שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
כפר סבא הירוקה - תשתיות, פיתוח ואיכות הסביבה
  • עמוד:
  • 1
  • 2

הנושא סלילת כביש ראשון בשכונת הזמר העברי(60)

תגובה: סלילת כביש ראשון בשכונת הזמר העברי(60) 15 שנים 8 חודשים ago #10387

הודעתי לכם בזמנו על סלילת הכביש הראשון בשכונה........
אז זהו שהיה מי שחסם אותו בחלקו המערבי כך שלא ניתן לצאת מהשכונה לכוון אזור 80 מתחת לגשר.
למיטב זכרוני העירייה טענה שאין מה לפתח את היציאה בשל המשאיות העוברות בכבישים עדיין.......אז זהו מעכשיו לא פיתוח ולא "נעליים" חייבים לצאת דרך הרמזור של משה סנה שגם שם העבודה תקועה.
נשלח מייל לעירייה בנושא....ומיילים נוספים רק יסייעו
חג שמח
אורי
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: סלילת כביש ראשון בשכונת הזמר העברי(60) 15 שנים 8 חודשים ago #10390

• Chen
  • Chen's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
אורי שלום , אתה עדיין יכול לעבור לכיוון היציאה החדשה ולא דרך משה סנה , כשאתה מגיע מהבניין שלך לככר - פנה שמאלה , זה סיבוב קטן שמביא אותך בדיוק לאותו מקום , הסיבה שהרחוב נסגר מיד אחרי בניין 5 של שבירו היא שמשאיות הבטון , הפסולת חומרי הבניין וכו עברו כל היום על הכביש החדש והרסו אותו (גם עכשיו עם מחסום עולים רכבים על המדרכה ומזיזים את המחסום - זה יתוקן כבר השבוע ) כך המשאיות רק נכנסות בנתיב הישן (הדרומי יותר ) ולא הורסות ודוהרות תוך כדי סיכון התושבים על הנתיב החדש והמהיר.

אגב חסימת הכביש אושרה בוועדת התנועה של העירייה וכן ע"י קצין משטרה מוסמך לנושא, עם הזמן והתקדמות הבניה יוזז המחסום מערבה עפ"י קצב איכלוס הבנינים.

מעט אי נוחות אבל ממש לא חסימה של הדרך החוצה , בסופו של דבר הדברים נעשים לטובתנו ועם חשיבה ......

שבוע טוב.

תגובה: סלילת כביש ראשון בשכונת הזמר העברי(60) 15 שנים 8 חודשים ago #10391

תודה,חן, על התגובה
עדיין מישהוא בעירייה היה חייב לחשוב על כך מראש
מכל מקום נראה לי שאת לא מעודכנת.....ניסיתי לפנות שמאלה לאזור הבניה של ינוב אבל גם שם ביצעו חסימה ושם הכביש לא חדש!!!

אז נראה לי שההסברים לא לגמרי מדוייקים
מכל מקום מהיכן את שואבת את ההסבר??
חג שמח
אורי לרון

תגובה: סלילת כביש ראשון בשכונת הזמר העברי(60) 15 שנים 8 חודשים ago #10394

• Chen
  • Chen's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
שואב לא שואבת - בכל מקרה צודק , גם הכניסה ליד ינוב סגורה (ניסיתי הבוקר ) , אין פה הסברים יש פה את המציאות ואת ההחלטה של העירייה לסגור את הקטעים האלו.

נסתדר גם כך , לדעתי הסגירה של הכביש היא חיונית , מיצרת הפרדה כל שהיא בין האזורים המאוכלסים לאלו שנראים כמו אתר בניה.

חן.

תגובה: סלילת כביש ראשון בשכונת הזמר העברי(60) 15 שנים 8 חודשים ago #10395

• אביחי
  • אביחי's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
אפשר לעבור ל-80 מהכיכר שמול רחוב ברקן בסביוני הכפר (בנין 8 של שבירו) - נכון ליום שישי האחרון.

אביחי

תגובה: סלילת כביש ראשון בשכונת הזמר העברי(60) 15 שנים 8 חודשים ago #10406

אכן..עדיין ניתן לצאת מהיכן שציינת
תודה
חג שמח
אורי לרון

תגובה: סלילת כביש ראשון בשכונת הזמר העברי(60) 15 שנים 8 חודשים ago #10413

• dudig
  • dudig's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • רשום לקבוצת רכישה ב-60
שלום למומחים ,
תקנו אותי אם אני טועה אבל הכניסה המזרחית של משה ולינסקי (לכיוון הכיכר החדש) אומנם ראיתי שהיא נסללה לגמרי והשוליים נצבעו, אך יש לי הרגשה שזה זמני שכן ראיתי דרך עפר צהובה לפניה ויש לי הרגשה שבעתיד כל המדרכה הזו תהרס ויבנה עוד נתיב , אמת?

תגובה: סלילת כביש ראשון בשכונת הזמר העברי(60) 15 שנים 8 חודשים ago #10422

• Chen
  • Chen's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
אכן כל הכביש של משה סנה - שהופך לרח' השמחה יסלל מחדש ויהיה בעל שני נתיבים לכל צד , ככר גדולה מוקמת בימים אלו במזלג של משה סנה והשמחה וגם הכניסה לרח' וילנסקי עוברת מעט מערבה, רח' השמחה חוזר להיות בעל נתיב לכל כיוון מיד לאחר הכניסה לוילנסקי.

בשטח כבר עובדים על הרחבת הכביש וניתן לראות בבירור את התוואי והכיכרות - אני מניח שתוך כמה חודשים הסיפור הזה גמור.

גם תב"ע 60 מעודכנת בדיוק עפ"י התוואי החדש.
  • עמוד:
  • 1
  • 2