שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
כפר סבא הירוקה - עיצוב ואדריכלות פנים

הנושא מטבחי לוגת - לא ממליץ !

מטבחי לוגת - לא ממליץ ! 12 שנים 9 חודשים ago #26073

• אבי
  • אבי 's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
מאוד מאוכזב ממטבחי לוגת - לא ממליץ !

אין מילים לתאר את החוצפה, וחוסר השרותיות. חשוב לי לכתוב בלוג זה על מנת שלא תעברו את הסבל שאנחנו עברנו. ובאמת היינו מאוד סבלניים.

לכל הלקוחות שמתלבטים האם לבחור במטבחי לוגת: לפני הכל - התשובה היא לא.

ועכשיו הסיפור: מטבחי לוגת נבחרו על ידי הקבלן. סוכנת המכירות/יועצת הייתה מקסימה.
אך כמובן שם זה מאוד פשוט - מזמינים, משלמים ומחכים להתקנה.

וברגע שהתקינו את המטבח התחילו הבעיות (וזה עצם הבעיה של לוגת, השרות הלא מקצועי, מזלזל וחובבני)

אני יכול לומר לכם, שאנחנו רודפים אחרי השרות של מטבחי לוגת,בתקווה שנצליח להזמין טכנאי למעלה מחודשיים. דוחים אותנו לשבוע שאחרי, ולשבוע שאחרי, ושוב לשבוע שאחרי.

שיחות למנהל השרות, מנהלת המכירות שסגרה מולנו את העסקה, ועוד ניסיונות רבים. ואף אחד לא מרים את הכפפה, בסך הכל מדובר בהתקנה של דלת ארון שהייתה פגומה כתוצאה מכך שלוגת סיפקו דלת פגומה.

לאחר שקובעים איתם - ונשארים בבית במיוחד, אף טכנאי לא מגיע ולא טורחים ליידע אותנו. אף אחד לא מתקשר להתנצל שחיכינו בבית סתם ולתאם מועד חדש.

ההרגשה היא שאין שום תחושת אחריות מצד לוגת לפתור את הבעיה ולהביא לשביעות רצון הלקוח. לאחר למעלה מחודשים של טלפונים, תחנונים, מיילים - הואילו בטובם להגיע אלינו עם הדלת החסרה.
כמובן שדאגו לחייב אותנו בסכום של 250 ש"ח על התקנה. (כמובן שקבעו איתנו ב-2 בצהריים והגיעו ב-7 בערב)

לפני כמה ימים התקשרתי למנהל החברה, ולמנהל השרות - עדיין לא חזרו אליי. מקווה שדרך בלוג זה נצליח להגיע אליהם.

כרגע הכל נגמר - אבל מה שבטוח - שרות ממטבחי לוגת אני לא אקבל.
מוזמנים לקרוא עוד בבלוג: lugat-kitchen.blogspot.co.il/
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד