שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
כפר סבא הירוקה - תשתיות, פיתוח ואיכות הסביבה
  • עמוד:
  • 1
  • 2

הנושא מה קורה עם הזזת הכביש

מה קורה עם הזזת הכביש 14 שנים 7 חודשים ago #16651

• עינת
  • עינת's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • eco 5
הי
מישהו יודע מה קורה עם הזזת הכביש לכיוון השכונה שלנו ? אני יודעת שהיתה התארגנות בנושא .
ומה העיריה הולכת לעשות עם השטחים העצומים שנמצאים מול סביוני הכפר?
אולי מגרשי חניה לשכונה !!!
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: מה קורה עם הזזת הכביש 14 שנים 7 חודשים ago #16654

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
אולי יעזור אם תגידי לאיזה כביש את מתכוונת...

תגובה: מה קורה עם הזזת הכביש 14 שנים 7 חודשים ago #16658

לכביש ברחוב משה סנה ,ולשטח הרחב שהתווסף לסביוני הכפר בעקבות הזזת הכביש לכיוון הירוקה.

תגובה: מה קורה עם הזזת הכביש 14 שנים 7 חודשים ago #16683

• עינת
  • עינת's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • eco 5
בדיוק לכביש ולשטח הזה התכוונתי ברחוב סנה לכיוון סביוני הכפר

תגובה: מה קורה עם הזזת הכביש 14 שנים 7 חודשים ago #16711

• איל
  • איל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו א'
עינת שלום,
אני אעביר לך את העובדות כמו שהן ידועות לי. אני לא נוקט באף עמדה ואני באמת לא יכול לומר שאני יודע מי צודק ומי לא צודק.

דיירי "בית התמר" שהחל להיבנות על רחוב משה סנה (בשכונה הירוקה) ודיירי פרויקט שבירו על משה סנה ליד הכיכר עם אהוד מנור, טוענים כי מתבצעות לכאורה חריגות בתב"ע בבניית רחוב משה סנה.
הם התארגנו באמצעות עורך דין ושלחו בקשה לועדה המקומית ולועדה המחוזית להפסקת העבודות ברחוב.
תשובתם של הועדות היתה כי הם פועלים על פי חוק וכי לא מתבצעות שום חריגות בלתי חוקיות.
בעקבות תגובה זו של הועדות (העירייה לצורך העניין) אותה התארגנות של דיירים היתה אמורה לשלוח עתירה להפסקת העבודות לבית המשפט.
אני לא יודע בבירור אם זה נשלח כבר או לא.

מה יהיה עם זה אני לא יכול לומר, כי אני לא יודע.

בברכה,

איל ולדמן
יו"ר זמני ועד שכונת הזמר העברי.

תגובה: מה קורה עם הזזת הכביש 14 שנים 7 חודשים ago #16720

• עינת
  • עינת's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • eco 5
הי איל
תודה על התשובות, אני יודעת שאתם פועלים למען השכונה והמון תודה על כך.
יש לציין את הדברים שאתם עושים וחשוב לפתוח ערוץ תקשורת מולכם על מנת שנדע מה קורה ולאן ניתן לפנות.
עולים קשיים יום יומיים ואין טעם שכל אחד יפנה בנפרד לגורמים המטפלים
אני אשמח אם תעדכנו אותנו לגבי גני השעשועים או מגרשי ספורט שאולי אמורים להיבנות!!
בברכת שנה טובה
עינת.

תגובה: מה קורה עם הזזת הכביש 14 שנים 7 חודשים ago #16721

• Idit
  • Idit's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • אקו 7 (שלב ב')
מגרשי משחקים אמורים להבנות בקרוב אחד ליד המשתלה, ואחד בדרום שטח שישים (אם אני לא טועה ברח' ג'ו עמר).

תגובה: מה קורה עם הזזת הכביש 14 שנים 7 חודשים ago #16722

שלום רב! העתירה נמצאת עדיין בהכנה. אנו ממליצים לכל מי שעלול להיפגע מהזזת הכביש מערבה, להצטרף כבר כעת לעותרים. ניתן להתקשר אלי לטלפון 050-9758434. יעקב בן זאב - אהוד מנור 2

תגובה: מה קורה עם הזזת הכביש 14 שנים 7 חודשים ago #16813

לידיעת כל תושבי שכונת הזמר העברי .
בתאריך 27.09.2011 הוגשה עתירה מינהלתית לבית המשפט המחוזי בפתח תקוה . דיון יתקיים בתוך 45 ימים ,כל הנוגעים בדבר חייבים למסור תשובות ,ונימוקים החל מועדה מקומית ועדה מחוזית ,החברה הכלכלית ועיריית כפר סבא אין ספק שהכביש הוזז כ- 10מטרים מערבית לכיוון שכונת הזמר העברי. מומלץ לועד השכונה להצטרף לעתירה .אפשר לברר בטלפון 052-4701080 שגיא דן(איך העירייה או מחלקת הנדסה תתיחס לאדם החורג מרישיון הבנייה ? כנ"ל גם התושבים דורשים מהעירייה )
ניתן לראות בבירור בכל אתר שיש מפת כבישים.שקבלן המבצע לא ביצע את עבודתו על פי התב"ע.

תגובה: מה קורה עם הזזת הכביש 14 שנים 7 חודשים ago #16824

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
דן שלום ויישר כח על המאמץ והעתירה.
וועד השכונה נכון להרגע הינו ישות זמנית - ופורמלית אפילו אינו ניתן להגדרה. הבענו את תמיכתנו העקרונית במאבק בנושא הכביש אנו רואים בכך פגיעה לא נקודתית רק בבניינים הסמוכים אלא בשכונה כולה שיש בה כיום מצוקת חניה ובעתיד הוספו בה מגרשי חניה על חשבון שטחים ירוקים. בכלל בכל ענין המפריע לתושבי השכונה מול גורמים מחוץ לשכונה ובפרט העיריה, אנו שואפים לספק מענה ולהוות כתובת לסיוע.

בימים אלו אנו מתארגנים להקמת ישות פורמלית בצורת עמותה על מנת שנוכל להעצים את פעילות הוועד. מכיוון שנכון לעכשיו וועד השכונה הינו על בסיס התנדבותי וללא משאבים רבים, פנינו ואנו פונים שוב בבקשה מחברי הפורום ותושבי השכונה כיום והעתידיים – אם יש איזה עו"ד שיכול לסייע בהתארגנות, נשמח לקבל את עזרתו.
ראו שרשור שפורסם על ידי רוני בנושא
www.green-kfarsaba.co.il/forum/7
/16787--60---.html
עריכה אחרונה: 14 שנים 7 חודשים ago על ידי אריק.

תגובה: מה קורה עם הזזת הכביש 14 שנים 7 חודשים ago #16868

כאדם פרטי ןמראשוני "שכונת הזמר העברי" וכאחד שאינו מתיימר להיות שופט או מהנדס תעבורה הייתי אומר רק זאת.
כל אימת שיש מחלוקת בין העירייה לתושביה חלה חובה על העירייה לעצור את העבודות עד שבית המשפט יקבע בנושאץ
לגופו של עניין ....העבודות בדרך משה סנה התעקבו זמן רב ללא סיבות מספקות.ניתן להעביר את התקציב להשלמת פיגורים אחרים בשכונה ולצערי לא חסרים כאלה.
אינני מביע כאן תמיכה בצדקת צד זה או אחר אבל לדעתי מן הצדק לעכב את העבודות עד לבירור הנושא שבמחלוקות ובודאי לא להאיצן

תגובה: מה קורה עם הזזת הכביש 14 שנים 7 חודשים ago #16890

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
אורי בגדול יש הגיון רב בדבריך, אך עליה וקוץ בה - במידה וכל טענה שתעלה מתושב או תושבי בנין כלשהו תגרום לעצירת עבודות העיריה יש סיכוי שלא יתקיימו שום סוג של עבודות כי כל גחמה שתהיה למישהו שישלח איזה מכתב עו"ד תגרום לעיכוב עבודות. לא שאני אומר שזה המקרה כאן, אבל מבחן בית המשפט הוא זה שצריך לקבוע.
על כן, אין לנו אלא לחכות לתוצאותיה של העתירה המנהלית שהוגשה.
  • עמוד:
  • 1
  • 2