בהסעות (אבל גם לא הייתי נותן לו ללכת ברגל אם ביה"ס היה קרוב יותר). שמעתי על מספר סיפורים לא נעימים על ההסעות אבל גם על הרבה חוויות טובות. כמו בכל דבר, אני מניח (כמו קניאל :-)).
לא בדקתי עם העירייה, רק הנחתי. לפי המרחק נראה לי דיי ברור שיהיו הסעות, אבל שווה בירור נוסף. עוד קצת מוקדם לי אז לא נכנסתי לזה עד כדי כך.

תגובה:היכרות ילדים שילכו לגני ילדים או בית ספר ב-2010 16 שנים 6 חודשים ago #3946

• guy-sh
  • guy-sh's Avatar
  • לא מחובר
  • Administrator
  • שבירו - בנין 1
  • Thank you received: 1
הסעות הן על פי קריטריונים של משרד החינוך.
אני לא יודע בדיוק מה המרחק, אבל ממש לא בטוח שבכזה מרחק יש זכאות להסעות.
גיא שמואלי
מנהל האתר
כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

תגובה:היכרות ילדים שילכו לגני ילדים או בית ספר ב-2010 16 שנים 6 חודשים ago #3947

היום ההסעות בהוד השרון הן למרחק קצר יותר מהמרחק שיהיה בין 80 (ובמיוחד בוני התיכון :-)) לסורקיס. אבל שווה בדיקה.

תגובה:היכרות ילדים שילכו לגני ילדים או בית ספר ב-2010 16 שנים 6 חודשים ago #3951

• ירקרק
  • ירקרק's Avatar
עריכה אחרונה: 16 שנים 6 חודשים ago על ידי ירקרק.

תגובה:היכרות ילדים שילכו לגני ילדים או בית ספר ב-2010 16 שנים 6 חודשים ago #3964

• מאיה
  • מאיה's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
אלו שצפויים להכנס לשכונה אחרי ספטמבר 2010 או ב 2011 ומתכוונים להכניס את הילדים לגנים / בתי ספר כבר בתחילת ספטמבר 2010 - האם אתם גרים בקרבת השכונה ? (אזור כ"ס רעננה?) או רחוק ממנה?

האם לוגיסטיקת פיזור הילדים בבוקר ידרוש מכם עיקוף גדול במשך כמה חודשים עד הכניסה לבית?

אנחנו לא גרים בקרבת מקום והדילמה שלנו היא האם להכניס את הילד לגן בשכונה כבר בספט' 2010 - לוגיסטיקה מסובכת שתדרוש עיקוף גדול בבוקר + אחה"צ - אבל למשך 4-5 חודשים עד הכניסה.

אשמח לשמוע משותפים לאותה דילמה - מה אתם חושבים לעשות?

תגובה:היכרות ילדים שילכו לגני ילדים או בית ספר ב-2010 16 שנים 6 חודשים ago #4009

• דורית
  • דורית's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • שבירו - בניין 7
הי מאיה,
אנחנו גם לא גרים בעיר כיום ו"נבלה" כמה חודשים בתיזוזים.
בעינינו זה נכון יותר כי אני לא רואה לנכון להעביר את הבת שלי בית ספר, בטח לא באמצע השנה אבל גם לא אחרי שנה (מה גם שאז תהיה הבעיה ההפוכה אחרי שנעבור).

דורית

תגובה:היכרות ילדים שילכו לגני ילדים או בית ספר ב-2010 16 שנים 6 חודשים ago #4579

היי, אני לימור ובעלי סהר. בעלי היה בקשר עם בעלך תומר (דרך מכרה משותפת, חגית) בקשר למטבח. אשמח לשמוע ממך. יש לנו את רותם בן שלוש וחצי ומיקה בת שנה וחצי.

תגובה:היכרות ילדים שילכו לגני ילדים או בית ספר ב-2010 16 שנים 6 חודשים ago #4583

• Tal
  • Tal's Avatar
הי לימור, מה שלומכם... כן אני זוכרת טוב את הדיונים על המטבח, לא עושים לנו חיים קלים...:S
לנו יש את נועה, שהיא בת שנה ותשע היום, מיקה ונועה כמעט באותו גיל, רשמת אותה לגן?אני כן רשמתי אותה, "לממלכה של זוהר".
את יכולה ליצור איתי קשר גם ישירות למייל This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
בינתיים שיהיה לנו המשך סופ"ש נעים וחמים.:P

תגובה:היכרות ילדים שילכו לגני ילדים או בית ספר ב-2010 16 שנים 6 חודשים ago #4585

היי טל, מיקה כבר בגן "גן החלומות", מומלץ ביותר.אני אשאיר אותה שם גם שנה הבאה. רותם עולה לחובה ואני צריכה למצוא לו גן באיזור.
סופ"ש נעים וחג שמח

תגובה:היכרות ילדים שילכו לגני ילדים או בית ספר ב-2010 16 שנים 6 חודשים ago #4586

• Tal
  • Tal's Avatar
איפה זה חלומות? במזרח העיר?
אתם גרם בכפר סבא עכשיו?

תגובה:היכרות ילדים שילכו לגני ילדים או בית ספר ב-2010 16 שנים 6 חודשים ago #4588

כן, אנחנו גרים בכ"ס. הגן ביוספטל