שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
כפר סבא הירוקה - תשתיות, פיתוח ואיכות הסביבה
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3

הנושא פיתוח סביבתי בתב"ע 80

פיתוח סביבתי בתב"ע 80 15 שנים 8 חודשים ago #10388

• אייל והילה
  • אייל והילה's Avatar
שלום לכולם,
אנחנו מתעדים להיכנס לדירה שרכשנו בקירת הירוקה בתאריך 5/2011.
להפתעתנו הרבה, למרות שהדירה שלנו כמעט מוכנה, עד היום בכדי להיכנס לשכונה (הצפונית), אנו נדרשים למעשי להטוטנות.
משום מה המחלף שאמור להיפתח ולאפשר גישה, ישירות משדרות מנחם בגין, לא מתקדם.
באופן כללי ניתן לומר שגם הפיתוח הסביבתי מתנהל בעצלתיים, מדוע לא התחילו לעבוד על פיתוח המדרכות ??????????
בקצב הזה במידה ולא נתעורר ונתחיל ללחוץ את עריית כפר סבא, מובטחת לכל הדיירים בשכונה הצפונית שאמורים להיכנס לדירתם בשנה הבאה, חוויה ממש לא נעימה.(מציע לכם לקפוץ ראש לתוך ארגז החול בגן של הילד לקבלת מושג......)
אז עם ערב החג המתקרב אלינו לטובה שכל דייר יתקשר לערייה ויבקש לקבל תשובות, גם בנושא חלוקת החלקות (פרצלציה), האם הערייה מקדמת את הנושא, או שאנחנו אמורים לזכות לרישום של הדירות בטאבו עוד עשר שנים....אחרי שיוציאו מאיתנו עוד כמה אלפי שקלים על בירוקרטיה!

חג שמח לכולכם.

אייל
עריכה אחרונה: 15 שנים 8 חודשים ago על ידי אייל והילה.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: פיתוח סביבתי בתב"ע 80 15 שנים 8 חודשים ago #10389

• Chen
  • Chen's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
שלום אייל ברוך הבא לפורום,

אין לך מה להתקשר לעירייה (אולי רק לגבי המחלף עצמו)אלא לחברה הכלכלית כפר סבא - היא האמונה על פיתוח השכונה , אתה יכול להשיג את הלל - המפקח על השכונה הירוקה , הטלפון של החברה הכלכלית הוא 097674612 .

מהנסיון שלנו הם מאוד מסודרים (אצלנו הקבלן הקדים בחודשיים את המסירה והם נערכו בהתאם ומקדימים עבודות שהיו צריכות להתבצע רק בעוד כמה שבועות ),הם עובדים לפי תאריכי האכלוס שהקבלנים מסרו להם (אלו המופעים אצלך בחוזה) - ההתקדמות אמורה להיות בהתאם.

בהצלחה

תגובה: פיתוח סביבתי בתב"ע 80 15 שנים 8 חודשים ago #10392

• מאיה הירוקה
  • מאיה הירוקה's Avatar
אייל ,

הייתי שם ביום שבת ונראה שכן התחילו לעשות מדרכות.
אומנם משהו מאוד התחלתי ואבל כן יש התקדמות.
כמו כן נראה שהתחילו הכנה לכיכר.

מבחינת המחלף באמת נראה שאין התקדמות.

תגובה: פיתוח סביבתי בתב"ע 80 15 שנים 8 חודשים ago #10410

• אייל והילה
  • אייל והילה's Avatar
חברים,
אני מציע שננקוט בגישה יותר אקטיבית בנושאים שישליכו ישירות על רמת החיים שלנו, ואני קורא לכולכם להתקשר ולטרטר להם את המוח...
1. רשום תב"ע 80 1 א' בטאבו - למיטב ידיעתי מי שאחראי על הנושא הוא מר יוסי הלר מחלקת הנדסה, מדוע שלא נזכה לרישום הדירה על שמנו בטאבו מייד עם מסירתה מהקבלן??? (שוחחתי עם הקבלן והבנתי שהנושא מונח לפיתחה של עריית כפר סבא).
2. מאיה, גם אני ראיתי סימנים של תחילת פיתוח סביבתי, אבל לא הצלחתי לקבל התחייבות משום גורם לפיתיחת הגנים, להסדרי הסעות, מישהו קיבל משהו ??????? מה עם היציאה מהקומפלקס של קירת ?? תאורה ? כל החזית נראית כמו אתר ארכיאולוגי ( עם המזל שלנו עוד ימצאו שם עצמות.......ואז באמת יהיה שמח !!!!)
3. מדוע המחלף ממנחם בגין לא פתוח ??? רק בקומפלקס המערבי של קירת יש כ 90 משפחות (מבלי להחשיב את VIEW), שמגיעות, לא יודע נניח פעם/פעמיים בשבוע לראות כיצד מתקדמים העיניינים, ומה ? או שתוקעים את כל התנועה שם מול ECO באיזו פרסה, או שנכנסים עם הרכב כמו "חורנים" לקולות תרועה מגחון הרכב.....

חברים, תתקשרו, תשלחו מיילים, למי ?
לראש הערייה מר יהודה בן חמו.
למהנדס העיר ארז אייזנר.
למנכ"ל החברה לפיתוח כ"ס אלון וינגרטן.

.....כי אם אנחנו לא נדאג לעצמנו...אז מי ?

חג שמח
אייל
עריכה אחרונה: 15 שנים 8 חודשים ago על ידי אייל והילה.

תגובה: פיתוח סביבתי בתב"ע 80 15 שנים 8 חודשים ago #10411

• שלומי
  • שלומי's Avatar
שלום לכם
היתה לנו בעבר התארגנות שעסקה מול החברה הכלכלית של כפר סבא בכל עניין התשתיות והחינוך.
לאחר פגישה עם "הנהלת העיר" היינו מהנדס העיר מנכ"ל החברה הכלכלית, גיזבר העיריה, מנהל מחלקת החינוך ואדריכל ולאחר מצגת בת שעתים שערכנו לאנשים הנכבדים העלנו לאתר זה את סיכום הפגישה.
לאחר כחודשיים נערכה פגישה נוספת עם מנכ"ל החברה הכלכלית וגם את סיכום זה העלנו באתר.
לצערנו, ואני מתכוון לכך בלי ציניות, אנחנו נגור תקופה ארוכה מאוד באתר בניה. אני, גם כן נכנס לביתי ביוני יולי 2011, וברור לי שנאלץ לגור מספר שנית באתר. תסתכלו סביבכם, מה יש? אתר בניה! גם אם בונים תשתיות (ועושים זאת בינתים על פי מה שהובטח) הרי לא יכולים לבנות את כל התשתיות, הבטיחו מדרכות אז בונים מדרכות אבל רוב הסיכוי שהן תהרסנה על ידי משאיות כי גם אחרי הקמתן עדיין יעבדו מסביב, תהיה גם תאורה השנה. הבטיחו לנו גן ילדים ועובדתית הוא בבניה. הבטיחו בית ספר ועד כמה שאני יודע התהליך במכרזים. הובטח שאתר או מתחם (לדוגמה קירת) כשמסתייימת הבניה יהיו אזורים ירוקים במתחם והוא יהיה עם כל התשתיות הנדרשות.
כשרכשתם את הדירה והובטחה לכם כניסה ב 2012 מה חשבתם? שכל המתחם יהיה גמור? יקח עוד לפחות בין 5 ל 8 שנים עד לסיום הפרוייקט במתחם 80 ועד לסיומו לצערינו כולנו נאכל הרבה קש.

שלומי
עריכה אחרונה: 15 שנים 8 חודשים ago על ידי שלומי.

תגובה: פיתוח סביבתי בתב"ע 80 15 שנים 8 חודשים ago #10418

• יובל
  • יובל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
שלומי,
"נאכל קש" - מה פתאום, ראה עצמך חלוץ בשכונה בהקמה, עם אוכלוסיה איכותית, במיקום מ ד ה י ם.
אז יהיה אבק, והנוף יתחלף, אבל הערך המוסף זה החלוציות והיכולת להשפיע (מה שכבר התחלת לעבוד עליו)
אז, שיהיה בהצלחה ביולי 2011
שנה טובה וירוקה
אימיילThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
עריכה אחרונה: 15 שנים 8 חודשים ago על ידי יובל.

תגובה: פיתוח סביבתי בתב"ע 80 15 שנים 3 שבועות ago #13981

• יובל
  • יובל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
חלפה כחצי שנה מאז השיח האחרון ואוטוטו הכניסה :)

שלומי שלום,
פניתי למר אייזנר (ממונה על ההנדסה בכ"ס) לפני כחודש בנושא קיר אקוסטי העוטף את תחנת הסניקה,ע"מ לצמצם את רעש הגנרטור הפועל 24 שעות. הנושא עלה בעבר לפני כשנה וחצי במפגש בין תושבי השכונה לבכירי העירייה, בו הובטח כי הנושא יטופל.
האם העלת נושא זה בפניו? האם ידוע לך מתי יטופל?
במידה והתשובה היא שלילית, אפנה אליו שוב, במכתב אסרטיבי יותר.
תודה, יובל
אימיילThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

תגובה: פיתוח סביבתי בתב"ע 80 15 שנים 2 שבועות ago #13983

• מאיה הירוקה
  • מאיה הירוקה's Avatar
בסיור עשיתי שם לפני כמה ימים , יש התקדמות בפיתוח האיזורי.
מתקדמים לאט , אבל יש תזוזה. יש עוד הרבה דברים לעשות.

מה עם עמודי החשמל? לא היו אמורים להוריד אותם כבר? מישהו יודע משהו לגבי זה?

אותי יותר מדאיג הכלבים (המפחידים) שמסתובבים שם , נובחים לכל מי שנמצא ברדיוס ק"מ מהם ומצליחים להשיג מכונית גם כשהיא נוסעת 70 קמש. :dry:

תגובה: פיתוח סביבתי בתב"ע 80 15 שנים 2 שבועות ago #14002

היי מאיה,

גם אחרינו רדף כלב לא פעם ולא פעמיים ומזל שהיינו ברכב סגור וממונע...
אני חושבת שאלו כלבי שמירה של הקבלנים ולכן ברגע שנעבור לשכונה ונזהה כלבים שכאלו נוכל לפנות ישירות לקבלן ובמידה ולא תהיה היענות יש את המוקד העירוני שאמון על נושאים אלו.

שירי

תגובה: פיתוח סביבתי בתב"ע 80 15 שנים 2 שבועות ago #14003

• אבי
  • אבי's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
ויפה שעה אחת קודם כי הם באמת רודפים אחרי מכוניות

תגובה: פיתוח סביבתי בתב"ע 80 15 שנים 2 שבועות ago #14007

• מאיה הירוקה
  • מאיה הירוקה's Avatar
אני חשבתי שהכלבים הם של פועלי הבניין. כי אני רואה אותם מסתובבים עם הפועלים. וקיוותי שהם יעלמו כשהפועלים לא יהיו שם.
אני אשלח מייל לעירייה בנושא.

תגובה: פיתוח סביבתי בתב"ע 80 15 שנים 1 שבוע ago #14103

• מאיה הירוקה
  • מאיה הירוקה's Avatar
התקשרתי למוקד העירוני ,

ב 60 מסתובב שועל , דיווחתי על זה ואמרו שיטפלו בבעיה.

בקשר לכלבים ב 80 , אמרו שכשרואים את הכלבים , צריך להתקשר למוקד והם שולחים לוכד. זה כנראה יותר רוונטי שעוברים לגור שם.
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3