שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
כפר סבא הירוקה - עיצוב ואדריכלות פנים
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3

הנושא עלות מעצבת פנים

תגובה:עלות מעצבת פנים 16 שנים 4 חודשים ago #4716

• נועה
  • נועה's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • ECO בנין 5 (שלב ב')
סיון, האם הכוונה לאדר' השינויים של הקבלן?

במידה וכן, לפחות באקו, הפגישות איתה הן ללא עלות, אולם מראש הוגדרו מספר שעות הייעוץ לכל דירה. במקרה זה עלי לציין שלמעט פגישות פנים מול פנים נעשית הרבה עבודה גם במיילים...

אבל אני אחזור שוב ואגיד שאין זה מתפקידם לפתוח לכם את הראש מבחנה עיצובית. אנחנו נעזרנו באדריכלית חיצונית, כך שבכלל לא פנינו לאדר' של הקבלן לייעוץ מבחינת העיצוב, ייתכן כי אחרים עשו זאת ויש להם מה לחדש - כמובן שאצל כל קבלן זה אחרת.

אם אתם לוקחים מעצב/אדריכל חיצוני אז הם אלו שמעבירים לאדר' השינויים של הקבלן את התכניות החדשות. אתם צריכים לוודא שאכן כל השינויים נקלטים במערכת ולקבל סט תכניות חדשות והסכם שינויים הכולל את המחיר בהתאם לשינויים שנעשו.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:עלות מעצבת פנים 16 שנים 4 חודשים ago #4850

• אורית מעצבת פנים
  • אורית מעצבת פנים's Avatar
כמשרד ותיק בכפר סבא עם ניסיון של כ- 20 שנה,נשמח לעזור לכם לקבל תשובות לשאלותיכם לגבי עלויות ושילוב מעצב פנים בדירתכם, המומחיות שלנו היא להפוך את החלום שלכם למציאות ע"י הקשבה לרצון הלקוחות שלנו והתאמה לתקציבכם.
אנחנו מזמינים אתכם לתאם איתנו פגישת ייעוץ ללא עלות בה תוכלו לקבל תשובות לשאלותיכם הרבות, וכדי לסייע לכם לקבל החלטה לגבי עיצוב דירתכם החדשה.

תוכלו להתרשם מאתר

www.orit-it-zuv.co.il

נשמח לעזור לכם

אורית כוכבי
מעצבת פנים

תגובה:עלות מעצבת פנים 16 שנים 4 חודשים ago #5275

שלום רב

שמי שרון דוד
אני מעצבת פנים מזה 15 שנים.
עובדת כרגע על מס' דירות בפרוייקט של שכטמן בכ"ס הירוקה וכן מבצעת את השינויים מול הדיירים בפרוייקט.

משרדי נותן שרות מלא של עיצוב פנים.
אפשר להתרשם באתר שלי

www.sharondavid.co.il

אשמח להיות בקשר

שרון
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3