שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
כפר סבא הירוקה - תשתיות, פיתוח ואיכות הסביבה

הנושא האם גם לכם מפריע הרעש ממשאבת המים צפונית ל 80 ?

האם גם לכם מפריע הרעש ממשאבת המים צפונית ל 80 ? 14 שנים 7 חודשים ago #16814

• oren
  • oren's Avatar
שלום לכולם ושנה טובה.
צפונית למתחם 80 יש מבנה נמוך שנראה ונשמע כמו משאבת מים -תשתית.
הרעש לדעתי לא סביר ומפריע - ביחוד בלילה אם פותחים חלונות. זה נשמע כמו מנוע שעובד ללא הפסקה. יש מישהו נוסף שזה מפריע לו? או שיודע משהו על זה (אולי זה זמני)?
תודה
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: האם גם לכם מפריע הרעש ממשאבת המים צפונית ל 80 ? 14 שנים 6 חודשים ago #17022

• oren
  • oren's Avatar
שלום,
ראשית - לזרו אליי מהערייה ומסתבר שזה מתקן סניקה של ביוב ששייך לתאגיד פלגי שרון (הגוף של כפר-סבא שבאחריותו מערכות הביוב).
לאחר מכן קיבלתי טלפון מאחד המהנדסים שלהם שרצה להבין מה אני שומע. הוא היה מאוד מופתע ולא מרוצה שיש רעש כי לטענתו זו מערכת חדשה לאחר שדרוג משמעותי של התחנה הקודמת.
הסברתי לא שעד לאחרונה לא היו בכלל דיירים באיזור כך שלא היה מי שיתלונן. לסיכום - הם יעשו בדיקת רעש ונראה מה יהיה.

אם מישהו נוסף שומע את הרעש אני ממליץ שיתלונן גם הוא ישירות בערייה. עוד מתלוננים = עוד לחץ = פתרון מהיר וטוב יותר.

תגובה: האם גם לכם מפריע הרעש ממשאבת המים צפונית ל 80 ? 14 שנים 6 חודשים ago #17056

• איילה
  • איילה 's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
  • קירת הירוקה
בעיית הרעש מהמתקן מטופל, על ידי נציגות ועד 80
הטיפול במתקן באחריות קבלן משנה. אכן נעשה טיפול לפני כשלושה שבועות בשדרוג מערכת המפוחים לשאיבת אוויר (פינוי ריחות) שאמור היה להפחית את רמת הרעש. בעוד שבועיים אמור להתבצע מהלך נוסף להקטנת הרעש.
הנושא במעקב - עדכונים דרך תיבת המייל של נציגות ועד 80 - This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

תגובה: האם גם לכם מפריע הרעש ממשאבת המים צפונית ל 80 ? 14 שנים 1 שבוע ago #19468

• oren
  • oren's Avatar
נראה (נשמע) לי שלא נעשתה שום פעולה רצינית. יש רעש קבוע מהמתקן בצורה חריגה - שומעים את זה במיוחד אחרי שמונה בערב ומוקדם בבוקר (נניח שש וחצי), אני אנסה לפנות שוב לערייה

תגובה: האם גם לכם מפריע הרעש ממשאבת המים צפונית ל 80 ? 14 שנים 1 שבוע ago #19485

• יובל
  • יובל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
הרעש מציק.

פניתי בעבר לעירייה, לא יצא מזה כלום כיוון שמגיעים לבדוק בשעות היום כשיש רעש מסביב.
ייעצתי להגיע בשעות הערב, אבל, עירייה כמו עירייה, לא היו מוכנים.
הדרך היחידה להקטנת הרעש הסטטי, הינה קיר אקוסטי מסביב למשאבה.
אימיילThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
עריכה אחרונה: 14 שנים 1 שבוע ago על ידי יובל.

תגובה: האם גם לכם מפריע הרעש ממשאבת המים צפונית ל 80 ? 14 שנים 1 שבוע ago #19487

• בונה
  • בונה's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
איפה נמצאת המשאבה? אני שומע רעש, שדומה מאוד למה שאתה מתארים, אבל זה נשמע כאילו הוא מגיע מקניאל (או מהגנרטורים שלו).

זה לא נורא אבל בהחלט מורגש ופוגע בשקט בערבים.

תגובה: האם גם לכם מפריע הרעש ממשאבת המים צפונית ל 80 ? 14 שנים 1 שבוע ago #19489

• oren
  • oren's Avatar
המשאבה היא מבנה בגודל של קיוסק גדול מוקף גדר ופנסי תאורה שמאירים בערב. הוא ממוקם מזרחית לאיזור שבו בונים את המרכז המסחרי (מזרחית לקניאל). הרעש מגיע מהמבנה - לא מקניאל - תתקרב לזה בערב ותראה/תשמע בבירור.

תגובה: האם גם לכם מפריע הרעש ממשאבת המים צפונית ל 80 ? 14 שנים 5 ימים ago #19514

• guy-sh
  • guy-sh's Avatar
  • לא מחובר
  • Administrator
  • שבירו - בנין 1
  • Thank you received: 1
פניתם ליחידה האזורית לאיכות הסביבה ?
גיא שמואלי
מנהל האתר
כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

תגובה: האם גם לכם מפריע הרעש ממשאבת המים צפונית ל 80 ? 13 שנים 4 חודשים ago #23178

• סיון
  • סיון's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • מנרב בניין B
מה עושים עם הרעש הזה ? זה יכול לחרפן, עובד 24 שעות, בערב כשנעלמות כל המשאיות זה נשמע הרבה יותר בבירור.....
משפ' קולנדר
עוברת לכפר סבא

תגובה: האם גם לכם מפריע הרעש ממשאבת המים צפונית ל 80 ? 13 שנים 4 חודשים ago #23225

• סיון
  • סיון's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • מנרב בניין B
.
משפ' קולנדר
עוברת לכפר סבא