שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
מערכת החינוך וילדים

הנושא היכרות ילדים שילכו לגני ילדים או בית ספר ב-2010

תגובה:היכרות ילדים שילכו לגני ילדים או בית ספר ב-2010 16 שנים 7 חודשים ago #2417

• דורית
  • דורית's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • שבירו - בניין 7
נעים מאוד להכיר!

היות ולא כדאי לפרסם מייל אמיתי ברבים :
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
תשלחי לי לשם מייל ואני אענה מהמייל האמיתי ..
:)
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:היכרות ילדים שילכו לגני ילדים או בית ספר ב-2010 16 שנים 7 חודשים ago #2418

• דורית
  • דורית's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • שבירו - בניין 7
רעיון הקבוצה נשמע מצויין!
נכון עוד קצת מוקדם אבל החששות של ההורים (לפחות שלי..) מאוד רלוונטיות כבר מעכשיו.
באיזשהו מקום דווקא בגלל שהתחילה שנה חדשה הדברים האלו קיבלו ייתר חשיבות. בנוסף, בגן לא מפסיקים לדבר איתם על המעבר לכיתה א', ושהם הבוגרים וכו' וכו'(גן מעורב גילאים), ואני צריכה לענות על שאלות של מי עולה איתה לכיתה א ומי לא ...
אז כן, אולי אני מקדימה את המועד ואולי גם קצת מגזימה בחששות, אבל גם ההזדמות להכיר את השכנים לעתיד זה נראה לי נחמד :cheer:

ושוב - שנה טובה ומבורכת !

תגובה:היכרות ילדים שילכו לגני ילדים או בית ספר ב-2010 16 שנים 5 חודשים ago #3513

• guy-sh
  • guy-sh's Avatar
  • לא מחובר
  • Administrator
  • שבירו - בנין 1
  • Thank you received: 1
הקפצה !
גיא שמואלי
מנהל האתר
כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

תגובה:היכרות ילדים שילכו לגני ילדים או בית ספר ב-2010 16 שנים 5 חודשים ago #3884

• סיון
  • סיון's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • מנרב בניין B
לנו שני בנים הגדול לכיתה א ב 2010 והקטן לטרום חובה
שבירו 8 או גינדי 8 עדיין מתלבטים....
נשמח להכיר...:woohoo:
משפ' קולנדר
עוברת לכפר סבא

תגובה:היכרות ילדים שילכו לגני ילדים או בית ספר ב-2010 16 שנים 5 חודשים ago #3888

• guy-sh
  • guy-sh's Avatar
  • לא מחובר
  • Administrator
  • שבירו - בנין 1
  • Thank you received: 1
שבירו 8 בהליכי בניה. מה עם אקו 8 - מתי צפויים להתחיל לבנות ?
גיא שמואלי
מנהל האתר
כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

תגובה:היכרות ילדים שילכו לגני ילדים או בית ספר ב-2010 16 שנים 5 חודשים ago #3891

• ערן
  • ערן's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
משיחה עם אחד הקבלנים עדכן אותי האחרון כי שני גני עיריה יוקמו במתחם 60 בצמוד לפארק המרכזי מתחת למגדלים (מסומנים כחלקה חומה בתרשים השכונה).

תגובה:היכרות ילדים שילכו לגני ילדים או בית ספר ב-2010 16 שנים 5 חודשים ago #3899

• מאיה
  • מאיה's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
התייעצות:

רכשנו בשבירו. צפויים להכנס בדצמבר 2010. יש לנו בן שיהיה אז בן 3 וחצי. כרגע גרים באזור המרכז ובננו בגן בקיבוץ.
האם כדאי בספטמבר לרשום אותו לגן בשכונה? (דבר שיידרוש עיקוף גדול מאוד מהבית שלנו כיום ולמקום העבודה בוקר + אחה"צ במשך כ- 5חודשים)
אולי כדאי להשאיר אותו בגן בקיבוץ בתחילת השנה ולהעביר אותו באמצע השנה לגן בשכונה?
שנה הבאה בקיבוץ הוא יתחיל גן חדש ואני חוששת משינויים רבים מידי שעלולים להשפיע עליו - מעבר לבית חדש, מעבר גן חדש ואולי אח"כ עוד מעבר באמצע השנה לגן אחר:blush:

לאלו שגרים כיום רחוק מהשכונה וצפויים להכנס באמצע שנה הבאה עם ילדים ונמצאים באותה דילמה שלי - מה אתם עושים? מה אתם ממליצים?

תגובה:היכרות ילדים שילכו לגני ילדים או בית ספר ב-2010 16 שנים 5 חודשים ago #3900

• Idit
  • Idit's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • אקו 7 (שלב ב')
בהנחה שרק בספטמבר2011 את מתכוונת להכניס אותו לגן עיריה (טרום חובה), אני הייתי ממשיכה עוד שנה בקיבוץ ולא מעבירה פעמיים - מהגן של הקיבוץ לגן פרטי בכפ"ס, ושנה אחר כך לגן עיריה.

אם את מתכוונת להכניס לטרום טרום חובה בכפ"ס כבר בדצמבר 2010, אז הייתי מכניסה אותו כבר בספטמבר 2010 לטרום טרום בכפ"ס, ומשתדלת שזה יהיה הגן בו הוא ימשיך לטרום חובה - כך שלא יהיה בכלל מעבר נוסף.

למזלי אנחנו מתוזמנים היטב לגבי הגן - נכנסים לטרום חובה בספטמבר 2011, סמוך למועד המסירה של הדירה. עד אז נשארים בגן הפרטי בעיר שלנו.

תגובה:היכרות ילדים שילכו לגני ילדים או בית ספר ב-2010 16 שנים 5 חודשים ago #3924

• orit
  • orit's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
האכלוס הצפוי במקרה שלנו יהיה בנובמבר 2010, וככל הנראה נרשום את בננו לטרום חובה בשכונה החל מספטמבר 2010.

תגובה:היכרות ילדים שילכו לגני ילדים או בית ספר ב-2010 16 שנים 5 חודשים ago #3936

• דורית
  • דורית's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • שבירו - בניין 7
טרום חובה זה בקטנה, אנחנו עם אותה בעיה של תאריכים רק שהגדולה עולה לכיתה א... :blink:

מחוסר ברירה , מכניסים לבי"ס (את הגדולה) ולטרום חובה (את הקטנה) כבר מספטמבר.

כאן אני מעלה שאלה משלי - ייתנו לנו? הערייה לא תעשה בעיות ותדרוש להעביר את הילדה באמצע השנה , כשנעבור בפועל ?

תגובה:היכרות ילדים שילכו לגני ילדים או בית ספר ב-2010 16 שנים 5 חודשים ago #3938

• אורית
  • אורית's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
אנחנו משוערים לקבל דירה ב2011 . יש לנו 3 ילדים.

אני מאמינה שבתחילת שנת לימודים 2011 כבר יבנו בשכונה (60 או/ו 80) גני עירייה. ילד שלי יצטרך גן טרום חובה. נקווה שיהיה מקום בגנים לכל הילדים ולא ישלחו אותנו לשכונות הקרובות, מה שקורה בשכונת הדרים בכפר סבא. זה מצריך מטפלת עם רכב (בעיה) או גן יום לימודים ארוך.

בעיה יותר גדולה זה ממרחק לבית ספר סורקיס. כולי תקווה שיהיה מספיק ילדים בגילי בית ספר ויבנו בית ספר המתוכנן ב80. אחרת ילדים לא יוכלו ללכת לבית הספר ובחזרה לבד ברגל. זה יגביל מאוד וידרוש הרבה לוגיסטיקה- לחץ בבוקר, מטפלת עם רכב או צהרון, שלא נדבר על חוגים.
הבעיה הזאת מתייחסת לילדים של 80.

אבל ..... ילדים קטנים זה צרות קטנות. אני הכי מודאגת שילד הגדול יהיה בכיתה ו' ב2011 שמהווה בעיה חברתית לא קטנה. אני מאמינה שלילדים הקטנים הסתגלות חברתית תהיה קלה הרבה יותר מאשר לגדולים.
רוצה לקבל סדר גודל של ילדים באותם גלאים. כרגע מתרשמת שלרוב ילדים בגילאי הגן או כיתה א'.
אנו מתלבטים האם לסיים בית ספר היסודי בבית ספר הנוכחי או לעבור לבית ספר החדש בכיתה ו'? צריך להכיר ילדים בשכונה החדשה...
אפתח דיון חדש לגבי ילדים הגדולים.

תגובה:היכרות ילדים שילכו לגני ילדים או בית ספר ב-2010 16 שנים 5 חודשים ago #3941

אני לא מאמין שיפתחו בי"ס יסודי או חטיבה ב-80 בשנת 2011, ואפילו לא ב-2012. זה תלוי בקצב איכלוס השכונה ובמספר הילדים. אנחנו מאמינים שהילד הגדול שלנו, שיעלה לכיתה ב' בספטמבר 2011 (איכלוס בקיץ שלפני) יצטרך שנה או שנתיים להגיע עם הסעות לבי"ס סורקיס (בי"ס מצוין אבל יצטרך להערך לקליטה של השכונה), ורק אח"כ יעבור לביה"ס שאמור להיבנות מול הבית. זה לא נורא מבחינתינו כי גם אם היינו נשארים בהוד השרון יש הסעות לבית הספר.
עריכה אחרונה: 16 שנים 5 חודשים ago על ידי שי ואפרת שחר.