שלום לכולם
שמי נירית ואני ומשפחתי הגענו מחו'ל אחרי 12 שנים לפני שלושה חודשים. קנינו בית חדש (יקר מאוד יחסית למה שאנו מכירים) ונעזרנו במעצבת מדהימה שהעניקה לנו חוויה מדהימה שעזרה לנו להתאקלם די מהר. רציתי לחלוק איתכם את הפלוסים שלנו ממעבר לבית חדש. העיקרי ש בהם הוא על קניית כל המוצרים החשמליים ממקום אחד וכך עשינו.
הגענו אל אתר סחר אינטרנטי המציע את כל המוצרים ופשוט אין לנו מילים קודם כל על השירות. ( מנהל האתר, כך למדנו מהר, גם תושב חוזר לאחר 20 שנים בארה'ב- אז הוא מבין בשירות לקוחות,) והמחירים הכי טובים שיכולנו למצוא. בעלי למד מהר מאוד שהוא לא יכול להיות עוד פראייר ובדקנו לפחות 10 חנויות לפני שיצרנו קשר עם האתר הנ'ל. הם מתחייבים למחירים הטובים ביותר וכך הם עשו איתנו. הגענו אליהם עם ההצעה הטובה ביותר שהיתה לנו והם פשוט שברו את כל ההצעה. קנינו ציוד בלמעלה ממאה אלף שקלים אבל אנחנו לא יצאנו פראיירים. המחיר היה הטוב ביותר שיכולנו להשיג(בעלי עבד על ההצעות במשך חודש וחצי) והחלטנו לחלוק איתכם את החוויה הזו. אז אני כאן לפרגן לאותו אתר ולהמליץ לכם בחום ובשקט נפשי להרגיש כמונו. אז תודה רבה למנהל אבי מאתר
www.zol4me.com על היחס שקיבלנו ועל המחירים. הסבלנות אני מקווה השתלמה לכולם. אני מקווה שעשיתי את חלקי כמו שהבטחתי לאבי, שאמליץ עליו בכל הזדמנות. אז אם מישהו מחפש כל מוצר חשמלי או אלקטרוני תבדקו בכל מקום אבל אני מבקשת שתבדקו גם את האתר
www.zol4me.com. אגב אם תגיעו אליו ותציינו שהגעתם דרך ההמלצה של נירית שאולי הוא התחייב להנחה נוספת ללקוחות רק על האיזכור הזה. ממליצה בחום!