גם אני שלחתי מייל לשתי כתובות מייל בשבוע שעבר וטרם נעניתי...
מצ"ב הנוסח שלי:
כב' ראש העיר בוקר טוב,
אני ובני משפחתי עברנו מרעננה לכפ"ס לפני כ-5 חודשים.
אין צורך להכביר במילים על שירותי העיר רעננה לתושביה, ואמנם ובכל זאת, כזוג צעיר עם שני ילדים רכים בשנים בחרנו עבור להתגורר בעיר כפ"ס.
סיבת המעבר הייתה אמונה בעיר, בחינוך שלה ובשגשוג והצלחת השכונה הירוקה החדשה משלל בחינות ובמהירות.
חרף כך, ובניגוד לשלל הבטחות מטעמך ו/או מי מטעמך, קצב התפתחות הפיתוח בשכונה (מתחם 80) אינו עומד בשום רף ציפיות סביר.
לא שלי באופן אישי ולא בציפיותיהם של שאר מכריי ושכניי במתחם.
אנא ממך, יש להעיר את הדוב משנתו ולהאיץ באגרסיביות את תהליכי הפיתוח של השכונה הצפונית. כמו גם להגביר את הפיקוח על המתרחש בשכונה, מבחינת לכלוך, רעש (קבלנים שעובדים בשעות הלילה המאוחרות), כלבים משוטטים וכיוצב'.
השכונה מתאכלסת בקצב מהיר מאד (אף שלאט מן הצפוי מבחינת הקבלנים השונים) ונדרש פיתוח נרחב למען התושבים.
כבר אמרת והתהדרת בעבר, בפורומים שונים, כי השכונה הירוקה היא איכות חיים לצעירים. אולם, הלכה למעשה - איננו מתגוררים בשכונה ירוקה ואיכותית, אלא בשכונה לא מפותחת, מאובקת, לא מוארת ובפירוש - לא מתקדמת.
אין מדרכות, אין תאורה (וכמי שעוסקת בספורט בשעות הלילה לאחר הילדים הלכו לישון... מפחיד מאד להסתובב), אין פארק או כל התקדמות לגביו, אין קאנטרי וכן, כאמא לילדים צעירים - גם אין גן שעשועים הולם.
גן השעשועים הנוכחי המצוי בין פרויקט קירת לVIEW הוא קטן ועלוב. מלוכלך, לא מואר ורובצים בו (כמו בשאר השכונה) אינספור כלבים משוטטים ללא רצועה וללא בעליהם. כשהילדים יוצאים מגני העירייה הצמודים לו (אשר מונים יחד כ-63 ילדים) נוצר עומס בלתי סביר ולא מהנה בעליל על מעט המתקנים המוצבים בו, ואין בו ולו נדנדה אחת!!! ואין צורך להרבות במילים באשר לסכנות הטמונות בכלבים משוטטים בקרבתם (בין אם חוסנו ובין אם לאו).
ברור לי כי כראש עיר הינך עסוק וטרוד במגוון נושאים שאינם רק עניין השכונה הירוקה, יחד עם זאת, אני סמוכה ובטוחה כי תשובתך לא תאחר להגיע וכי הינך מבין את משמעות טיפולך בנושא והשפעתה על התושבים בשכונה בכל ועליי ועל משפחתי בפרט.
לאור האמור, אודה לך מאד לו תעדכן אותי כיצד הינך מתכוון לפעול ומה צפי לוחות הזמנים.
בכבוד רב,
מיכל