שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
כפר סבא הירוקה - תשתיות, פיתוח ואיכות הסביבה

הנושא לקראת הפגישה עם נציגיי העיריה

לקראת הפגישה עם נציגיי העיריה 13 שנים 4 חודשים ago #23210

• Run Profesorsky
  • Run Profesorsky's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
  • שבירו E13 - פרוייקט STARS
שלום לכולם,

לפני הישיבה בשבוע הבא אני חושב שכדאי לנהל דיון בפורום לגבי נושאים עקרוניים שמטרידים את תושבי השכונה
חשוב שאנשים יציפו את מה שמציק להם כשיש זמן להגיב ביננו כדי שנוכל להגיע להבנות ולמקד את כוחנו המשותף במה שחשוב לכולנו ובעיקר להמנע מוויכוחים מיותרים ביננו כשנשב מול נציגיי העירייה

למשל אם משהו מאוד מציק לי אבל אני מפספס את התמונה הגדולה ולא מודע לפתרון שכבר בדרך...

כמה דברים ממני:
* הצורך של העירייה בהגדרת לוחות זמנים ברורים ועמידה בהם ובעיקר תוך התחשבות בתאריכים קריטיים כמו תחילת שנת לימודים
* הצורך של העירייה להגביר את ההשקעה בשכונה בהתאם לכמות משלמי המיסים שנוספו לעיר - ישנה השקעה, אבל לדעתי יש מקום להרבה יותר
* בעיית הנגישות של החלקים המוגבהים של השכונה (לדוגא הגשר מעל לרחוב אנג'ל) ובעקיר בשכונה עם כמות כה אדירה של עגלות
* בעיית החנייה שהולכת וגדלה וזאת לפני שהשכונה מאוכלסת לגמרי, לפני שהילדים כאן גדלים ומוציאים רשיון בעצמם ולפני שקבלנים ממשיכים לבנות בניינים ללא חנייה תת קרקעית - אם העירייה צזניח את הנושא אז כשיהיה מאוחר היא תאלץ להמציא פתרונות יצירתיים בשכונה בנוייה ומאוכלסת ובעלות גבוהה על חשבוננו כמובן
* מה ההשלכות של האישור לבניית מלון בכניסה לשכונה? ואם הוא יכלול אולם שמחות איך זה ישפיע? - בעיניי זה נשמע מאוד לא טוב
* לדעתי יש לסגור את הכניסה ויציאה לכיוון קניאל - השכונה שלנו הופכת לקיצור דרך לכל התקועים בפקק לכיוון צפון ואם נקריב במעט את הנוחיות שלנו נזכה להרבה פחות תנועה של רכבים שאינה קשורה לשכונה

אנא תגיבו עם נקודות קונקרטיות ותחשבו איפה אנחנו רוצים להניח את כובד משקלנו

אם נוכל לגבש מהדיון הזה רשימה של נושאים וסדרי עדיפות אני בטוח שהדיון יהיה יותר ענייני ושחברי הוועדים של השכונות שמשקיעים בנו מזמנם ונלחמים למעננו ירגישו ברוח הגבית

כמובן שבעיני הנוכחות הינה חובה בידיעה שאם נפספס את ההזדמנות הזאת נאבד מכוחנו ונפגע בהתפתחות של השכונה שלנו

ערב טוב,
רן
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: לקראת הפגישה עם נציגיי העיריה 13 שנים 4 חודשים ago #23215

רן שלום
תודה רבה על ריכוז ממוקד של הבעיות..
מסכימה שהכי חשוב כרגע זה:
א. עניין החנייה, במתחם 60 בנו מגרש חנייה שהינו שימושי ביותר, אני יודעת שגם ב 80 מתוכנן..ליד בי״ס העתידי.. ליד בניין b ו c של מנרב (כרגע הם בבנייה). חשוב שנדע מה גודלו של המגרש, וכמות רכבים שיוכל להכיל??

ב. נגישות-השכונה לא עומדת בתקן הארצי, כלומר על פי חוק. כל הגשרים בשני במתחמים אינם נגישים מהרחוב, וזה בניגוד למה שאמור להיות. למשל בחוב סקיבין-אין גישה לבניין מהרחוב,גם לעגלות, וגם לכיסאות גלגלים ולכאילו המתקשים בניידות.. עברתי על כל הגשרים בשכונה, אין אחד שהוא תקין (אני במקצועי מורשית נגישות מטעם משרד הבריאות ומומחית בשיקום וניידות),כך שהדבר בעיני אקוטי.
ג. ק נ יא ל -לסגור במידית כניסה לכביש 4 דרכו. לא לאפשר שם תנועת רכבים, אפילו שנבנה שם כביש של 4 נתיבים..
ד. עמדות מיחזור- חסרות הרבה בשכונה,. אמורות להיות יותר עמדות מיחזור והפרדת אשפה, מוצרי נייר, בטריות, בקבוקי פלסטיק, בגדים, אשפה ייבשה ואשפה רטובה. אנחנו באים מרעננה, ושם יש המון עמדות מיחזור שכונתיות בכל מקום.

זהו לבינתיים,
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד