שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
כפר סבא הירוקה - עיצוב ואדריכלות פנים

הנושא מטבחי סמל - פרוייקט View

מטבחי סמל - פרוייקט View 16 שנים 5 חודשים ago #4127

• ss
  • ss's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
היי, אנחנו בניין 2 בפרוייקט VIEW.
קיבלנו מהקבלן אפשרות לדקור ואביבי. פנינו לסמל מטבחים וקיבלנו הצעה יותר טובה משניהם. סגרנו איתם ורצינו לדעת אם יש דיירים אחרים בפרוייקט שמעוניינים לסגור איתם ע"מ שנוכל להפוך אותם גם לספק - כמובן שאני מעדיף שהם יהיו ספק מסודר דרך הקבלן שכן אז אני אקבל את המטבח לפני שאני מקבל את המפתחות.
אשמח להעביר את שם אשת המכירות שלנו בסמל. המייל שלנו: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:מטבחי סמל - פרוייקט View 16 שנים 5 חודשים ago #4128

• אתי
  • אתי's Avatar
  • לא מחובר
  • Moderator
לשי שלום.

לאור נסיוני ,הקבלן הוא זה שסוגר עם חברות המטבחים המספקות את הסטנדרט .חברות המטבחים עמן נחתם החוזה אמורות לספק את הסטנדרט ,כמו כן הן מציעות ללקוח אפשרות שדרוג ,כלומר תוספת יחידות על הקיים או רכישת מטבח חדש וקבלת זיכוי בגין ויתור על הסטנדרט.
במרבית הפרוייקטים רק החברות שחתמו עם הקבלן רשאיות לספק את המטבח לפני הכניסה לדירה.

בהצלחה.
אתי לוי-עזריה
אדריכלות, עיצוב פנים וניהול פרויקטים

טלפקס: 09-9555593
מייל: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
נייד: 054-4789017

תגובה:מטבחי סמל - פרוייקט View 16 שנים 5 חודשים ago #4168

• ss
  • ss's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
היי,
כמובן שהלכנו קודם לספקים שהגדיר הקבלן (כתבתי את זה בהודעה הקודמת). ההצעות שלהן היו פחות טובות משל סמל ולכן סגרתי עם סמל.
ישנם תקדימים שהלקוחות מתאגדים ודורשים מהיזם/קבלן להוסיף ספק וזה מה שאני מנסה לעשות.
תודה.