שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
כפר סבא הירוקה - תשתיות, פיתוח ואיכות הסביבה

הנושא אני מתעניין בפרוייקט בשכונה ויש לי כמה שאלות

תגובה: אני מתעניין בפרוייקט בשכונה ויש לי כמה שאלות 14 שנים 7 חודשים ago #16832

• sveta
  • sveta's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
היי עמוס אני עובדת בהרצליה פיתוח, לוקח לי 40 דק'. ביציאה מכפר סבא אין בעיה וגם ברעננה בסדר, אך הפקק הוא לפני מסילות רכבת בהרצליה. אחרי 9 בבוקר לעיתים ניתן להגיע תוך 20 דקות, אך לפני 9 באמת קרוב ל-40 דקות נסיעה.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: אני מתעניין בפרוייקט בשכונה ויש לי כמה שאלות 14 שנים 7 חודשים ago #16833

• עמוס
  • עמוס's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
תודה רבה על תשובה מהירה (כ-25 דקות ;-) )
בקיצור, אני לא צריך אפילו פסיכולוג, אני צריך מציל טוב עם מגהפון:)

תודה!

תגובה: אני מתעניין בפרוייקט בשכונה ויש לי כמה שאלות 14 שנים 7 חודשים ago #16841

• הוד וקרן
  • הוד וקרן's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • פרץ לוזון- אהוד מנור 16
אם יורשה לי עמוס,
אל תיקח את המיקום של העבודה שלך כפרמטר לקניית דירה אלא אם כן אתה יודע בוודאות שתהיה בעבודה הזו/מיקום הזה שנים קדימה. אולי יירצה הגורל ותתחיל לעבוד באיזור ההיי-טק שייבנה בקרוב בשטח של 80.
לגביי פארק שאול, אני לא יודע לגביי חניה אבל כשאני חושב על זה אולי בכוונה אין מקומות חנייה כדי שרק אנשים מהשכונה יירצו להגיע לשם, מעולה! ושאף אחד לא יידבר עם העירייה לגביי חנייה לאורחי הפארק.

לבסוף, לא משנה מאיזה קבלן תקנה, עוד שנתיים השכונה תראה הרבה יותר טוב.

תגובה: אני מתעניין בפרוייקט בשכונה ויש לי כמה שאלות 14 שנים 7 חודשים ago #16843

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
הוד, אתה שוכח שמתוכנן שם פארק גדול עם קאנטרי קלאב. חניה תהיה חובה עבור מתחם כזה גדול אחרת בכל השכונה (80 ו-60) לא תהיה חניה פנויה אחת בשבתות וחגים וגרוע מזה, חניות כפולות, על המדרכה ומה לא.

תגובה: אני מתעניין בפרוייקט בשכונה ויש לי כמה שאלות 14 שנים 7 חודשים ago #16846

• יניב
  • יניב's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
  • פרויקט VIEW בניין 3
לגבי תחבורה יש לי כמה בשורות אני חושב.

צומת בני דרור, משודרג כעת למחלף-צפי סיום 2014
צומת רעננה דרום ישודרג למחלף- צפי סיום יולי 2015
במסגרת השדרוג יבנה כביש 531 שיחבר את כביש 4 עם נתיבי איילון וכביש החוף, ויהווה כביש רוחב מרכזי במדינה.

תגובה: אני מתעניין בפרוייקט בשכונה ויש לי כמה שאלות 14 שנים 7 חודשים ago #16847

• עמוס
  • עמוס's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
הוד, יש ביטוי מפורסם שאומר: "מנעול משאיר בחוץ רק את האנשים הישרים". אם היינו אנשים ממושמעים, הייתי מסכים שחוסר בחניות היה גורם לחוסר עניין לאנשים מבחוץ להגיע אבל לצערי זה לא המצב. כמו ש SNH כתב, היצירתיות של אנשים גדלה כאשר הם מחפשים חניה.

אני מתאר לעצמי שבמתחם של הקאנטרי עצמו תהיה חניה, אבל הפארק נפרס מעבר לכך. יהיה טוב.
עריכה אחרונה: 14 שנים 7 חודשים ago על ידי עמוס.

תגובה: אני מתעניין בפרוייקט בשכונה ויש לי כמה שאלות 14 שנים 7 חודשים ago #16848

• עמוס
  • עמוס's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
יניב, קראתי שב 2015 יהיה הרבה יותר טוב. אני מקווה שנשרוד את 2011 :)

תגובה: אני מתעניין בפרוייקט בשכונה ויש לי כמה שאלות 14 שנים 7 חודשים ago #16849

• הוד וקרן
  • הוד וקרן's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • פרץ לוזון- אהוד מנור 16
SNH כתב:
הוד, אתה שוכח שמתוכנן שם פארק גדול עם קאנטרי קלאב. חניה תהיה חובה עבור מתחם כזה גדול אחרת בכל השכונה (80 ו-60) לא תהיה חניה פנויה אחת בשבתות וחגים וגרוע מזה, חניות כפולות, על המדרכה ומה לא.

אתה בטוח שהקאנטרי מתוכנן בסמיכות לפארק שאול? לפי מיטב ידיעתי ויתקנו אותי פה אחרים הקאנטרי מתוכנן בצמוד לקניאל במקום הכי צפוני בעוד שפארק שאול צמוד לשיכון עליה מאחוריי הפרוייקט של נוה גד.
חוץ מזה הקאנטרי אם יוקם יהיה האחרון בכל השכונה, משהו כמו עוד 7 שנים, לכן החנייה שלו לא רלוונטית לפארק שאול.

תגובה: אני מתעניין בפרוייקט בשכונה ויש לי כמה שאלות 14 שנים 7 חודשים ago #16850

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
הוד, פארק שאול הוא מתחם פנימי שמיועד בעיקר לדיירי נוה גד, ואינו שונה מאיזור נחמד שאפשר לטייל בו. לא ממש מקום שאנשים יבואו בהמוניהם אליו ויגמרו את החניה. לפחות לא כשמסתכלים על גן חיים הצמוד שם האווירה הרבה יותר סימפטית (לפחות ב5-6 שנים הקרובות), ועל הפארק הגדול יותר שאמור להבנות על ידי עיריית כפר סבא, אותו פארק עליו דיברתי, שיכלול גם את הקאנטרי, שאכן יהיה ליד קניאל (שאולי יזוז בעצמו ב"ה :))

ועדיין לא דיברתי על שני המרכזים המסחריים בשכונה. ובפוטנציה משרדי הייטק כמובן...בקיצור, לא חסרות אטרקציות שדורשות חניה. או שתהיה חניה, וכולם יהיו מרוצים, או שלא תהיה חניה וזה יהיה סיוט כמו בת"א או ברחוב ויצמן בכפ"ס.

תגובה: אני מתעניין בפרוייקט בשכונה ויש לי כמה שאלות 14 שנים 7 חודשים ago #16853

• עירד
  • עירד's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • The Garden בניין 13
שי ,

בתור שותפך לפרוייקט, אני חייב לתקן אותך. פארק שאול הינו שמו של פרוייקט מגורים, הצמוד לגן שאול (ע"ש אייזנברג) בו ייבנו 3 בתים פרטיים ותוכניות לחידוש הגן.
בתוך המתחם של פרוייקט פארק שאול, קיים שטח ציבורי פתוח (שצ"פ) שהינו באחריותצ החברה הכלכלית כ"ס , ולא באחריות היזם (נווה-שיכון ובינוי).
הפארק (ולא משנה מי יבצע אותו - החברה תצא למכרז בקרוב, לסיום ביצוע בעוד כשנה) יהיה לשימוש כלל תושבי השכונה הירוקה (80) ולא בעיקר לנו (דיירי הפרוייקט) למרות שכנראה נהיה שם לא מעט. מדרום לפרוייקט נבנים היום 3 פרוייקטים של קבוצות רכישה (לאכלוס לקראת דצמבר 2012) ואני בטוח שהם ישמחו להגיע לפארק :)

תגובה: אני מתעניין בפרוייקט בשכונה ויש לי כמה שאלות 14 שנים 7 חודשים ago #16855

• עמוס
  • עמוס's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
היי עירד,

תודה על העדכון, תוכל לומר היכן ייבנו אותם 3 בתים פרטיים?
אם אני מבין נכון את המפה, יש את פס הבניינים המזרחי, אחרי זה כביש (יהיה מעבר להולכי רגל) ולאחריו יתחיל הפארק, כרגע יש שם חורשת עצים יפה שעליה ילבישו את הפארק עצמו.

תגובה: אני מתעניין בפרוייקט בשכונה ויש לי כמה שאלות 14 שנים 7 חודשים ago #16857

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
עירד, כשותפך לפרוייקט אבהיר את דבריי:
אני יודע היטב מה שם הפרויקט שלנו :)

וכמו שאמרתי, המתחם מיועד ברובו עבור תושבי פארק שאול, אבל מה שאמרתי הוא "ברובו". וכאן היתה הכוונה שאנחנו מטעמי הקרבה נשתמש בו הכי הרבה, אבל סביר להניח (בהתאם לעניין כמובן) שאנשים לא יגיעו במיוחד עם כלי רכב לאיזור רק בשביל להתרועע בשטח הנ"ל וזאת היתה כוונתי.

לגבי העובדה שמדובר בשטח באחריות העיריה, זה חדש לי, הייתי בטוח שהקמת כל המתחם היא באחריות נוה/שיכון וכך גם הבנתי בזמנו מאנשי המכירות ומהתב"ע. יתכן ולא פירשתי נכון, אבל זה לא רלוונטי לנושא הנידון.