שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
מערכת החינוך וילדים
  • עמוד:
  • 1
  • 2

הנושא עדכונים לגבי בית הספר החדש מישיבת ועד 60 עם העיריה

עדכונים לגבי בית הספר החדש מישיבת ועד 60 עם העיריה 13 שנים 10 חודשים ago #20540

• guy-sh
  • guy-sh's Avatar
  • לא מחובר
  • Administrator
  • שבירו - בנין 1
  • Thank you received: 1
נושא בית הספר
1. רוב מבנה בית הספר כבר גמור. הפיתוח הסביבתי עדיין בעבודה ויסתיים לפני פתיחת שנה"ל.

2. שלב ג' – החלק הלא גמור מצד מערב: יש כוונה לסיים גם עד סוף אוגוסט, אם כי על פי התכנית ההתחייבות היא לאוקטובר.

3. אולם הספורט של בית הספר לא יפתח עם פתיחת שנה"ל. ביצועו יתחיל תוך כ 3 חודשים. מדובר על אולם ספורט חדשני וייחודי בן 1000 מקומות ישיבה.

4. תתבצע הפרדה פיזית ומוחלטת בין אזורי עבודה לבין אזורים מוכנים בהם יהיו תלמידים. עובדים וכלי עבודה, כולם, יכנסו למתחמי העבודה דרך כניסות נפרדות. כמו כן, כל מגורי העובדים והמבנים הזמניים הנמצאים כיום יפונו לפני פתיחת בית הספר.

5. מכרז משרד החינוך לבחירת מנהל בית הספר נסגר. מנהל יבחר עד סוף החודש ולאחריו יבחר המנהל את צוות המורים. לאחר שייבחר המנהל יישלחו שיבוצים של תלמידים.

6. יש כוונה לבצע ביקורים של העולים לכיתה א' בבית הספר החדש במהלך אוגוסט. הזמנות ישלחו להורים.

7. לקראת פתיחת שנת הלימודים או מיד לאחרי תצא הודעה מסודרת להורי התלמידים בה יוצג המסלול הבטוח להגעה לבית הספר.

8. מיקום הצמתים שבהם תתקיים הצבה של מעבירי דרך נבחרה כבר והדברים יוצגו יחד עם הצגת המסלול הבטוח.
גיא שמואלי
מנהל האתר
כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: עדכונים לגבי בית הספר החדש מישיבת ועד 60 עם העיריה 13 שנים 10 חודשים ago #20551

• יריב
  • יריב's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • הזמר העברי
guy-sh כתב:
נושא בית הספר
17. לקראת פתיחת שנת הלימודים או מיד לאחרי תצא הודעה מסודרת להורי התלמידים בה יוצג המסלול הבטוח להגעה לבית הספר.

8. מיקום הצמתים שבהם תתקיים הצבה של מעבירי דרך נבחרה כבר והדברים יוצגו יחד עם הצגת המסלול הבטוח.

הבעיה עם מעבירי הדרך (פנסיונרים מתנדבים) שאם הם לא מגיעים מכל סיבה שהיא, אין להם מחליפים.
בעיה!!
שימרו על רוכבי האופניים

תגובה: עדכונים לגבי בית הספר החדש מישיבת ועד 60 עם העיריה 13 שנים 10 חודשים ago #20580

• guy-sh
  • guy-sh's Avatar
  • לא מחובר
  • Administrator
  • שבירו - בנין 1
צודק - אפשר לבדוק עם העיריה פתרונות אפשריים לימים בהם לא מגיעים מעבירי הדרך.
אגב, הגשרים שנפתחים בסמוך לבית הספר הם פתרון מצוין.
גיא שמואלי
מנהל האתר

תגובה: עדכונים לגבי בית הספר החדש מישיבת ועד 60 עם העיריה 13 שנים 10 חודשים ago #20581

• יריב
  • יריב's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • הזמר העברי
למי שמגיע מאהוד מנור
הגשרים לא רלוונטים בכלל
שימרו על רוכבי האופניים

תגובה: עדכונים לגבי בית הספר החדש מישיבת ועד 60 עם העיריה 13 שנים 10 חודשים ago #20582

• guy-sh
  • guy-sh's Avatar
  • לא מחובר
  • Administrator
  • שבירו - בנין 1
לא בהכרח
אפשר להיכנס לשצ"פ המרכזי ודרכו לחצות את רחוב יאיר רוזנבלום לכיוון בית הספר.
גיא שמואלי
מנהל האתר

תגובה: עדכונים לגבי בית הספר החדש מישיבת ועד 60 עם העיריה 13 שנים 10 חודשים ago #20583

• יעקב
  • יעקב's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • קאלש
כל הילדים שגרים בפרויקטים צפונית לשצ"פ המרכזי (אקו 1 - פרץ לוזון ומזרחה) , יעברו במעבר החציה שיהיה ליד הבית ספר (אני מקווה) , אני מניח גם שילדי הפרויקטים באזור הצפוני של השצ"פ המרכזי (אדירים , אקו ים) יעדיפו לעבור כביש מאשר לעשות סיבוב ( מכיוון שהגשרים גבוהים וארוכים ...זה סיבוב די גדול) .
אז את יאיר רוזנבלום יעברו הרבה ילדים ובמיקומים שונים , אני מניח שגם את רחוב אהוד מנור יעברו הרבה ילדים וכולי תקווה שידאגו לבטיחותם .

כמובן הכל עדיף על הטיול לסורקיס והמעבר של משה סנה . :)
עריכה אחרונה: 13 שנים 10 חודשים ago על ידי יעקב.

תגובה: עדכונים לגבי בית הספר החדש מישיבת ועד 60 עם העיריה 13 שנים 10 חודשים ago #20587

• הוד וקרן
  • הוד וקרן's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • פרץ לוזון- אהוד מנור 16
אני לא רואה שום דרך אחרת לבניינים של פרץ לוזון והאקואים מלבד לחצות במעבר חצייה.

תגובה: עדכונים לגבי בית הספר החדש מישיבת ועד 60 עם העיריה 13 שנים 10 חודשים ago #20588

היי אפשר אולי לארגן איכשהוא תורנות בין כל ההורים של כל הכיתותו לכל בוקר היכן שצריך בצורה מסודרת שיעזרו לילדים מה אתם אומרים

תגובה: עדכונים לגבי בית הספר החדש מישיבת ועד 60 עם העיריה 13 שנים 10 חודשים ago #20594

• Avnonim
  • Avnonim's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
הי, אנחנו מזהים בעיה גם למי שגר במתחם 80 באזור הצפוני ביותר (בוני התיכון) מאוד רחוק ללכת ברגל ויש כבישים שצריך לעבור.
איזה מענה יהיה לילדינו?

תגובה: עדכונים לגבי בית הספר החדש מישיבת ועד 60 עם העיריה 13 שנים 10 חודשים ago #20598

• guy-sh
  • guy-sh's Avatar
  • לא מחובר
  • Administrator
  • שבירו - בנין 1
קו 8 של מטרופולין מגיע מהקצה הצפוני של 80 עד לגשר הולכי הרגל סמוך לבית הספר.
גיא שמואלי
מנהל האתר

תגובה: עדכונים לגבי בית הספר החדש מישיבת ועד 60 עם העיריה 13 שנים 10 חודשים ago #20600

• Avnonim
  • Avnonim's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
האם נשמע לך הגיוני שילדה בכיתה ב' תעלה על קו 8 של מטרופולין לבדה????? אתה תתן לילדים שלך לעלות על קו 8 בכדי להגיע לבית הספר?
מצטערת לי זה לא נשמע הגיוני.

תגובה: עדכונים לגבי בית הספר החדש מישיבת ועד 60 עם העיריה 13 שנים 10 חודשים ago #20601

• guy-sh
  • guy-sh's Avatar
  • לא מחובר
  • Administrator
  • שבירו - בנין 1
Avnonim כתב:
האם נשמע לך הגיוני שילדה בכיתה ב' תעלה על קו 8 של מטרופולין לבדה????? אתה תתן לילדים שלך לעלות על קו 8 בכדי להגיע לבית הספר?

אני לא מבין מה את מתנפלת עלי ? אולי נרגע ???
לא אני מחליט אם יהיו הסעות לבתי הספר או לא יהיו הסעות וכיצד הילדים יגיעו. אם זה הגיוני או לא - את תחליטי לעצמך.
על פי העדכונים של העיריה לא צפויות הסעות בשנת הלימודים הבאה. אם זה ישתנה ? אולי.
בינתיים, החלופות הן ללכת ברגל, לעשות שימוש בקו 8 או להביא את הילדים לבית הספר.
גיא שמואלי
מנהל האתר
  • עמוד:
  • 1
  • 2