שרון, יריב,
הנושא עלה ועולה מול הגורמים בעירייה.
ראשית, בקשר לרחוב משה סנה: העבודות ברחוב זה אמורות להסתיים על פי הלוז הנוכחי בספט 2011. הכיכר הנוכחית לא תהיה קיימת יותר. גשר לא מתוכנן מעל משה סנה, אולם מעברי חציה מסודרים כן.
אני פניתי לפני כיומיים עם תמונות לאיש הקשר שלי בעירייה ונאמר לי אתמול כי החברה הכלכלית תסדר את "האין מדרכה" עם אספלט (ולא עם מדרכה - היות שאת הכיכר הזו יהרסו), על מנת לאפשר חציה בטוחה יותר. הבהרתי להם, כי התושבים לא צריכים לסבול בעקבות הבניה של הכביש וכו', וכי אני מוכן לבדוק את הפתרון הזה ואז להחליט אם נוכל לחיות עם זה בחצי שנה הקרובה. אני לא בטוח שזה הפתרון שנרצה לראות ולכן אני לא יכול להבטיח שביעות רצון בעניין - אבל כן שווה לחכות ולראות אם תהיה התקדמות.
בקשר לחסימות, מפגעים וכו' על המדרכה - ראשית, אם יש מפגע כלשהו (גם אם קבלן מסויים חוסם את המדרכה עם חומרי בנייה) ניתן לפתוח קריאה במוקד.
אני באופן אישי צילמתי לא פעם כאלה מפגעים והעברתי אותם לטיפול. כל עניין נקודתי כזה טופל. יחד עם זאת אנחנו לא יכולים להיות שוטרי השכונה. העליתי את העניין הזה לגורמים בעירייה וביקשתי אכיפה אקטיבית ומוגברת יותר על קבלנים. אני מקווה שזה יעבוד.
בקשר למשמרות בטיחות - אני לא מכיר את הנושא ולא יודע מי אחראי על משמרות הבטיחות באופן כללי.
איל.