שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
כפר סבא הירוקה - עיצוב ואדריכלות פנים

הנושא בדק בית - מארגנת קבוצה לקבלת הנחה

תגובה:בדק בית - מארגנת קבוצה לקבלת הנחה 15 שנים 9 חודשים ago #9123

• איל
  • איל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו א'
אורה-לי שלום,
איזה דירה/בניין אתם?
למתי נקבע הפרוטוקול הראשוני שלכם?
האם מותקנים אצלכם כל הכלים הסניטריים (כולל כל הברזים והכיורים)? האם הדירה מחוברת למים וחשמל? האם התקינו כבר דלתות פנים? האם צבעו וניקו את הדירה באופן סופי?

מעניין אותי לדעת.
תודה, איל.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:בדק בית - מארגנת קבוצה לקבלת הנחה 15 שנים 9 חודשים ago #9133

איל כמה שאלות ביחד!!!!
את הדירה צבעו פעם נוספת וניקו. אסלות הרכיבו וכיור איפה שצריך, יש בדירה מים, חשמל לא בדקנו.
איליה אמר פרוטוקול ראשון יהיה בלי דלתות פנים אך השאר גמור, תיקנו כמה ליקויים שראינו.
אתמול בבניין 3 התחילו עם מדרגות הכניסה לבניין, מתארת לעצמי שהיום יסיימו.
מתקדם טוב, מקווה שגם מהר!

תגובה:בדק בית - מארגנת קבוצה לקבלת הנחה 15 שנים 9 חודשים ago #9135

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
לא הבנתי . . .
יש כבר מישהו בשלב א' שהיה בפרוטוקול ראשון ???
את התיקונים האלה כבר עשו לאחר הפרוטוקול?
באיזה בנין?
מיאזה בנין את אורה-לי?

תגובה: בדק בית - מארגנת קבוצה לקבלת הנחה 15 שנים 9 חודשים ago #9447

• עומר
  • עומר's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • אקו - בנין 2
האם מישהו כבר עשה בדק לדירה שלו?

תגובה: בדק בית - מארגנת קבוצה לקבלת הנחה 15 שנים 9 חודשים ago #9546

• Tal
  • Tal's Avatar
הי

דיברתי היום עם איציק מתפארת, כרגע עדין אף אחד מהקבוצה שלנו לא עשה בדק בית.
כמו כן שאלתי אותו לגבי חשיבות מועד הבדיקה והוא ציין שלפי חוק מכר דירות, הדייר מחוייב להודיע לקבלן על ליקויים כמה שיותר מוקדם ולפני מסירת הדירה (אפשר להודיע ותיקון יבוצע גם אחר כך.
יחד עם זאת תזכרו שלנו, עלות נוספת של בדיקה תעלה רק עוד 350 ש"ח ונוכל לבקש לבצע אותה גם במהלך או סוף שנת הבדק.

למען הסר ספק, אין לי שום אינטרס אישי (מתוך שירשור זה תבינו שהחלפנו ובדקנו מספר חברות), כמוני כמוכם, מחפשת את הדרך הנכונה לעשות את הדברים.
ומי שיש לו עדין שאלות פתוחות, מציע לו בחום להתקשר לאיציק מתפארת והוא יענה לכם על כל שאלה ובכיף - 03-9222222. תזכרו שתמיד אי שם יש הרבה אותיות קטנות שלא ידועות לנו ולכן עדיף להשאיר אותם לאנשי מקצוע, או לפחות להתייעץ איתם.
עריכה אחרונה: 15 שנים 9 חודשים ago על ידי Tal. Reason: הוספת מלל

תגובה: בדק בית - מארגנת קבוצה לקבלת הנחה 15 שנים 9 חודשים ago #9645

• עומר
  • עומר's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • אקו - בנין 2
טל, את יודעת במקרה האם העובדה שאף אחד מהקבוצה עוד לא עשה בדק בית משליכה על המחיר?
תפארת התחייבו על מחיר מסויים בתנאי שיהיו 6 דירות לפחות, אז תיאורטית יכול להיות שמי שיעשה בדק יאלץ בסופו של דבר לשלם מחיר מלא.

תגובה: בדק בית - מארגנת קבוצה לקבלת הנחה 15 שנים 9 חודשים ago #9647

• Tal
  • Tal's Avatar
הי עומר,
לא אמורה להיות בעיה היות ואני נתתי לו רשימה של כ - 13 דיירים (הכוללת טלפונים), והפקידה גם דיברה איתם ואישרה לי שהכל בסדר ודיברה איתם, כלומר מכאן זה התפקיד שלהם, גם הבהרתי עוד בהתחלה שאני מוכנה ליצור קבוצה מבלי להתחייב לגביית הכספים, אלא כל אחד באופן עצמאי. אבל בכל זאת שלחתי לו מייל עם השאלה שלך (למען הסר ספק) ואני יעדכן אותך.
טל

תגובה: בדק בית - מארגנת קבוצה לקבלת הנחה 15 שנים 9 חודשים ago #9648

• Tal
  • Tal's Avatar
אגב עומר, העלתי הודעה לאתר בנוגע לפרוטוקול ראשוני גם כדי לבדוק את הנושא הזה, אמנם אני מכירה עוד שני דיירים שעברו את הפרוטוקול הראשוני אבל ניראה לי שבאמת מעט מאוד אנשים ביצעו אותו. והטלפונים שמסרתי לחברה הם של דיירים פעילים בפורום, כך שאני מאמינה שאם מישהו מהם עשה פרוקטוקול ראשון היה מודיע על כך.....

תגובה: בדק בית - מארגנת קבוצה לקבלת הנחה 15 שנים 9 חודשים ago #9650

• Tal
  • Tal's Avatar
הי עומר -

כפי שהבטחתי לך - תשובה - דיברתי עם איציק והוא אמר שלא תהיה בעיה, הרשימה שלנו מספיק מכובדת ודי מאמין שיצטרפו עוד עם הזמן, ולכן המחיר ישאר כפי שהובטח לך. אני הבנתי שיש אנשים שכרגע יותר לחוצים לעבור מאשר לבצע בדק בית, מצד אחד אפשר להבין אותם, מצד שני אני לא חושבת שזה צריך למנוע מבעדם לבצע בדק בית לפני המסירה, הסברתי את החשיבות של בדק בית לפני המסירה בהודעות קודמות (חוק מכר דירות), אבל קטונתי מלשפוט אנשים אחרים.
הוא יצור היום קשר עם האנשים שהיו ברשימה כדי לבדוק את הסטטוס (אם הם עדין בעניין). ולידעתך, אני העברתי לו רשימה של כ - 10-11 אנשים עם טלפון, ונוספו עוד שניים לפחות שיצרו איתו קשר ישירות.
טל

תגובה: בדק בית - מארגנת קבוצה לקבלת הנחה 15 שנים 9 חודשים ago #9651

• עומר
  • עומר's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • אקו - בנין 2
תודה על התשובות המפורטות!
אני אדבר עם איציק היום כיוון שעד עכשיו אף אחד מתפארת לא יצר איתי קשר. אם יהיה משהו רלוונטי אני אעדכן.
עומר

תגובה: בדק בית - מארגנת קבוצה לקבלת הנחה 15 שנים 9 חודשים ago #9689

• עומר
  • עומר's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • אקו - בנין 2
דיברתי אתמול עם איציק ולדבריו אפשר וכדאי לעשות בדק לפני הפרוטוקול הראשון אבל בתנאי שכבר יש דלתות פנים בדירה.
כיוון שאני לא בטוח אם יש, אני אבקר בדירה ואם כן אני אזמין בדק.

תגובה: בדק בית - מארגנת קבוצה לקבלת הנחה 15 שנים 9 חודשים ago #9712

• Tal
  • Tal's Avatar
כן זה נכון, באמת כדאי לפני הפרוטוקול כי בזמן הפרוטוקול לא נותנים לך להיות עם מהנדס... גם אני רוצה להזמין אותם, הבעיה שאצלי הם צרכים להזיז קיר וזה כולל מעבר של נקודות חשמל, וזה תיקון משמעותי מאוד ולכן זה חסר טעם להביא אותם עכשיו....