יורם לוי כתב:כפי שאני רואה שאנשים שקנו ב-60 מודאגים ומוטרדים מהנעשה ב-80 ,
ולא מעלים את הבעיות האמיתיות איך לדוגמא לסלק את האנטנה הסלולרית שיושבת על כל מתחם 60 , אף אחד לא שואל האם היחידה האזורית של איכות הסביבה בדקה את רמות הרעש והפיח הצפויות לבתי השכונה הדרומית , האם בוצעו מחקרים בעניין ואם לא האם יש תכנון לעניין
יורם היקר,
כיוון שאתה כל כך מודאג לבריאותינו ומפרסם מידע כל כך מקיף על הבעיות במתחם, אני לא רוצה להכביד עליך ולהקשות עליך בחשיפת העובדות מול המצלמה.
כיוון שהוכחת בהודעות קודמות שאתה מבין בכל כך הרבה דברים, ואתה מקבל מסמכים פנימיים מתוך הועדה המחוזית וגורמי איכות הסביבה, אתה כנראה יודע שקרינה מאנטנה סלולרית פוחתת בריבוע עם המרחק והמרחק שלה מהבתים הראשונים של השכונה הוא 100-150 מטר, כך שבדיקת קרינה כנראה תראה שטלפון אלחוטי בבית מקרין הרבה יותר. אנטנה זה לא פריט סביבתי יפה, אפילו די מכוער. אבל בינו לבין "אנטנה שיושבת על כל מתחם 60" יש מרחק גדול. אם היית בודק את האנטנה, היית רואה שרוב השידור שלה הוא לכיוון צפון, דרום ומערב ולא לכיוון מתחם 60.
אז ככה, בינתיים אמרת על המתחם את הפרטים הבאים:
בית חולים מאיר מסוכן
יש הרבה תחנות השנאה של חברת חשמל
זיהום אוויר
קרוב לכביש 4
קרוב לבן יהודה
אנטנה סלולרית
כל הבתים קרובים לכבישים
את כל זה, מי שקנה במתחם יודע. אתה טוען שקנית, אבל פספסת את כל אלה בתהליך המכירה. היית במשרד המכירות ולא ידעת מכל אלה. בכל זאת קנית ואתה לא רוצה לספר לנו באיזה בניין.
עשה טובה לך ולנו, אני מציע שתחפש פורום אחר שיהיה מוכן לשמוע את הדברים. על פי המיילים שאני מקבל מחברים ועל פי תגובותיהם, בפורום הזה לא מעוניינים לשמוע אותם, מה גם שהכל ידוע בפתיחה של מפה.
שאלות זה דבר לגיטימי. גם ביקורת. חשוב להציג את כל המידע ושכל אחד יוכל לקבל החלטות אחרי בדיקה עצמית מקיפה, כאשר כל הנתונים נמצאים בידיו. ואכן, כל הנושאים שהזכרת עלו בהודעות קודמות והתקיים עליהם דיון מקיף.
פשוט נראה לי שלחפש כל הזמן מתחת לאדמה, זה לא מה שאנשים מחפשים בפורום הזה. מה גם, שקצת מוזר (אפילו אתה יכול להודות) שמי שקנה במתחם 60, עסוק כל הזמן בלטעון כמה שכונות / מתחמים אחרים יותר טובים ולמה עדיף לחיות בהם.
כל מי שקנה במתחם קיבל החלטה על סמך אינפורציה שבדק, אינפורמציה שאתה היית היחיד שפספס לפני שקנה, ובכל זאת ביצעו את העסקה. תן לנו לחיות עם הטעות שעשינו (לדעתך).
תודה וסליחה,
גיא
נ"ב: לכל הטוענים שהפורום הוא צפון קוריאה / אירן / אפגניסטן, אני לא חוסם את המשתמש, רק מביע את דעתי.