שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
כפר סבא הירוקה - תשתיות, פיתוח ואיכות הסביבה
  • עמוד:
  • 1
  • 2

הנושא פיתוח שכונה צפונית - תב"ע 80

תגובה: פיתוח שכונה צפונית - תב"ע 80 14 שנים 1 חודש ago #18946

• סיון
  • סיון's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • מנרב בניין B
הוד וקרן כתב:
היי יובל.
אנחנו מ-60 אבל בזמנו עברנו בין הקבלנים של 80 וכל הקבלנים ללא יוצא מן הכלל אמרו לנו את אותו הדבר- הקאנטרי והפארק יוקמו לקראת הסוף, הווה אומר בערך עד 7-8 שנים מהיום.
אני גם לא חושב שלבקש פיתוח סביבתי מלא בשלב כה מוקדם זה נכון, כל מי שקונה את הדירות הראשונות יודע וצריך לדעת שהוא יסבול בתחילה.

נכון, יש בעיות. אז יש וועד והוועד מטפל אל מול העירייה ואני חושב שהוועד של 60 למשל הוא ועד טוב והוא מקדם את ענייננו וגם תושבי 80 צריכים לעשות אותו הדבר במקום לשלוח אימיילים בודדים אלא להתארגן כגוף ולהציג את ענייניו אל מול העירייה ורק כך צרכיו יטופלו.

אני אישית חושב שראש העיר של כפ"ס הוא מעולה וזאת על סמך השוואה לעיר שממנה הגעתי וזה יהיה פשע אם הוא לא ייבחר שוב, מצד שני חצי מדינה אוהבת שביבי ***** אותה אז לך תבין.

אפשר לפחות לסתום את הבורות הענקיים בכניסה לשכונה. מבקשים את זה רק חצי שנה. לא חבל על האוטו?
;)
משפ' קולנדר
עוברת לכפר סבא
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: פיתוח שכונה צפונית - תב"ע 80 14 שנים 1 חודש ago #18951

• ss
  • ss's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
הוד/קרן - אני מאוד שמח לשמוע שהקבלנים סיפרו לכם שההקנטרי יפתח בעוד 7-8 שנים, העניין הוא שזה לא ממש מעניין אותי מה הם אמרו לכם, אם בכלל. העירייה צריכה להוציא מכרז לפיתוח המקום ויפה שעה אחת קודם. אתם מוזמנים לעשות מנוי בעוד 7-8 שנים. שלא נדבר בכלל על הפארק שבעיני חשוב יותר.

מהמיילים שהם כותבים אני מבין שועד 80 מטפל בכל הנושאים החשובים מאוד שיובל כתב, ועלינו כתושבים מעורבים לעזור להם ולהפעיל לחץ.

עיריית כפר סבא בפגישה עם הועד הודתה שיש סכסוך בינה לבין הקבלן המבצע של הפיתוח הסביבתי ולכן הנושא נדחה.

העובדה היא שהפיתוח שנעשה עד היום היה ברמה מאוד נמוכה, דוגמאות:
* שתילים צעירים מדי שמתו תוך מספר ימים
* גן שעשועים יחיד שמפתיע בעליבותו
* ביצה תמידית בכניסה לגן לימון/תפוז
* שדירה "ירוקה" בין view לבין קירת בצבע אפור כהה ללא צמחיה ראוייה (זוהי שדירה שכל הבניינים סביבה בנויים)
* מדרכות ?

כרגע נראה שהעירייה הקפיאה את פיתוח לחלוטין בשל הסכסוך, דבר שמאוד פוגע בכולנו.
אני חושב שהתשובות שקיבלנו עד עכשיו הן לא מספקות, אני אישית מרגיש שאין מספיק שקיפות סביב הנושאים הללו.
עריכה אחרונה: 14 שנים 1 חודש ago על ידי ss.

תגובה: פיתוח שכונה צפונית - תב"ע 80 14 שנים 1 חודש ago #18952

• מיכל
  • מיכל's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
  • פרוייקט VIEW השכונה הירוקה
גם אני שלחתי מייל לשתי כתובות מייל בשבוע שעבר וטרם נעניתי...
מצ"ב הנוסח שלי:

כב' ראש העיר בוקר טוב,

אני ובני משפחתי עברנו מרעננה לכפ"ס לפני כ-5 חודשים.
אין צורך להכביר במילים על שירותי העיר רעננה לתושביה, ואמנם ובכל זאת, כזוג צעיר עם שני ילדים רכים בשנים בחרנו עבור להתגורר בעיר כפ"ס.
סיבת המעבר הייתה אמונה בעיר, בחינוך שלה ובשגשוג והצלחת השכונה הירוקה החדשה משלל בחינות ובמהירות.

חרף כך, ובניגוד לשלל הבטחות מטעמך ו/או מי מטעמך, קצב התפתחות הפיתוח בשכונה (מתחם 80) אינו עומד בשום רף ציפיות סביר.
לא שלי באופן אישי ולא בציפיותיהם של שאר מכריי ושכניי במתחם.

אנא ממך, יש להעיר את הדוב משנתו ולהאיץ באגרסיביות את תהליכי הפיתוח של השכונה הצפונית. כמו גם להגביר את הפיקוח על המתרחש בשכונה, מבחינת לכלוך, רעש (קבלנים שעובדים בשעות הלילה המאוחרות), כלבים משוטטים וכיוצב'.

השכונה מתאכלסת בקצב מהיר מאד (אף שלאט מן הצפוי מבחינת הקבלנים השונים) ונדרש פיתוח נרחב למען התושבים.
כבר אמרת והתהדרת בעבר, בפורומים שונים, כי השכונה הירוקה היא איכות חיים לצעירים. אולם, הלכה למעשה - איננו מתגוררים בשכונה ירוקה ואיכותית, אלא בשכונה לא מפותחת, מאובקת, לא מוארת ובפירוש - לא מתקדמת.

אין מדרכות, אין תאורה (וכמי שעוסקת בספורט בשעות הלילה לאחר הילדים הלכו לישון... מפחיד מאד להסתובב), אין פארק או כל התקדמות לגביו, אין קאנטרי וכן, כאמא לילדים צעירים - גם אין גן שעשועים הולם.

גן השעשועים הנוכחי המצוי בין פרויקט קירת לVIEW הוא קטן ועלוב. מלוכלך, לא מואר ורובצים בו (כמו בשאר השכונה) אינספור כלבים משוטטים ללא רצועה וללא בעליהם. כשהילדים יוצאים מגני העירייה הצמודים לו (אשר מונים יחד כ-63 ילדים) נוצר עומס בלתי סביר ולא מהנה בעליל על מעט המתקנים המוצבים בו, ואין בו ולו נדנדה אחת!!! ואין צורך להרבות במילים באשר לסכנות הטמונות בכלבים משוטטים בקרבתם (בין אם חוסנו ובין אם לאו).

ברור לי כי כראש עיר הינך עסוק וטרוד במגוון נושאים שאינם רק עניין השכונה הירוקה, יחד עם זאת, אני סמוכה ובטוחה כי תשובתך לא תאחר להגיע וכי הינך מבין את משמעות טיפולך בנושא והשפעתה על התושבים בשכונה בכל ועליי ועל משפחתי בפרט.

לאור האמור, אודה לך מאד לו תעדכן אותי כיצד הינך מתכוון לפעול ומה צפי לוחות הזמנים.

בכבוד רב,
מיכל

תגובה: פיתוח שכונה צפונית - תב"ע 80 14 שנים 1 חודש ago #18958

• ורד
  • ורד's Avatar
לאחר ששלחתי אתמול מייל לראש העיר, התקשר אלי היום סמנכ"ל העירייה דני הרוש.
להלן הפרטים העיקריים שהוא מסר לי:

גן שעשועים היחיד במתחם 80 ברחוב וינברג- טוען שאין אפשרות להרחיב אותו משיקולי בטיחות. הוא הבטיח לבקר בו שוב ולשקול מחדש הוספת מתקן או החלפת מתקן קיים לכזה שיענה לצורך של יותר ילדים.

גני שעשועים נוספים- מתוכנן כרגע רק עוד אחד בשצ"פ המרכזי בשכונה, בסדר גודל של השצ"פ המרכזי של 60. צפוי להיות מוכן עוד שנה.

גני ילדים- אמורים להפתח 8 גנים חדשים בשנה הקרובה ב-80.

בית ספר ב-80- טוען שיש סיכוי טוב שיפתח בספטמבר 2013, ובכל מקרה עד ספטמבר 2014.

פארק- חלקים קטנים בלבד ממנו יפותחו בשנה הקרובה. אומר שיקח הרבה זמן עד שיראה כמו פארק ממש, והפיתוח הסופי שלו יסתיים רק בעוד 8 שנים.

תגובה: פיתוח שכונה צפונית - תב"ע 80 14 שנים 1 חודש ago #18959

• ss
  • ss's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
ורד - המון תודה על העידכון.
איפה זה השצ"פ המרכזי של 80 ואיפה של 60?
יש תמונה של גן השעשועים שקיים ב60? מדובר בגן שעשועים שצמוד למשתלה?

תגובה: פיתוח שכונה צפונית - תב"ע 80 14 שנים 1 חודש ago #18961

• ורד
  • ורד's Avatar
אפשר לראות את השצ"פים בתב"ע של השכונות.
של 60 הוא במרכז השכונה- שם יהיו מתקני שעשועים עוד כ-4 חודשים.
של 80 בצד המזרחי צמוד לפרויקט של שיכון ובינוי.

תגובה: פיתוח שכונה צפונית - תב"ע 80 14 שנים 1 חודש ago #18972

• יובל
  • יובל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
היי ורד
מה אמור להיות בעתיד כולנו יודעים (או לפחות יודעים) גני ילדים, בתי ספר וכו
מה שקיים היום ואיך שהדברים מתנהלים נראה מתחת לכול ביקורת.
לא ברור לי כיצד גן המשחקים העלוב קשור בבבטיחות - השטח שבו ניתן להקים גן משחקים עצום לעומת הרבה מאוד אחרים בכ"ס.

הפיתוח, בורות, כביש סובב שכונה, תאורה חסרה, מדרכות וכו'
העירייה מפקירה אותנו, נקודה. (ודואגת לגבות מיסים מלאים)

ההבטחות של ראש העיר אינן מתיישבות עם מה שקורה בפועל בשטח לחלוטין.
אימיילThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

תגובה: פיתוח שכונה צפונית - תב"ע 80 14 שנים 1 חודש ago #18973

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
קצב הפיתוח מזעזע!
שום דבר לא זז, אז מה הפלא שיקחו עוד 8 שנים???
מה צוואר הבקבוק בהתקדמות הפיתוח?

תגובה: פיתוח שכונה צפונית - תב"ע 80 14 שנים 2 שבועות ago #19368

• sharon
  • sharon's Avatar
האים יש וועד פעיל ל 80 ????
היכן ניתן לקבל אינפורמציה לגבי פעילותו ..רשימת תפוצה ..וכדומה.

תגובה: פיתוח שכונה צפונית - תב"ע 80 14 שנים 2 שבועות ago #19370

תשלחי מייל ל- This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. עם הפרטים שלך והם יצרפו אותך לרשימת התפוצה
  • עמוד:
  • 1
  • 2