שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
המלצות ספקים

הנושא נגב קרמיקה

תגובה:נגב קרמיקה 15 שנים 11 חודשים ago #7758

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
עירד כתב:
אנחנו עדיין לא סגרנו, אבל יש לנו נסיון מאוד רע ברעננה. הם פשוט שקרנים ומזלזלים בלקוחות ובזמן שלהם.
אם נסגור בנגב זה יהיה בבני ברק, מנהל החנות שם זה משהו שונה לחלוטין מהמנהל של רעננה.

עירד,

תוכל לשתף אותנו בחוויות שלך מהסניף שנדע להזהר?

תודה
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:נגב קרמיקה 15 שנים 11 חודשים ago #7766

לנו דווקא היו חוויות מאוד טובות בנגב קרמיקה. קיבלנו שירות טוב מאוד בפגישה הראשונה בה היציגו לנו מה מגיע לנו ובקרוב נהיה בפגישה שנייה ונתקדם.

תגובה:נגב קרמיקה 15 שנים 11 חודשים ago #7783

• עירד
  • עירד's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • The Garden בניין 13
גם לנו היתה חוויה מאוד טובה בפגישה הראשונה, והציעו לנו להיפגש בפעם שלאחר מכן עם המעצבת שנסגור בדיוק את העיצוב ואיש מהכירות יעזור לכוון לרמות התקציב שנגדיר. כמו כן הוא אמר שאת הצעת המחיר הוא יכין עד אז.

אז הגענו לפגישה השנייה.

לאחר שעה וחצי (+ שעתיים בראשונה) גילינו שאין הצעת מחיר ואין נעליים, איש המכירות לא סימן ולא פריט אחד ממה שבחרנו מהסטנדרט או ממה שרצינו לשדרג וריצופים שהראה לנו שהם בסטנדרט הם בעצם לא.
לאחר דיבורים עם מנהל החנות שניסה להאשים אותנו בכל מיני דברים, פשוט יצאנו משם.
מבחינתם לא קרה כלום, אפשר להחליף איש מכירות ולהתחיל מחדש (4 שעות שלנו לא שוות כלום, הרי אנחנו נהיה חייבים לסגור אצלם).

המסקנה - לקבל תוך יומיים (כמו בויה וכמו בנגב בני ברק) הצעת מחיר מסודרת כולל כל הבחירות וכל השדרוגים. כמו כן יש צורך לקבל את רשימת הפריטים שבסטנדרט המעודכנת בכדי שניתן יהיה לעקוב על מה שספק מציע.

תגובה:נגב קרמיקה 15 שנים 11 חודשים ago #7815

• doritS
  • doritS's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
אנחנו קנינו את כל הריצוף בסניף נגב ברעננה ודווקא היינו מאוד מרוצים מהמוצר ומהשירות (ועוד הגענו לסניף הזה אחרי המלצה חמה של אנשים נוספים). מוזר שזה היה הרושם שלך מהם..

תגובה:נגב קרמיקה 15 שנים 10 חודשים ago #8089

• עירד
  • עירד's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • The Garden בניין 13
סגרנו בנגב ברמת גן. קיבלנו שירות ויחס מעולה. עזר לנו מנהל החנות נועם שהתגלה כבעל יחס ושירות טובים מאוד והלך לקראתנו במה שיכול היה.
כמו כן טיפלה בנו דורית פלג שעשתה עבודה טובה מאוד והקשר איתה היה רציף ונעים.

אני מאוד ממליץ ללכת לסניף ההוא (ולא בגלל הגודל והמבחר - בגלל מנהל החנות)

בהצלחה לכולם.

תגובה:נגב קרמיקה 15 שנים 10 חודשים ago #8099

• אבי
  • אבי's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
אלי

זה לא אותו דבר נגב רעננה ונגב בני ברק

תגובה:נגב קרמיקה 15 שנים 10 חודשים ago #8100

• Idit
  • Idit's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • אקו 7 (שלב ב')
עם מנהל החנות לא הייתה לי כל כך אינטרקציה - אבל מי שטיפלה בנו הייתה דורית פלג. גם הרושם שלי זהה לרושם של עירד ממנה. נעימה ועניינית.

תגובה:נגב קרמיקה 15 שנים 10 חודשים ago #8101

אבי - מה לא אותו דבר נגב רעננה או נגב בני ברק? אנחנו עובדים מול נגב רעננה (נאוה) ומקבלים שירות מעולה.

תגובה:נגב קרמיקה 15 שנים 10 חודשים ago #8102

• אבי
  • אבי's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
יכול להיות שהאדם מאוד חשוב אנחנו ניסינו לעבוד מול גיל והרגשנו שאנחנו אחד ממאה שיש לו לאומת זאת כשהיינו בבני ברק יותר מפעם אחת מאד התייחסו הסבירו לנו מה כדאי לא דחפו אותנו לאקסטרות וכד..

תגובה:נגב קרמיקה 15 שנים 10 חודשים ago #8103

• Idit
  • Idit's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • אקו 7 (שלב ב')
זה גם הרושם שהיה לי מגיל :-)

תגובה:נגב קרמיקה 15 שנים 10 חודשים ago #8112

• רות
  • רות's Avatar
למה בכלל ללכת לנגב? הייתי בויה ,האיכות היא ליגה אחרת , איכותית מעודנת וחדשנית. דווקא בגלל המקום הצר ולא מתפרש פחות מבלבל . שוש מהסניף ברעננה נעימה עניינית ולא לוחצת מאוד ממליצה. סגרנו שם את הכל ושידרגנו במעט.

תגובה:נגב קרמיקה 15 שנים 10 חודשים ago #8114

קיבלנו את נגב כספק של הפרוייקט, ולא את ויה. לכן הלכנו לנגב ואני שמח שאנחנו מרוצים. מכיוון שאני עובד בדיוק איפה שהחנויות ברעננה ממוקמות, הייתי מספר פעמים בשתי החנויות (וגם בשיש אלוני). לא יודע על סמך מה אמרת שהאיכות היא ליגה אחרת. גם לפי אולם התצוגה וגם לפי קטלוגים של שניהם, הכל (לצערי או שלא) אותו דבר.. לשניהם יש איטלקי יקר יותר או סיני זול יותר. כמעט אותן דוגמאות ונראה כמו אותן איכויות..