שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
כפר סבא הירוקה - תשתיות, פיתוח ואיכות הסביבה

הנושא שינויים במסלול של קו 8 - בוטלו התחנות באהוד מנור

שינויים במסלול של קו 8 - בוטלו התחנות באהוד מנור 13 שנים 1 חודש ago #25435

• guy-sh
  • guy-sh's Avatar
  • לא מחובר
  • Administrator
  • שבירו - בנין 1
  • Thank you received: 1
קו 8 של מטרופולין הנוסע מהשכונה הירוקה בכפר סבא לאזור התעשייה יעבור שינוי תחנות. החל השבוע יחולו שינויים בתחנות הקו.

במסלול הנסיעה של הקו מהשכונה הירוקה לאזור התעשייה, תבוטלנה חמש תחנות ובמקומן תתווספנה שבע תחנות חדשות.

בכיוון הנסיעה הנגדי, מאזור התעשייה לשכונה הירוקה, ישונו מיקומן של ארבע תחנות.

שעות הנסיעה ותדירות הקו נשארות ללא שינוי.

במסלול הנסיעה מאזור התעשייה לשכונה הירוקה

תחנות מבוטלות
אהוד מנור/שושנה דמארי
יאיר רוזנבלום/משה וילנסקי
אנג'ל/סקיבין
לוונברג/קמינסקי

תחנות חדשות
השמחה/קרן המוזיקה
נעמי שמר/יאיר רוזנבלום
אנג'ל/אנצ'יקובסקי
אנג'ל/שיינפיין- תחנה זו הינה תחנת היעד בקו

מסלול הנסיעה מהשכונה הירוקה לאזור התעשייה:

תחנות מבוטלות
לוונברג/קמינסקי
רפפורט/וינברג
יאיר רוזנבלום/משה וילנסקי
אהוד מנור/שושנה דמארי

תחנות חדשות
אנג'ל/שיינפיין. תחנה זו הינה תחנת המוצא בקו
אנג'ל/לוונברג
אנג'ל/ויזנבך
רפפורט/ויינברג
נעמי שמר/יצחק זיקו גרציאני
משה וילנסקי/ג'ו עמר
משה סנה/השמחה

לפרטים נוספים ומלאים יש לפנות למוקד המידע של מטרופולין במספר הטלפון 5900*
גיא שמואלי
מנהל האתר
כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות
עריכה אחרונה: 13 שנים 1 חודש ago על ידי guy-sh.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: שינויים במסלול של קו 8 - בוטלו התחנות באהוד מנור 13 שנים 1 חודש ago #25449

• הוד וקרן
  • הוד וקרן's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • פרץ לוזון- אהוד מנור 16
צירפתי מסלול מהירוקה ולירוקה.

Attachment kav8.docx not found

קבצים מצורפים:
עריכה אחרונה: 13 שנים 1 חודש ago על ידי הוד וקרן.

תגובה: שינויים במסלול של קו 8 - בוטלו התחנות באהוד מנור 13 שנים 1 חודש ago #25456

• יגאל
  • יגאל's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
הי לכולם,

שמי יגאל ואני ואישתי רכשנו דירה בפרוייקט של גיא ודורון לוי לאחר שבדקנו היטב את האיזור, חינוך, אנטנות סלולריות וכו' וכמובן שבדקנו גם את מסלולי האוטובוסים באיזור לרבות יצירת קשר עם חברת מטרופולין ובדיקה האם המסלול הנוכחי יכול להשתנות... וזאת לאחר שראינו את ההתנהלות בפורום ועם כל התלונות של הדיירים מרחוב אהוד מנור.

לקחנו בחשבון שאם המסלול באמת ישתנה לרעתינו - מפני שרחוב משה וילנסקי הוא אכן רחוב רחב יותר - אז כנראה שיש סיכוי סביר שבאמת המסלול ישתנה.

מה שלא לקחנו בחשבון היא העובדה שלגמרי יתעלמו מהדיירים ברחוב ובנוסף למעבר האוטובוסים מהשעות המוקדמות של הבוקר ולאורך כל היום - שאיתו עוד איכשהו יהיה ניתן להשלים - ימקמו תחנת עצירה, איסוף\הורדה, ממש מתחת לבניינים.

כרגע התחנה היא רק בכיוון אחד (משה וילנסקי/ג'ו עמר - לכיוון מערב - בי"ח מאיר) אך מי יודע אם זה לא רק זמני עד לסיום הבניה של הבניינים בצד השני של הרחוב ואז יחליטו להעביר את התחנה החדשה שבהמשך, נעמי שמר\יאיר רוזנבלום, להיות בדיוק מול זו.

תחנת איסוף\הורדה של אוטובוס היא לא דבר שניתן להתעלם ממנו (מניסיון) והיא מהווה מטרד אמיתי - אפשר לשאול את כל דיירי רחוב אהוד מנור.

הפיתרון כרגע הוא לא דרמטי כמו מה שדיירים אהוד מנור הצליחו להשיג והוא בהחלט פשוט יותר:

להעביר את התחנה ללפני הכיכר, ממש מול מגרש הספורט - בדיוק מול תחנת האוטובוס החדשה נעמי שמר\יאיר רוזנבלום כבר בשלב הזה!!

היום חזרו אלי מחברת מטרופולין לגבי הבהרות והיו מאד נחמדים ואדיבים. הם ציינו שאת ההחלטה צריכה לקבל עיריית כפר סבא ולאחר החלטתה נדרש אישור משרד התחבורה.

אני בטוח שחלק מהדיירים שגרים כרגע ברחוב גם הופתעו מהשינוי המפתיע כי נאמר לי ממטרופולין שלא יידעו את הדיירים באיזור על השינוי (ומובן למה).

אני מתכוון לפנות לעיריית כפר סבא בהקדם.

כמו כן הבנתי שיש "ועד כפר סבא הירוקה" ואשמח אם מישהו יוכל לקשר אותי אליהם.

בואו ננסה יחד לנסות ולפעול בעניין כל עוד הוא ממש ממש בתחילתו.

נקווה שיצליח לכולנו.

יגאל

תגובה: שינויים במסלול של קו 8 - בוטלו התחנות באהוד מנור 13 שנים 1 חודש ago #25457

• Chak
  • Chak's Avatar
ועד השכונה
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

תגובה: שינויים במסלול קו 8 בוטלו התחנות באהוד מנור 13 שנים 2 שבועות ago #25588

• חדוה
  • חדוה's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
לאחרונה בוטלה תחנת האוטובוס ברחוב אהוד מנור, והמצב מביא לכך וגם לדיירים אחרים המתגוררים באזור הצפוני של השכונה הירוקה מתקשים להגיע לדירתם עקב ריחוק התחנה הקיימת ועליהם לצעוד כברת דרך ארוכה.

קו 8 במצבו הנוכחי , ללא תחנה ברחוב אהוד מנור אינו ממלא את יעודו וכל תושבי האזור הצפוני של השכונה נפגעים קשות מביטול תחנת האוטובוס ששירת אותנו ביעילות

תחבורה ציבורית באה לשרת אנשים שאין ברשותם אמצעי תחבורה, כל השכונה הצפונית מנותקים

משרד התחבורה פעל לפי הוראות מר עמירם מילר, משרד התחבורה קיבל הוראות ממר מילר, הם מצדם יכולים להחזיר את המצב לקדמותו (דיברתי אתם),. כולל חב' מטרופולין.

בדעתי להיאבק למען החזרת התחנה לקדמותה, אפעל בכל האמצעים העומדים לרשותי, כולל בית משפט

ועד השכונה אדם בשם יגאל שלא כותב את שם משפחתו , לא יכול לכתוב בשמי.

גם אני בועד של הבית שלנו ברחוב שסה ארגוב.

שמי חדוה לוינשטיין כל הנפגעים שאין תחברה לאזור הצפוני נא לפנות אלי 0508675734
עריכה אחרונה: 13 שנים 2 שבועות ago על ידי חדוה.

תגובה: שינויים במסלול קו 8 בוטלו התחנות באהוד מנור 13 שנים 2 שבועות ago #25590

• guy-sh
  • guy-sh's Avatar
  • לא מחובר
  • Administrator
  • שבירו - בנין 1
  • Thank you received: 1
אם אני זוכר נכון, התושבים ברחוב אהוד מנור פעלו על מנת לשנות את המסלול של קו 8 ולהעביר אותו לרחוב אחר...
גיא שמואלי
מנהל האתר
כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

תגובה: שינויים במסלול של קו 8 - בוטלו התחנות באהוד מנור 13 שנים 2 שבועות ago #25591

• aromasca
  • aromasca's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • פרץ לוזון - בניין F
בזמן שאת תלחמי בכל האמצעים שלך שיעבור שם קו אוטובוס, אני יעשה את אותם מאמצים שהאוטובוס לא יעבור אצלנו ברחוב, שלא מותאם בשום אופן לקלוט תחנת אוטובוס שבפועל מבצעת חסימת נתיב בזמן העלאה והורדת נוסעים מה שגורם לעקיפות מאוד מסוכנות ברחוב צר מלכתחילה ובתוך צומת עם מעבר חצייה (!!!!!)

טוב עשו שהעבירו את קו האוטובוס, ומי שלא מוכן ללכת 3 דק' ברגל עד לתחנת האוטובוס הקרובה ברחוב משה סנה פשוט עצלן.

התחנה באהוד מנור הייתה זמנית, ומעולם לא תוכננה להיות תחנה קבועה,

תגובה:שינויים במסלול של קו 8 - בוטלו התחנות באהוד מנור 12 שנים 11 חודשים ago #25822

ישנה צפיפות נוראית בקו 8 בשעות הבוקר ובשעות הצהוריים. העלתי היום פוסט לעמוד פייסבוק של חברת מטרופולין בתקווה שיתייחסו ויטפלו בבעיה. אנא שיתפו ותעשו לייק על מנת לזרז את העניינים
www.facebook.com/metropolinebus/posts/662626583749133