שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
מערכת החינוך וילדים

הנושא מה בנוגע למשמרות בטיחות במעבר לבה"ס סורקיס??

מה בנוגע למשמרות בטיחות במעבר לבה"ס סורקיס?? 15 שנים 1 חודש ago #13494

• יריב
  • יריב's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • הזמר העברי
כשרשמתי את הבנות לשנת הלימודים הקרובה, במזכירות בה"ס סורקיס, נאמר לי כי נושא משמרות הבטיחות הוא לא בסמכות בית הספר, כיוון שמדובר בכביש שאיננו סמוך לבה"ס.
בזמנו דובר על גשר עילי בין השכונה (מתחם 60) לצד השני-לכיוון בה"ס סורקיס. האם למישהו יש מידע לגבי זה? ובנתיים, מה בנוגע למשמרות בטיחות בכביש המעבר בין השכונה לבה"ס סורקיס? הרי לא מצפים שכל ילדי השכונה יעברו את הכביש ללא השגחה.
האם מישהו מהוועד דיבר על כך עם מח' החינוך? אני אפנה באופן אישי לנציג מח' החינוך אך נראה לי כי חשוב שנפעל כולנו ביחד.
שימרו על רוכבי האופניים
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: מה בנוגע למשמרות בטיחות במעבר לבה"ס סורקיס?? 15 שנים 4 שבועות ago #13776

• שרון
  • שרון's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
אני שמחה לראות שלעוד מישהו אכפת, הנושא הוא מאד בעייתי. כיום יש בעיה בכל הצומת הזאת, אין שם מדרכה כמו שצריך והילדים שעוברים בצומת למעשה עוברים באיזור ללא מדרכה ומאד בעייתי למעבר.
נפגשתי עם צביקה צרפתי מהעירייה שבא לפגישה עם האחראי על נושא התנועה ועם סגן החברה הכלכלית לפתוח שאחראים על הפיתוח בשכונה. כולם הסבירו לי כמה העובדות לפיתוח של משה סנה והכביש המורחב שיהיה שם מתעכבות, כמובן שהסכימו שהמצב מאד בעייתי.
הפתרון שהציעו שהיה אמור להיות מיושם מזמן היה שדל מעבר חציה מהצד השני של מעגל התנועה, שם יש מדרכה נכון להיום. הפתרון הזה לא קרה עד היום, והמצב הוא שהמעבר מסורקיס וההליכה עד לפרויקט אקו א הם מאד בעייתיים, רצוף מהצומת הזאת שהיא ללא מדרכה ובהמשך שכל הדרך המדרכות פתוחות כבר פעם שלישית, מנופים ומכולות בכל מדרכה, מאד בעייתי ואנחנו כהורים מסיעים את ההורים ביציאה ובכניסה לשכונה מדי יום. ממש לא בסדר!!!

תגובה: מה בנוגע למשמרות בטיחות במעבר לבה"ס סורקיס?? 15 שנים 3 שבועות ago #13787

• איל
  • איל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו א'
שרון, יריב,
הנושא עלה ועולה מול הגורמים בעירייה.
ראשית, בקשר לרחוב משה סנה: העבודות ברחוב זה אמורות להסתיים על פי הלוז הנוכחי בספט 2011. הכיכר הנוכחית לא תהיה קיימת יותר. גשר לא מתוכנן מעל משה סנה, אולם מעברי חציה מסודרים כן.
אני פניתי לפני כיומיים עם תמונות לאיש הקשר שלי בעירייה ונאמר לי אתמול כי החברה הכלכלית תסדר את "האין מדרכה" עם אספלט (ולא עם מדרכה - היות שאת הכיכר הזו יהרסו), על מנת לאפשר חציה בטוחה יותר. הבהרתי להם, כי התושבים לא צריכים לסבול בעקבות הבניה של הכביש וכו', וכי אני מוכן לבדוק את הפתרון הזה ואז להחליט אם נוכל לחיות עם זה בחצי שנה הקרובה. אני לא בטוח שזה הפתרון שנרצה לראות ולכן אני לא יכול להבטיח שביעות רצון בעניין - אבל כן שווה לחכות ולראות אם תהיה התקדמות.
בקשר לחסימות, מפגעים וכו' על המדרכה - ראשית, אם יש מפגע כלשהו (גם אם קבלן מסויים חוסם את המדרכה עם חומרי בנייה) ניתן לפתוח קריאה במוקד.
אני באופן אישי צילמתי לא פעם כאלה מפגעים והעברתי אותם לטיפול. כל עניין נקודתי כזה טופל. יחד עם זאת אנחנו לא יכולים להיות שוטרי השכונה. העליתי את העניין הזה לגורמים בעירייה וביקשתי אכיפה אקטיבית ומוגברת יותר על קבלנים. אני מקווה שזה יעבוד.

בקשר למשמרות בטיחות - אני לא מכיר את הנושא ולא יודע מי אחראי על משמרות הבטיחות באופן כללי.

איל.
עריכה אחרונה: 15 שנים 3 שבועות ago על ידי איל.

תגובה: מה בנוגע למשמרות בטיחות במעבר לבה"ס סורקיס?? 15 שנים 3 שבועות ago #13798

• דורית
  • דורית's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • שבירו - בניין 7
מה מתוכנן על משה סנה במקום הכיכר? צומת ? עם / בלי רמזור?
איך תהיה היציאה מהשכונה לכיוון בן יהודה / בגין ?

תגובה: מה בנוגע למשמרות בטיחות במעבר לבה"ס סורקיס?? 15 שנים 3 שבועות ago #13800

• איל
  • איל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו א'
משה סנה החדש יהיה פחות או יותר מקביל לקיים. אפשר לראות היום היכן תהיה הכיכר בכביש החדש - די קרוב לפניה לרחוב השמחה. למעשה משה סנה החדש - יחודש רק בקטע בין בגין לשמחה.
משה סנה החדש יהיה שני נתיבים לכל כיוון בנוסף עם שביל אופניים. היציאה לבגין תישאר פחות או יותר באותו מקום - אולי הצומת של משה סנה/בגין יזוז קצת - אבל בעיקרון זה יראה דומה.

תגובה: מה בנוגע למשמרות בטיחות במעבר לבה"ס סורקיס?? 15 שנים 3 שבועות ago #13803

• דורית
  • דורית's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • שבירו - בניין 7
יופי, תודה!